Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

bende de acayip ateş basması var bayılıcam sanki karnımada bıçak saplıyolar gibi miğdem bi tuhaf uykum var daha sayayımmı :) ama bunları progestan da yapıyomuş bende etkisi çok oluyo anlaşılan

bende de acayip ateş basması var bayılıcam sanki karnımada bıçak saplıyolar gibi miğdem bi tuhaf uykum var daha sayayımmı :) ama bunları progestan da yapıyomuş bende etkisi çok oluyo anlaşılan

Bende gece bi ates basti ama gecti.ben ciktim bugun gezdim faturalar vardi yatirdim.simdi yine cikicam aksamda eşimle canli muzige gidicez :) yeter artik yaw evde dur dur tuttuysa tutmustur zaten :) benim midede yanma yokta cok yiyorum istahim acildi.

Bende bendeee insallah ocak ikiz annesi olucam :)

İnşallah:))) Ocakta nüfus patlaması yaşatalım :)
atılmamıstı malesef oyle bırsey oldugnufa kaybedene kadar bılemedık bırden oldu bunda bakalım artık doktorum prof sıkı takıb edecez dedı

Etsinler tabi canım ya.Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bu sefer...

Valla doktor da çok uyardı yanına mutlaka birisi lazım eşin seninle başedemez bakamaz adam sana dedi:)) Çok halsiz olucan çok bulantın olacak dedi. Ksura bakma hatırlayamadım senin ikiz mi? Bakalım başımıza neler gelecek:) Sigara konusu bitti zaten de canımın istemesine engel olamıyorum. İnşallah tiksinirim...
Canım benim adet sancılarım oldu. sağ ve sol kasığımda batmalar oluyordu. Başka belirgin bir şey yoktu. Bu arada idrar testi yapmamanı öneririm çünkü varsa bile çıkmayabilir boşuna mıralin bozulur. Ben 9. gün kanda gördüm pozitifi. İnşallah hayırlı sonuçların olur.
canım minicik bi kese göründü sende öyle minicikmi gördün ya :26:
Eşim gibisin kız o da diyor ki bu neden bu kadar küçük. Bu nasıl büyüyecek:)). Ben de minicik gördüm canım ama büyüyecek o annesi merak etme sen Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla
doğru ya haklısın benimki 4 hafta 5 günlükmüş
Ay aynıyız yaniii:)) doğum tarihi için ne dedi?
gel bakalım dedi bilemicem valla neye çağırdığını

Beni de çağırdı tabi ben sazan gibi atladım ayyyy kalp atışını duyucaz di miii diye. Ağzımın payını aldım daha dur ne kalp atışı o kadar erken duyulmaz sadece keseler nasıl büyüyor gelişiyor onlara bakıcam dedi. Seni de o yüzden çağırmış olabilir.

cano dediki tahmini doğum 31 ocak 2015 o yüzden tarihimi değiştirdim alta bak bende kalp atışını duycaz sandım kız haftaya daha 5 ,5 haftalık olcaz duyulmazki zaten sen ne zaman duycan kız

Son düzenleme:
cano dediki tahmini doğum 31 ocak 2015 o yüzden tarihimi değiştirdim alta bak bende kalp atışını duycaz sandım kız haftaya daha 5 ,5 haftalık olcaz duyulmazki zaten sen ne zaman duycan kız

İşte duyulmaz da biz panik olduğumuz için hemen her şey olsun istiyoruz. Bana 15 gün sonra dedi.12-13ü gibi duyarız diye düşünüyorum inşallah.

bende gıttım geldım bebişimi gördümmmmdoktor 2transfer ettım ama suan daha erken oldugu ıcınn tek gözüküyor dedı 15gun sonra kalpe cagırdıı

bende gıttım geldım bebişimi gördümmmmdoktor 2transfer ettım ama suan daha erken oldugu ıcınn tek gözüküyor dedı 15gun sonra kalpe cagırdıı

Oleyyy hayırlı olsun annesi çok minikti di mi? Ben buzdolabına astım bile ilk resmimizi
Dün benim doktor da tek gördü ben nasıl yani ikiz olması lazım falan deyince biraz daha baktı eyvah yandık bi tane daha var burda dedi ay bu 15 gün nasıl geçecek ya. Seni 1 hafta sonra çağırmadı mı direk kalp atışı için mi çağırdı.

İşte duyulmaz da biz panik olduğumuz için hemen her şey olsun istiyoruz. Bana 15 gün sonra dedi.12-13ü gibi duyarız diye düşünüyorum inşallah.

Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah kalp atışlarını da duyarsınız. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

evet 15 gun sonra cagırdı benı canmm:26:
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah kalp atışlarını da duyarsınız. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
saol canmmm

bu arada tahmini doğum tarihine ne dedi? KAç haftalıkmış?

bırsey demedı okonuda keseyı gösterdı sadece bende ıkızmı tekmı deyınce ıkıncıyı kalpde görürüz suan cok kucuk gözkmeyebılır dedı
süper her anı keyifli o zaman desene.inşallah duyarız

inşallah canmmm

canmmm bırtanem dogurana kadar bu böyle mlesefff

işyerinde bi abla bide annemle ablam biliyo tüp yaptırdığımızı hepsi diyoki ne zaman tam gebe olacaksın.:26: yani normal olmadı ya hani ne zaman tam gebelik olacak.dedimki ben hamileyim zaten..anlamıyor kimse ya

işyerinde bi abla bide annemle ablam biliyo tüp yaptırdığımızı hepsi diyoki ne zaman tam gebe olacaksın.:26: yani normal olmadı ya hani ne zaman tam gebelik olacak.dedimki ben hamileyim zaten..anlamıyor kimse ya

hahhahahha kız kocam bıle dıyokı ya suan nekadark bu ya dıyıp duruyoo onların sormasıda gayet normal sende 5haftalık hamıleym aaa gunum gecmıs deee

sen direk 1 aylık de onlar haftadan falan anlamazlar canım :) buarada ne güzel muhabbetler ediyosunuz ben daha tutup tutmadığını bile bilmiyom kıskanıyom sizi şaka biyana allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…