- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Kızlarr çok mutluyum kalp sesi için gittik bir tane diye ama iki tane duyduk çok şükür rabbimize tek kese de iki bebiş çok şükür 🙏🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
Kızlarr çok mutluyum kalp sesi için gittik bir tane diye ama iki tane duyduk çok şükür rabbimize tek kese de iki bebiş çok şükür ������
Canım çok mutlu oldum. llahım kucağını almayı nasip etsin..
amınn canmm cok saolll cumlemızee ınsallah
tebrıkler canmmmmmmmmmmcanmm degerlerını yazabılırmısnnn allah ıkısınıde sagsalım kucagna almayı nasıp etsınn inşallahhh
nasıl yani tek yumurta ikizi mi aman yarabbiiiim çok güzel süpriz oldu sana desene hayırlı olsun canım
ikizz varr topigmızde ıkızzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::90::90::90::90::119::119::119::119::119::118::118::118::122::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
Ay canim benim cok sevindim gözünüz aydin Allaha tamamini erdirsin insallah kucagimiza almayi nasip eder insallah🙏🙏
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canım ya Maşallah çok şükürçok sevindim Maşallah ne güzel ya darısı inşallah yarın benim başıma
Amin canım Teşekkürler inş. Canım bize süpriz oldu ya inş. Herşey yolunda gider hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder 🙏🙏🙏
Ay canim benim cok sevindim gözünüz aydin Allaha tamamini erdirsin insallah kucagimiza almayi nasip eder insallah🙏🙏
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
süperrrrr saglıkla gelsin ikiside annesii
Amin canım inş. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş. Bizede süpriz oldu ya çok şükür 🙏🙏🙏
Amin canım süpriz hemde çok güzel hoca baktı kalp sesini dinledik sonra bir saniye sanırım iki tane dedi baktı ve onayladı evet ikiz gebelik tek yumurta ikizi çok şükür rabbim herkese nasip etsin 🙏🙏🙏 yarın senden de güzel haberler alacağız inş.
İki tane mi koydular?eger oleyse degerlerin ikiz gibi gorunuyo hadi hayirlisi bklim saglikla hayirlisiyla insallah😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah annesi hayırlı uğurlu olsun.Değerlerin kaçtı kanda bakıldığında?Kızlarr çok mutluyum kalp sesi için gittik bir tane diye ama iki tane duyduk çok şükür rabbimize tek kese de iki bebiş çok şükür 🙏🙏🙏
tekrar hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydı ben de bi şişlik ve karın ağrısı vardı üstüne bugün bel ağrısı başladı bgn hiç keyfim yok daha 3 gün oldu transfer olalı belirtiler için çok erken gerçi ama sende bunlar oldumu
Maşallah annesi hayırlı uğurlu olsun.Değerlerin kaçtı kanda bakıldığında?
Benim 3. gün öyle çok bel ağrımla adet sancım oldu ki korkmuştum bende ama bak pozitif. Hiç kötüye yorma bence.
Ay canım maşallah ne güzel 🙏🙏 ay inşallah ya yarın bakalım ben napıcam çok heyecanlı ve korkuyorum 🙏🙏
Allah'ım şükürler olsun...
Ilk i 349 ikincisi 684 sanırım ama geçen hafta gittik bir tanesi tutunmuş tu bir kese oluşmuştu bizde Birtaneye odaklandık bugün bize süpriz oldu 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?