Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Silik çıktıysa çok büyük ihtimalle vardır. Bence yarın kanda baktır. Benim kan değerim yüksekken bile idrarda çok belirgin değildi.Hayırlısı olsun şimdiden:)

Tesekkurler canim bekledikce cizgi dahada belirginlesti.3_4 kisiyede tescil ettirdim yani teste gebelim var.yarin kanda bakilcak.12. Gunumuz yarin

Tesekkurler canim bekledikce cizgi dahada belirginlesti.3_4 kisiyede tescil ettirdim yani teste gebelim var.yarin kanda bakilcak.12. Gunumuz yarin

Valla çok sevindim canım. Değerin yüksek gibi geldi bana sanki:) İdrarda çıktığına göre:) KAç embriyo konulmuştu sana?

Canım çok erken yaptırmıssın. Çarşamba günü bir daha kan ver üzme kendini, değerlerin yükselmesi önemli. umudum yok deme sıkıntı yapma canım beklemek zor ama olsun bekle gününde yaptır.

arkadaşlar çok sağolun verdiğiniz cevaplar ve moraller için ben de araştırdım böyle olan varmış sonucunda ya doğuran yada halen hamiş olan hatta kuzen aradı tesadüf anlattı onda hamilelik 1,5 ay sonra kanda çıkmış çıkmazsa yada düşük çıkarsa hiç üzülme dedi demedim artık sonucum böyle diye neyse elimden gelen bişey yok en azından ağlayarak stresimi attım :) ama dua edin benim için nolur sonucum güzel olsun

Yas 29
İkinci deneme
5. Gun embriyosu(dondurulmuş)
9. Gun deger 263
11. Gun deger 614
İstanbul Bahçelievler Medical Park
Dr Latif Küpelioğlu
İkiz gebelik
Daha 5 haftaliğız
Teşekkür ederim :)

Yaş 30
İlk deneme
3.gün embriyosu iki tane
Sonuç pozitif.4+2deyiz....
Novaart tüp bebek
Dr.ahmet erdem

Kızlar Günaydın sanırım bende anne oluyorum bugun test gunum dun idrarda silik çizgi gördüm ve ve ara ara karnim agriyo acaba neden olabilir reglim cok sancılı gecer benim ondanmiki baska belirtilerde olduğu için zaten dun test byaptim kasik agrim gaz ve 7gun baslayan bulanti inşallah bebeğim i sağlıklı bir sekilde kucagima alirim

Bnmde ayni sekilde dun idrarda silik gordum bugunde kana gitcem hakkımızda hayırlısı inşallah guzel degerlerle gelip bebeklerimizi kucaggimiza aliriz

Canim hayirli olsun simdiden benimde baya belirgin bi ikinci cizgim cikti :) gaz kasik agrisi bendede cok bulanti henuZ yok .hadi bakalim bugun hersey belli olacak hakkimizda hayirlisi olsun

Canim hayirli olsun simdiden benimde baya belirgin bi ikinci cizgim cikti :) gaz kasik agrisi bendede cok bulanti henuZ yok .hadi bakalim bugun hersey belli olacak hakkimizda hayirlisi olsun

şuan çıktık yola pozitifi görmeme rağmen inanamıyorum büyük ihtimalle 10 11 gibi sonuç çıkar inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…