Silik çıktıysa çok büyük ihtimalle vardır. Bence yarın kanda baktır. Benim kan değerim yüksekken bile idrarda çok belirgin değildi.Hayırlısı olsun şimdiden:)
Tesekkurler canim bekledikce cizgi dahada belirginlesti.3_4 kisiyede tescil ettirdim yani teste gebelim var.yarin kanda bakilcak.12. Gunumuz yarin
Valla çok sevindim canım. Değerin yüksek gibi geldi bana sanki:) İdrarda çıktığına göre:) KAç embriyo konulmuştu sana?
böyle ıcınde bırseylerın kaydıgnı hıssedeceksın allahım banada tekrar nasıp etsın busefer kucagma alabılım ıkızlerımı ozaman kaybettm benn[/QUOTEk
bu gebeliğinde inşalla bebeişini alırsın tatlım benimde ikiz başladı biri öldü(iki de düşüğüm var inşallah oğluşumm gelecekkk kucagama saglıkla
Merhaba kızlar size bir sorum olacak gonal f iğnesi tedavisi oldum ve cok sayıda yumurtam gelişti 10unun üstünde 18mmlik yumurtalarım oluştu ve cuma gunü çatlatma iğnesi oldum kendın imkanlarımıza deneme yapıcaz tüp bebek degıl yanı cok sancım var iki büklüm duruyorum sizce bu normal mi lütfen yardımcı olun
:44::44::44::44:10 uzeri yumurta ve normal deneme(canım eminmisin cogul gebelik ihtimalin çok yüksekkkk vee doktorun nasıl izin vermiş
Teşekkürler canım cevap verdiğin için korkuyorum kalp atışını duymam boş gebelik olur diye
allah korusun aklına kötüyü getirmee cnmm
4dusuk 1kurtaj 1 erken dogm24haftalık ıkızlerm gıttıınsallah busefer bırsey olmazzcanmmm
canım özür dileyerek bişe sorcam görünen bir sebebi varmıydı((
Iyi aksamlar kizlar.. ya sizlerinde agrilari oluyor mu??ara ara belim agriyo. ara ara da adet olucakmisim gibi agrilarim var..is guc yapamiyorum. Surekli huzursuzum. Sizler yatiyor musunuz??
olmaz mı kuzu yaa hemde nasıl oluyo
inşallahh canmm tekrar kaybetmeye gucum yok ınan rabbm kımseyı evlat acısıyla sınamasın
amin cnmmm rabbim kimseye yasatmasın evlat acısını
Gunaydin kizlar ben test aldim geldim sabah ilk çişimlen yapayim dedim :)) herkesin dedigi gibi ikinci cizgi varla yok arasinda bisey yani silik bi cizgi var görunuyo . Acaba ben oyle gormek istedigim icinmi oyle goruyorumama var yaa gozukuyo
hayırlııı ugurlu olsun tatlımmmmmm
ben geldim aldım sonucumu artı ağzımın payını bişey baştan aksi başladıysa üstelemicen illa olsun diye hayalet çizgiyi gördüm koştum hemen hastaneye sonucum ise çok düşük 6.40 doktor çok yeni bi gebelik dedi tüp dedim normalde çarşamba test günüm dedim ozaman tekrar bakarız katlarsa merak etme dedi ama ben bitik vaziyetteyim ya hakkaten sonradan yükselcek yada bebeğim vardı beni terk ediyo diğer ihtimal ilaçların etkisinden oldu velhasıl hiç umudum yok
canımm bu şekilde olup da deger yükselen var hemen umutsuzluğa kapılma yükselmiceğinin garantisi var mı belki sein beta hcg salgılaman az kimisinin 40 çıkıyor hamiş kalıyor kimisinin 400 peşinen üzme canını
böyle ıcınde bırseylerın kaydıgnı hıssedeceksın allahım banada tekrar nasıp etsın busefer kucagma alabılım ıkızlerımı ozaman kaybettm benn[/QUOTEk
