Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Kızlarr çok mutluyum kalp sesi için gittik bir tane diye ama iki tane duyduk çok şükür rabbimize tek kese de iki bebiş çok şükür 🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

süperrrrr saglıkla gelsin ikiside annesii

Kızlarr çok mutluyum kalp sesi için gittik bir tane diye ama iki tane duyduk çok şükür rabbimize tek kese de iki bebiş çok şükür ������

Canım ya Maşallah çok şükür çok sevindim Maşallah ne güzel ya darısı inşallah yarın benim başıma

Son düzenleme:
amınn canmm cok saolll cumlemızee ınsallah

tebrıkler canmmmmmmmmmm canmm degerlerını yazabılırmısnnn allah ıkısınıde sagsalım kucagna almayı nasıp etsınn inşallahhh

Canım bir Kesem vardı ama bugün tek kese de 2 kalp sesi duyduk çok mutlu oldum tek yumurta ikizi olacak herşey leri aynı olacakmış ☺

nasıl yani tek yumurta ikizi mi aman yarabbiiiim çok güzel süpriz oldu sana desene hayırlı olsun canım

Evet canım harbi süpriz oldu geçen hafta tek kese göründü üzüldüm diğeri tutunamadı diye bugün Mevlam güldü yüzümüze çift kalp sesi duyduk çok şükür 🙏🙏🙏

ikizz varr topigmızde ıkızzzzzzzzzzzzz:92::92::92::92::90::90::90::90::119::119::119::119::119::118::118::118::122::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

Teşekkürler canım hemde süpriz oldu tek yumurta ikizi inş. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder Mevlam 🙏 🙏 🙏

Amin canım Teşekkürler inş. Canım bize süpriz oldu ya inş. Herşey yolunda gider hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder 🙏🙏🙏

Canım ya Maşallah çok şükür çok sevindim Maşallah ne güzel ya darısı inşallah yarın benim başıma

Amin canım süpriz hemde çok güzel hoca baktı kalp sesini dinledik sonra bir saniye sanırım iki tane dedi baktı ve onayladı evet ikiz gebelik tek yumurta ikizi çok şükür rabbim herkese nasip etsin 🙏🙏🙏 yarın senden de güzel haberler alacağız inş.

Amin canım Teşekkürler inş. Canım bize süpriz oldu ya inş. Herşey yolunda gider hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder 🙏🙏🙏

Amin canim insallah cok sevindim saglikli olsunlarda hersey yolunda gitsin iki veja Bir fark etmiyor Allah herkesin gönlüne göre versin insallah

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Amin canım inş. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş. Bizede süpriz oldu ya çok şükür 🙏🙏🙏

Ay canım maşallah ne güzel 🙏🙏 ay inşallah ya yarın bakalım ben napıcam çok heyecanlı ve korkuyorum 🙏🙏

Allah'ım şükürler olsun...

İki tane mi koydular?eger oleyse degerlerin ikiz gibi gorunuyo hadi hayirlisi bklim saglikla hayirlisiyla insallah😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İki tane koydular. Değerimi her duyan ikiz gibi diyor ama bu değerlerle tek çıkan da var. Bakalım perşembe günü belli olacak inşallah.

Kızlarr çok mutluyum kalp sesi için gittik bir tane diye ama iki tane duyduk çok şükür rabbimize tek kese de iki bebiş çok şükür 🙏🙏🙏

Maşallah annesi hayırlı uğurlu olsun.Değerlerin kaçtı kanda bakıldığında?

Benim 3. gün öyle çok bel ağrımla adet sancım oldu ki korkmuştum bende ama bak pozitif. Hiç kötüye yorma bence.

Maşallah annesi hayırlı uğurlu olsun.Değerlerin kaçtı kanda bakıldığında?

Benim 3. gün öyle çok bel ağrımla adet sancım oldu ki korkmuştum bende ama bak pozitif. Hiç kötüye yorma bence.

Ilk i 349 ikincisi 684 sanırım ama geçen hafta gittik bir tanesi tutunmuş tu bir kese oluşmuştu bizde Birtaneye odaklandık bugün bize süpriz oldu 😊

Ay canım maşallah ne güzel 🙏🙏 ay inşallah ya yarın bakalım ben napıcam çok heyecanlı ve korkuyorum 🙏🙏

Allah'ım şükürler olsun...

Korkma canım ama bende çok meraklıydım acaba duyacak mıyım falan gibi düşünceler çok şükür rabbimize 🙏 🙏 🙏

Ilk i 349 ikincisi 684 sanırım ama geçen hafta gittik bir tanesi tutunmuş tu bir kese oluşmuştu bizde Birtaneye odaklandık bugün bize süpriz oldu 😊

Ay benim değerlerim de böyle ortalama. Bana da ikiz geliyor galiba :)

Kızlar kötüyüm ya. Ben normalde sigara içen biriyim yani biriydim günde 1 paket falan içiyordum. Transferden sonra 5-6ya düşürdüm hamile olduğumu öğrenince de yani 4 gün önce tamamen kestim. Ama dayanamayacakmışım gibi geliyor.Resmen sigaraya aç yaşıyorum aklım hep sigarada. Şeytan hep beynimde yak 1 tane yarıya kadar iç diyor. Çok korkuyorum dayanamıcam diye
Aranızda var mı sigara içen ya da hamile kalınca bırakan? Bi yardım edin bana ya eşimde yok evde beni engellesin...

Merhaba Dilber53 senin sonuç ne oldu. Ben dün gittim dr keseyi görmek için. Çok şükür gördük ikizmiş. 🙏🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…