• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Merhaba arkadaslar dr dan geldim kucuk bir kist var onu yok edelim dedi dogum kontrol ilacı verdi birdahaki adetinle baslariz dedi.😌

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canımm benimm

sağol canım inşallah en kısa zamanda sizde aramıza katılırsınız rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaslar dr dan geldim kucuk bir kist var onu yok edelim dedi dogum kontrol ilacı verdi birdahaki adetinle baslariz dedi.😌

herşeyde bir hayır vardır canım benimde tedavimde hep önüme bir engel çıkıyordu demekki hepsinde bir hayır varmış inşallah tez zamanda aramıza katılırsın.

Günaydın güzel annelerrr.

Bu gece heppp doktorumla ugraştım yaaa.
Hasataneye gidiyorum kan testini tekrarlamaya biraz kanamam geliyomus.
Ayyyy cok karışik bi rüyaydı yaaa.
Hic iyi kalkmadım bu sabah.
Hep aklımda kanama korkusu lekelenme oldugu için rüyalarıma girdi.
Her tuvalete giderken korkarak gidiyorum yaaa.
Cok stresli bi dönem.

Rabbim yardımcımız olsun.rahat bi surec gecirmek istiyorum ama olmuyor cok stresliyim..

canım sanki benim rüyamı anlattın bende rüyamda kanamam olduğunu görüyordum ama biz iyiye yorumlayalım iyi olsun.

hayrılı günler sevgılı anneler ben de varım aslında nae zamandır yazacaktım bur turlu ızın fırsatım olmadı 26 nısan 12.gun bthcg 600 14.gun 1360 21.gun keseyı gördükten sonra da yaptık:)9286 tek kese gozuktu sımdılk doktr dıgerı saklanmış olabılır dedı tek cıft hıc fark etmıyr rabbm sağlıklı bır sekılde kucağımıza aldıgmız gunlerı nasıp etsın yas 29 ıkıncı deneme genart tup bebek merkezı haftaya salı kalp atsılrı ıcın cagrıdı ınsALLH allım hepımıze sag salım kucağımıza almayı nasp etsın hayrılı evlatlrımız olsun benım pek degısıklık yok vücudumda bugun hafıf bır bulantı sadece sık ıdrara ckıkıyorum ve yüzümde sıvılcelenme oldu östrojen hormonu ve progestandna oluyormuş umarım sorunusz sağlıklı bır gebelik gecırırz bu arada dua okuyabılırz bebekelrımız ıcın sağlıklı gelısıp buyusunler dıye hergun bır kıısı ıcın duşunun annneler ALLHA EMANETSINZ BEN 41 YASIN BITIRDIM HAYIRLI BIR SEKILDE DOGUSUN DIYE H.SONU DA 1001 FATIHA SERIFE BASLAYACGIM DUALLARIMM HEPIMIZLEEE:16::16:

hayrılı günler sevgılı anneler ben de varım aslında nae zamandır yazacaktım bur turlu ızın fırsatım olmadı 26 nısan 12.gun bthcg 600 14.gun 1360 21.gun keseyı gördükten sonra da yaptık:)9286 tek kese gozuktu sımdılk doktr dıgerı saklanmış olabılır dedı tek cıft hıc fark etmıyr rabbm sağlıklı bır sekılde kucağımıza aldıgmız gunlerı nasıp etsın yas 29 ıkıncı deneme genart tup bebek merkezı haftaya salı kalp atsılrı ıcın cagrıdı ınsALLH allım hepımıze sag salım kucağımıza almayı nasp etsın hayrılı evlatlrımız olsun benım pek degısıklık yok vücudumda bugun hafıf bır bulantı sadece sık ıdrara ckıkıyorum ve yüzümde sıvılcelenme oldu östrojen hormonu ve progestandna oluyormuş umarım sorunusz sağlıklı bır gebelik gecırırz bu arada dua okuyabılırz bebekelrımız ıcın sağlıklı gelısıp buyusunler dıye hergun bır kıısı ıcın duşunun annneler ALLHA EMANETSINZ BEN 41 YASIN BITIRDIM HAYIRLI BIR SEKILDE DOGUSUN DIYE H.SONU DA 1001 FATIHA SERIFE BASLAYACGIM DUALLARIMM HEPIMIZLEEE:16::16:

hoşgeldin canım benim:16::16:
demek tek kese gözüktü sanki ikiz gibiydi değerleri hayırlısı olsun bakalım Allah tamamına erdirsin canım

demek tek kese gözüktü sanki ikiz gibiydi değerleri hayırlısı olsun bakalım Allah tamamına erdirsin canım

AMIN CNIM EVET TEK KESE GOZUKTU ama hala net bır sey demedı ust uste gelebılıyor bazen keseler dedı bthcg yüksek olduğu ıcın suphelısın dıyor ıkız konusunda:)salı gunu muayene var sakladıysa kendını orda gosterırı yoksa da tektır dedı hayrılısı artık amın cnım rabbım hepımıze sona kadar gıtmk nasıp etsın ınsALLHHH HAYRILI BRI SEKILDE

aramiza hoş geldin canım bebeğin hayırlı olsun inşallah bende 41 yasine başladım allahın izniyle bitirirsem 1001 fatihayıda okurum rabbim hepimize sağlıklı gebelik ve evlatlar nasip etsin inşallah

mrb cnm ben de 7. haftadayım bişi sormak istiyorum ilaçlara devam ediyomusun dmerak ettim bana iğneleri bırakmam gerektiğini söyledi doktor. hangilerine devam ediosun.

mrb cnm ben de 7. haftadayım bişi sormak istiyorum ilaçlara devam ediyomusun dmerak ettim bana iğneleri bırakmam gerektiğini söyledi doktor. hangilerine devam ediosun.
mrb ben bazı ilaçları bıraktım bazılarına devam ediyorum mesela estrofermi bebişlerimin kalp atışlarını duyduğumda bıraktım
kan sulandırıcı ve elevit kullanıyorum birde cironen jel kullanıyorum muhtemelen cironen jelide bu hafta salı kontrolüm var o zaman bırakacakmışım

AMIN CNIM EVET TEK KESE GOZUKTU ama hala net bır sey demedı ust uste gelebılıyor bazen keseler dedı bthcg yüksek olduğu ıcın suphelısın dıyor ıkız konusunda:)salı gunu muayene var sakladıysa kendını orda gosterırı yoksa da tektır dedı hayrılısı artık amın cnım rabbım hepımıze sona kadar gıtmk nasıp etsın ınsALLHHH HAYRILI BRI SEKILDE

hayırlısı olsun canım sağlıklı bir bebiş olsunda salı günü benimde muayanem var heycanlıyım minnoşlar ne durumda merak ediyorum doğrusu :16::16:

Back