Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Kizlar transferin 15. Günü napiliyo hele bi diyin bana .yarin gidicem ultrasyonla bakilcakmi acaba yoksa tekrar kan mi bakilcak .

Canım biri erke ama diğeri daha belli etmedi.
Darısı sizlerin başına

Benimde bugun 15. Günüm.sabah dr.gittim ultrasyondan bakti minicik nokta cok guzel dedi bir sorun yok büyük ihtimalle ikiz dedi :) haftaya cuma keseler ve kalp atışını duycaz Allahim nasip ederse. Şükürler olsun Allah herkese versin

Hayirli olsun kalp atislari daha çok etkiliyor insani minnacik şeyden o sesi duymak çok değişik ve guzel bisey inşallah rahat bi hamilelik gecirirsin

Arkadaslar bisey sorucam.ben ayaga kalkarken yatakta saga sola donerken falan bebegimin oldugu yeri hissediyorm hafif batma gibi bi his oluyo suanda 11 haftalik hamileyim yururkende hissediyorm sag tarafimda o batmayi.sizdede oluyomu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 18. Haftamdayım arada hissedebiliyorum okadar ilerlemesine rağmen başka bi his olabilir seninki canim daha bilemedim o haftalarda rahim genişlediği için bi ağırlık hissi oluyor belki öyle bişey hissediyorsundur

Ben 18. Haftamdayım arada hissedebiliyorum okadar ilerlemesine rağmen başka bi his olabilir seninki canim daha bilemedim o haftalarda rahim genişlediği için bi ağırlık hissi oluyor belki öyle bişey hissediyorsundur

Ben zaten yarim rahimliyim normal bi rahme gore daha kucuk 😞 ama
Yinede korkuyorm azicik yurusem
Acaba biseymi oldu diye.peki senin cinsiyet bellimi onu nezaman ogrenicez yaa cok merak ediyorm😊

Allahin izniyle bisey olmaz canim merak etme bende hep korkuyorum bu stresle doğum gününe kadar nasil bekliycez bilmiyorum bende de sürekli adet sancisi var doktor normal diyor ama bilmiyorum ben korkuyorum bebegim kiz olcak kismetse ben 12. Haftada ögrenmiştim canim sende bi iki haftaya ögrenirsin gösterirse inşallah Allah yardımcımiz olsun

hayırlı olsun canım gözünaydın kalp atışlarınını 6+6 da gördük ses olarak da değil sadece görüntüde dr bebği ısıtır diye ses vermedi ama kelebek gibi oluyorlar harika bişey :) rabbim sağlıkla kavuştrsun inş

İnsallah canim.gozunuz aydin prenses geliyo he😊bende belki bu gittigimde ogrenirim yaa insallah cok merak ediyorm tabiki oncelikle saglikli ve iyi oldugunu ogreniyim sonra da cinsiyetini😊carsamba gunu doktor randevum var 2 li test yapilicakmis ondanda biraz stresliyim

cnm bnde seni bekliyordum nasıl yani kese göründü mu ayy değerler aynıydı bnmkidemi ikiz ki bide alttanmı baktı karından mı kana baktı mı

cnm bnde seni bekliyordum nasıl yani kese göründü mu ayy değerler aynıydı bnmkidemi ikiz ki bide alttanmı baktı karından mı kana baktı mı
Canim 15. Gunumuz alttan bakti minicik 1 nokta :) arkasinda bitane daha var gibi dedi buyuk ihtimal ikiz dedi.masallh bi sorun yok saglikli suan dedi agir is yapma dedi.cuma gün tekrar gidicez keseler gozukcekmis

Canim 15. Gunumuz alttan bakti minicik 1 nokta :) arkasinda bitane daha var gibi dedi buyuk ihtimal ikiz dedi.masallh bi sorun yok saglikli suan dedi agir is yapma dedi.cuma gün tekrar gidicez keseler gozukcekmis

bende yarın kan vercem tekrar sana kana bakmadımı..birde senin adet sancısı gibi ağrın oluyor mu bnm oluyor doktorum korkma dedi ama birdenn ağrı giriyo adet olacak gibi

Hayirli cumalar canim nasilsin ilaci dediğin gibi içtim sabaha kadar tuttum sabah kalktigimda resmen iltahap akti inşallah geçmiştir

Hayirli cumalar..
Sevindim cnm insallah yaramistir.ben iltihap akip akmadigini bilmiyorum bak gece dortte dayanamayip gitmistim tuvalete.bendede sikinti gitmistir insallah.

Kacinci haftadasin.ikili testi kacinci haftada yapiyoe.benim haftaya persembe 11. HAFTAM OLUYO kontrolum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…