- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
Slm kizlar. Size bi sorum olacak ben bugün kötü bisey yaptim ama sonradan pisman oldum. Transferimin 17.günü ve carsamba doktor keseyi görmek için alttan muayene edebiliriz dedi bende doktorun karsisina kötü cikmamak için agda yaptirdim.sizce bisey olurmu?
İnsallah allahin izniyle😊sen daha test yapmadin dimi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaptım canım. Bugün transferimin 11. günü kan testim 614 çıktı9. gün 263tü.
Demek öyle sonradan pisman oldum ama iş işten geçti aslinda bende yaptirmayi dusunmuyodum bile ama bir anlik oldu.Rabbim hayirlisiyla saglikli şekilde bebegimi bize bagişlasin insaallah.
Daha çok yeni old için inş.bişey olmaz ama bence dikkat edin kızlar tetikleyebilir.bende kanama yaşadım daha geçen haftasonu,anladımki önemsiz gibi görünen ayrıntılar bile tetikleyebiliyor dikkatli olmak lazım.ben jilete geçtim mecbur.
Uuuu masallaaahh ikiz kiz ozaman☺️olemi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Daha çok yeni old için inş.bişey olmaz ama bence dikkat edin kızlar tetikleyebilir.bende kanama yaşadım daha geçen haftasonu,anladımki önemsiz gibi görünen ayrıntılar bile tetikleyebiliyor dikkatli olmak lazım.ben jilete geçtim mecbur.
Slm kizlar. Size bi sorum olacak ben bugün kötü bisey yaptim ama sonradan pisman oldum. Transferimin 17.günü ve carsamba doktor keseyi görmek için alttan muayene edebiliriz dedi bende doktorun karsisina kötü cikmamak için agda yaptirdim.sizce bisey olurmu?
Bende yaptım cnm keseyi gormeye giderken arkadasim yapti kendimi kasmadim
Agdami yaptirdin yani. Bisey olmadi dimi? Ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum ve sürekli agliyorum.bisey olacak diye çok korkuyorum.
Agdami yaptirdin yani. Bisey olmadi dimi? Ben şu an kendimi çok kötü hissediyorum ve sürekli agliyorum.bisey olacak diye çok korkuyorum.
Canım öyle hemen ağdayla bişey olmaz vesvese yapma korkulacak bi durum yok sadece bundan sonrası için bence yaptırma bu benim fikrim tabi.bişey olacaksa zaten olur,bizim elimizde değilki hiçbirşey.Biz sadece tedbirimizi alalım
Canım sen neden ağlıyorsun ya? Yapma lütfen Hiçbir şey olmamıştır merak etme. Tedbir amaçlı yaptırmayın diyorlardır belki. Ben Jiletle altından kalakamam diye düşünüyorum şimdi bakınıcam nette belki yapılıyordur. Stres yapma, şurda ne kalmış çarşambaya keseyi göreceksin inşallah
Kızlar merhaba. Ben de dün hamile olduğumu öğrendim:)
2. tüp bebek denememdi. Bu seferki dondurulmuştu.
Dün 9. gün değerim 263 çıktı.
Ben daha yolun çok başındayım, stresli günler asıl şimdi başladı bakalım ...
Allah Sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
merhaba canım hayırlı olsun hamileliğininşallah nur topu gibi de kucağına alırsın ben de cumartesi transfer oldum beklemedeyim sizlerin böyle güzel haberlerini okuyunca bana bi gaz geliyo moral motive tavan yapıyo senin bekleme süren 12 günmüydü 9.gün yapmışsın benim 11 gün ben de 8.gün yapsam çıkarmı acaba aaaay şu beklemek yokmuu
Kızlar aranızda vitamin yada kan hapına başlayan varmı
Bilmiyorum kiDoktor bir şey demedi daha. Perşembe kese için gidicem bakalım gözükecekler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?