Merhaba canim gecen cuma gunmu oldu transferin benimde transfer gununu sayarsam 8. Gunum .kac tane transfer edildi. Benimde bel agrim goguslerimde acima var. Alttan arada sanci girip cikiyor. Hayirlisi olsun insallh guzel haberler aliriz.ben sali gun idrar test yapmayi dusunuyorum carsambada kan yapilcak zaten .
bende de acayip ateş basması var bayılıcam sanki karnımada bıçak saplıyolar gibi miğdem bi tuhaf uykum var daha sayayımmı :) ama bunları progestan da yapıyomuş bende etkisi çok oluyo anlaşılan
Bende bendeee insallah ocak ikiz annesi olucam :)
atılmamıstı malesef oyle bırsey oldugnufa kaybedene kadar bılemedık bırden oldu bunda bakalım artık doktorum prof sıkı takıb edecez dedı
ollll
canım hayırlı olsun tahminler doğru cıktı ikizler geliyorr:))))
sana tavsiyem bulantıların başlamadannn bolll bolll yemek yee ikizlerdee 6 haftada bulantılar aşırı siddetli olarak başlıyor
sigaraya gelince bende cok içerdim yıllarcada içtim ama bebek düşünmeye başladığım zaman bıraktımm ..içindeki melekleri düşünn senin her yudumun onlara zehir olarak gidecek inan ki zor değilll bende krizleree girerdim ama kafamda bitirdimmm
Canım benim adet sancılarım oldu. sağ ve sol kasığımda batmalar oluyordu. Başka belirgin bir şey yoktu. Bu arada idrar testi yapmamanı öneririm çünkü varsa bile çıkmayabilir boşuna mıralin bozulur. Ben 9. gün kanda gördüm pozitifi. İnşallah hayırlı sonuçların olur.Günaydın herkese kızlar inşallah bende aranıza katılabilirim bugün transferin 8.gunu çok heyecanlıyım test gunum yaklaşıyor sizleri tebrik ederim darısı başıma inşallah bişey sorcam belirti olarak ne hissettiniz ve idrar testini kaçıncı günde yaptınız
canım minicik bi kese göründü sende öyle minicikmi gördün ya :26:
Ay aynıyız yaniii:)) doğum tarihi için ne dedi?doğru ya haklısın benimki 4 hafta 5 günlükmüş
gel bakalım dedi bilemicem valla neye çağırdığını
Eşim gibisin kız o da diyor ki bu neden bu kadar küçük. Bu nasıl büyüyecek:)). Ben de minicik gördüm canım ama büyüyecek o annesi merak etme sen Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla
Ay aynıyız yaniii:)) doğum tarihi için ne dedi?
Beni de çağırdı tabi ben sazan gibi atladım ayyyy kalp atışını duyucaz di miiidiye. Ağzımın payını aldım daha dur ne kalp atışı o kadar erken duyulmaz sadece keseler nasıl büyüyor gelişiyor onlara bakıcam dedi. Seni de o yüzden çağırmış olabilir.
cano dediki tahmini doğum 31 ocak 2015 o yüzden tarihimi değiştirdim alta bakbende kalp atışını duycaz sandım kız haftaya daha 5 ,5 haftalık olcaz duyulmazki zaten sen ne zaman duycan kız
İnşallah:))) Ocakta nüfus patlaması yaşatalım :)
Etsinler tabi canım ya.Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bu sefer...
Valla doktor da çok uyardı yanına mutlaka birisi lazım eşin seninle başedemez bakamaz adam sana dedi:)) Çok halsiz olucan çok bulantın olacak dedi. Ksura bakma hatırlayamadım senin ikiz mi? Bakalım başımıza neler gelecek:) Sigara konusu bitti zaten de canımın istemesine engel olamıyorum. İnşallah tiksinirim...
Canım benim adet sancılarım oldu. sağ ve sol kasığımda batmalar oluyordu. Başka belirgin bir şey yoktu. Bu arada idrar testi yapmamanı öneririm çünkü varsa bile çıkmayabilir boşuna mıralin bozulur. Ben 9. gün kanda gördüm pozitifi. İnşallah hayırlı sonuçların olur.