bu gebeliğinde inşalla bebeişini alırsın tatlım benimde ikiz başladı biri öldü(iki de düşüğüm var inşallah oğluşumm gelecekkk kucagama saglıkla
:44::44::44::44:10 uzeri yumurta ve normal deneme(canım eminmisin cogul gebelik ihtimalin çok yüksekkkk vee doktorun nasıl izin vermiş
allah korusun aklına kötüyü getirmee cnmm
canım özür dileyerek bişe sorcam görünen bir sebebi varmıydı((
olmaz mı kuzu yaa hemde nasıl oluyo
amin cnmmm rabbim kimseye yasatmasın evlat acısını
hayırlııı ugurlu olsun tatlımmmmmm
canımm bu şekilde olup da deger yükselen var hemen umutsuzluğa kapılma yükselmiceğinin garantisi var mı belki sein beta hcg salgılaman az kimisinin 40 çıkıyor hamiş kalıyor kimisinin 400 peşinen üzme canını
Cooookk tesekkur ederim :)
ben geldim aldım sonucumu artı ağzımın payını bişey baştan aksi başladıysa üstelemicen illa olsun diye hayalet çizgiyi gördüm koştum hemen hastaneye sonucum ise çok düşük 6.40 doktor çok yeni bi gebelik dedi tüp dedim normalde çarşamba test günüm dedim ozaman tekrar bakarız katlarsa merak etme dedi ama ben bitik vaziyetteyim ya hakkaten sonradan yükselcek yada bebeğim vardı beni terk ediyo diğer ihtimal ilaçların etkisinden oldu velhasıl hiç umudum yok
Yas 29
İkinci deneme
5. Gun embriyosu(dondurulmuş)
9. Gun deger 263
11. Gun deger 614
İstanbul Bahçelievler Medical Park
Dr Latif Küpelioğlu
İkiz gebelik
Daha 5 haftaliğız
Teşekkür ederim :)
Yaş 30
İlk deneme
3.gün embriyosu iki tane
Sonuç pozitif.4+2deyiz....
Novaart tüp bebek
Dr.ahmet erdem
Yas 29
İkinci deneme
5. Gun embriyosu(dondurulmuş)
9. Gun deger 263
11. Gun deger 614
İstanbul Bahçelievler Medical Park
Dr Latif Küpelioğlu
İkiz gebelik
Daha 5 haftaliğız
Teşekkür ederim :)
Bnde bursa bahar hastanesinde yaptırdım hamileyim şükür
Ultrasona girdin mi ?
Kizlar ben simdi sabah kan tahlili yaptircam kac ve uzeri cikarsa deger iyi olcak.kac olmasi lazim yani
Bnmde ayni sekilde dun idrarda silik gordum bugunde kana gitcem hakkımızda hayırlısı inşallah guzel degerlerle gelip bebeklerimizi kucaggimiza alirizTesekkurler canim bekledikce cizgi dahada belirginlesti.3_4 kisiyede tescil ettirdim yani teste gebelim var.yarin kanda bakilcak.12. Gunumuz yarin
Bnmde ayni sekilde dun idrarda silik gordum bugunde kana gitcem hakkımızda hayırlısı inşallah guzel degerlerle gelip bebeklerimizi kucaggimiza aliriz
Kızlar Günaydın sanırım bende anne oluyorum bugun test gunum dun idrarda silik çizgi gördüm ve ve ara ara karnim agriyo acaba neden olabilir reglim cok sancılı gecer benim ondanmiki baska belirtilerde olduğu için zaten dun test byaptim kasik agrim gaz ve 7gun baslayan bulanti inşallah bebeğim i sağlıklı bir sekilde kucagima alirim
Canim hayirli olsun simdiden benimde baya belirgin bi ikinci cizgim cikti :) gaz kasik agrisi bendede cok bulanti henuZ yok .hadi bakalim bugun hersey belli olacak hakkimizda hayirlisi olsun
şuan çıktık yola pozitifi görmeme rağmen inanamıyorum büyük ihtimalle 10 11 gibi sonuç çıkar inşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?