Bende de cikti canim sıkildı ya benim 17 hafta oldu bende tüp doktorumu biraktim 2 aydir batibahata gidiyorum reşat beye banada suya karıştırılandan verdi dün yapmadim cok sık idrara çikıyorum diye bugün yapicam bakalım inşallah geçer biranönce bebiş nasıl senin hamilelik nasil gidiyor
Cnm zaten gece kullan dedi.bende cok sok gidiyorum normal hayatimdada oyledir.aksam bi saatten sonra su icmedim.gece yatmadan bi saat once bi bardak suya karistirip ictim.sabaha kadar dayanamadım.11 de ictim 12 de yattim saat2de kalktim tivaletim var oyle boyle saat 4 e kadar dayanabildim valla simdo bol su icmeye calisiyorum.
Bi sıkınti yok cok sukur ufak tefekler disinda mide bulantisi sislik gibi.
Hayirli olsun hamileligin Allahim sağ salim kucagimiza almayi nasib etsin inşallah
Bende öyle yapiyim bari belli bi saatteen sonra su icmiyim en son onu içerim bari
Ayy bulantilar çok kötü yaa benim daha 2 hafta oldu tamamen geçeli şuan bulantı sorunu yaşamiyorum şükür meyve ye hafif oluyor ve bebeğede çok fayda sağlıyor meyve ben sadece kahvalti yapabiliyordum diger öğünlerde hep meyve yiyordum senin ne kaç hafta oldu
Benim 9. Haftada hafifledi biraz bi sure yemek yapmadim disardan yedim dusun.simdide her yemegi yapamiyorum.sut icmek istemiyorumm.hep hamur isine makarna filan onlarla gecistiriyorumm.bi surec gecer insallah.
Bugün 10+1 netten hesapliyorum.haftaya kontrolüm var benimde.bakalim neler dicek.
Bide soylemistor doktor icmeden once en son tuvalete git oyle ic.
Veeeee sonucum 205 :)) artik bende aranizdayim Allaha sukurler olsun Allahm herkese nasip etsin
Veeeee sonucum 205 :)) artik bende aranizdayim Allaha sukurler olsun Allahm herkese nasip etsin
Bende de ayniydi hep disardan yedim.makarna hamurisi onlar hafif geliyor insana yavaş yavaş geçer 3 aydan sonra zaten benimde öyle olmuştu güzel şeyler der inşallah. Doktor dememisti öyle yaparim mutlaka saol cnm
hayırlı olsun canııım[/QUOTE
Cok saol cnm darisi senin basina insl
super superMaşallah canım. Allah tamamına erdirsin. KAçıncı günündü bugün?
hayırlı olsun canııım[/QUOTE
Cok saol cnm darisi senin basina insl
yok canım benim benden umudu kesin artık inşallah sizinkiler sağlıklı devam eder
yok canım benim benden umudu kesin artık inşallah sizinkiler sağlıklı devam eder
Oyle deme ama umudunu kesme nolur.dua ediyorum inan insallh yukselir deger canim.birakma kendini .
Oyle deme ama umudunu kesme nolur.dua ediyorum inan insallh yukselir deger canim.birakma kendini .
canım et nolur hamilelerin duası kabul olurmuş dünden beri bittim zaten ben
canım et nolur hamilelerin duası kabul olurmuş dünden beri bittim zaten ben
Birbirimizi tanimadan bile insan ne kadar baglaniyo bak suan kendimi unuttum senin icin agliyorum inan sen oyle yazinca ben uzuluyorum.uzme kendini nolur dualarim seninle canmm
Birbirimizi tanimadan bile insan ne kadar baglaniyo bak suan kendimi unuttum senin icin agliyorum inan sen oyle yazinca ben uzuluyorum.uzme kendini nolur dualarim seninle canmm
canım seni üzmek için yazmadım inan ben senelerdir bekliyom bukez ilk defa çok umutluydum kendimi okadar alıştırmışım ki olucak fikrine olmayınca haliyle yıkılıyosun ama nolur sen üzülme bak karnındakilere yazık
evet cnm ilk denemem darısı başına
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?