Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Cnm zaten gece kullan dedi.bende cok sok gidiyorum normal hayatimdada oyledir.aksam bi saatten sonra su icmedim.gece yatmadan bi saat once bi bardak suya karistirip ictim.sabaha kadar dayanamadım.11 de ictim 12 de yattim saat2de kalktim tivaletim var oyle boyle saat 4 e kadar dayanabildim valla simdo bol su icmeye calisiyorum.

Bi sıkınti yok cok sukur ufak tefekler disinda mide bulantisi sislik gibi.

Bende öyle yapiyim bari belli bi saatteen sonra su icmiyim en son onu içerim bari
Ayy bulantilar çok kötü yaa benim daha 2 hafta oldu tamamen geçeli şuan bulantı sorunu yaşamiyorum şükür meyve ye hafif oluyor ve bebeğede çok fayda sağlıyor meyve ben sadece kahvalti yapabiliyordum diger öğünlerde hep meyve yiyordum senin ne kaç hafta oldu

Benim 9. Haftada hafifledi biraz bi sure yemek yapmadim disardan yedim dusun.simdide her yemegi yapamiyorum.sut icmek istemiyorumm.hep hamur isine makarna filan onlarla gecistiriyorumm.bi surec gecer insallah.
Bugün 10+1 netten hesapliyorum.haftaya kontrolüm var benimde.bakalim neler dicek.

Bide soylemistor doktor icmeden once en son tuvalete git oyle ic.

Bende de ayniydi hep disardan yedim.makarna hamurisi onlar hafif geliyor insana yavaş yavaş geçer 3 aydan sonra zaten benimde öyle olmuştu güzel şeyler der inşallah. Doktor dememisti öyle yaparim mutlaka saol cnm

Bende de ayniydi hep disardan yedim.makarna hamurisi onlar hafif geliyor insana yavaş yavaş geçer 3 aydan sonra zaten benimde öyle olmuştu güzel şeyler der inşallah. Doktor dememisti öyle yaparim mutlaka saol cnm

Benim kullamdigim monurol ayniysa tabii bide doktorun soyleyip soylemediginde emin degilim tam olarak hatirlamiyorum..sonucta hemen sıkıstigim icin once tuvalete gittim sonra ilaci icip hemen tuvalete gitmiyim diye.doktor aksam yatmafan bi saat once ic sabaha kadar cikma tuvalete dedi ona gorweayarlamaya calistim iste.

Son düzenleme:

Kızlar bişey sorucam.gebelik hesaplamasını neye göre yapıyoruz.acil cevaplarsanız sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…