Canim tebrik ederim☺️eger olmasaydi hic cizgi cikmazdi ikinciside iki gun sonra yaptirdiginda belirginlesmis olur cunku testi erken yapmissin kanda yaptirsan cikar ama gozun aydin☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kıymetli gebelerim
Bu mesajımı alıntı yaparak bana ilk sayfadaki listeye göre bilgilerinizi yazın ve listeye ekleyim..
Arada yazdıklarınızı göremeyeceğimden bu mesajın alıntılanması önemli..
Allahin izniyle var arkadassim varrr oleyyyyyy Allahim sukurler olsun 2 cizgi tamamen belirginlesti :)) idrarda cikipta kanda cikmiyan gibi bisey olmaz herhalde. Darisi basina canimmmm.
Tesekkur ederim canm bugun 11. Gunum.yarin kanda bakilcak .cizgi taCikti :))
yiiiiihuuuuuuuuuuamin canım inşallah ben hala hastaneye gidip gitmemek konusunda kararsızım napsam ki gece adet sancısından uyuyamadım uykumdan uyandırdı resmen yaaaaa napim akıl ver bakim
Suan senin icini tahmin edebiliyorm allahim
Bu duyguyu isteyen herkese nasib etsin insallah bende 11. Gunumde dayanamayip kanda baktirmistim cikmisti cok sukur suan 10. Haftamdayim. Canim gozunuz aydin cook cokk sevindik kk ailesi olarak☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende once test yapsan olmazmi cnm.bilmiyorumki .ben yarin pat diye milletin icinde nasil tepki veririm cikmazsa naparim cikarsa naparim şok gecirmim diye evde tekken yapayim dedim.simdi rahatim Allahima sukurler olsun .aksam gelince benimkine supriz yapcam :) yapma dedi bana ama ben gizlice aldim yaptim.kizarmiki .. sende test al bence
Benim kıymetli gebelerim
Bu mesajımı alıntı yaparak bana ilk sayfadaki listeye göre bilgilerinizi yazın ve listeye ekleyim..
ne kızcak delühavaya uçar bence neyse karar verdim gidiyorum giyindim bile hastane eczaneden daha yakın odi bodi yaptım hastane çıktı
Allahin izniyle var arkadassim varrr oleyyyyyy Allahim sukurler olsun 2 cizgi tamamen belirginlesti :)) idrarda cikipta kanda cikmiyan gibi bisey olmaz herhalde. Darisi basina canimmmm.
Gozun aydin canim RABBIM hayirla kucagina almayida nasip etsin
Deli ya iyi bari hadi hayirlisi canim Allhm yardimcin olsun
kıçımı salladım geldim hastaneden deli olcam 2 kadın doğumcu da öğleden sonra bakıcakmış sinir yaaa bi insanın herşeyi mi ters gider devlet hastanesi de uzak ben de eczaneden erken gebelik testi aldım aksi gibi çişim yok şimdi hey yarabbim
kadın doğumcularla ne işin var bacım. kan tahlili yaptırcan sadace sonuç alcanya . hayırlısı bakalım demekki bi hayır var bundada olsun. testi yapda bakak ozaman
canım onların istemesi gerekiyomuş o yüzden amaaaan dediğin gibi var bunda da bi hayır belki de sonuç negatif çıkcaktı oralarda bi başıma helak olcaktım belli mi benimki teşrif ederse yapcam testi ama gelmiyo bi türlü[/QU
sağlık ocağı yokmu yakında... aman neyse canım bekle bakalım idrar yap yarında kan yapcaz nasıl olsainşallah güzel haber alırız canım
kıçımı salladım geldim hastaneden deli olcam 2 kadın doğumcu da öğleden sonra bakıcakmış sinir yaaa bi insanın herşeyi mi ters gider devlet hastanesi de uzak ben de eczaneden erken gebelik testi aldım aksi gibi çişim yok şimdi hey yarabbim
gelmedimi çiş :18:
Benim kıymetli gebelerim
canım onların istemesi gerekiyomuş o yüzden amaaaan dediğin gibi var bunda da bi hayır belki de sonuç negatif çıkcaktı oralarda bi başıma helak olcaktım belli mi benimki teşrif ederse yapcam testi ama gelmiyo bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?