Eşim gibisin kız o da diyor ki bu neden bu kadar küçük. Bu nasıl büyüyecek:)). Ben de minicik gördüm canım ama büyüyecek o annesi merak etme sen Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla
Ay aynıyız yaniii:)) doğum tarihi için ne dedi?
Beni de çağırdı tabi ben sazan gibi atladım ayyyy kalp atışını duyucaz di miiidiye. Ağzımın payını aldım daha dur ne kalp atışı o kadar erken duyulmaz sadece keseler nasıl büyüyor gelişiyor onlara bakıcam dedi. Seni de o yüzden çağırmış olabilir.
cano dediki tahmini doğum 31 ocak 2015 o yüzden tarihimi değiştirdim alta bakbende kalp atışını duycaz sandım kız haftaya daha 5 ,5 haftalık olcaz duyulmazki zaten sen ne zaman duycan kız
bende gıttım geldım bebişimi gördümmmmdoktor 2transfer ettım ama suan daha erken oldugu ıcınn tek gözüküyor dedı 15gun sonra kalpe cagırdıı
bende de acayip ateş basması var bayılıcam sanki karnımada bıçak saplıyolar gibi miğdem bi tuhaf uykum var daha sayayımmı :) ama bunları progestan da yapıyomuş bende etkisi çok oluyo anlaşılan
Bende gece bi ates basti ama gecti.ben ciktim bugun gezdim faturalar vardi yatirdim.simdi yine cikicam aksamda eşimle canli muzige gidicez :) yeter artik yaw evde dur dur tuttuysa tutmustur zaten :) benim midede yanma yokta cok yiyorum istahim acildi.
İşte duyulmaz da biz panik olduğumuz için hemen her şey olsun istiyoruz. Bana 15 gün sonra dedi.12-13ü gibi duyarız diye düşünüyorum inşallah.
bende gıttım geldım bebişimi gördümmmmdoktor 2transfer ettım ama suan daha erken oldugu ıcınn tek gözüküyor dedı 15gun sonra kalpe cagırdıı
İşte duyulmaz da biz panik olduğumuz için hemen her şey olsun istiyoruz. Bana 15 gün sonra dedi.12-13ü gibi duyarız diye düşünüyorum inşallah.
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah kalp atışlarını da duyarsınız. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
7.haftadan sonra canm duyuluyoo pıtpıtlarrr
şu zamanlar bi geçse ya aklımda hep acaba mı var..:26:
Oleyyy hayırlı olsun annesi çok minikti di mi? Ben buzdolabına astım bile ilk resmimizi
Dün benim doktor da tek gördü ben nasıl yani ikiz olması lazım falan deyince biraz daha baktı eyvah yandık bi tane daha var burda dediay bu 15 gün nasıl geçecek ya. Seni 1 hafta sonra çağırmadı mı direk kalp atışı için mi çağırdı.
saol canmmmArkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah kalp atışlarını da duyarsınız. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bu arada tahmini doğum tarihine ne dedi? KAç haftalıkmış?
süper her anı keyifli o zaman desene.inşallah duyarız
canmmm bırtanem dogurana kadar bu böyle mlesefff
şu zamanlar bi geçse ya aklımda hep acaba mı var..:26:
işyerinde bi abla bide annemle ablam biliyo tüp yaptırdığımızı hepsi diyoki ne zaman tam gebe olacaksın.:26: yani normal olmadı ya hani ne zaman tam gebelik olacak.dedimki ben hamileyim zaten..anlamıyor kimse ya
işyerinde bi abla bide annemle ablam biliyo tüp yaptırdığımızı hepsi diyoki ne zaman tam gebe olacaksın.:26: yani normal olmadı ya hani ne zaman tam gebelik olacak.dedimki ben hamileyim zaten..anlamıyor kimse ya
Bu kadar zaman geçti ya o da geçecek inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?