• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

InsALLH cnım hyrlsıyla hepımızın yolunda gitsin yarın cuma bol dua edelim birbirimize insAlh

inşalla canı sürekli elim karnımda dua ediyorum canım senin kaçıncı deneme yaş kaç galiba burdaki enküçük tüp bebek annesi benim

inşalla canı sürekli elim karnımda dua ediyorum canım senin kaçıncı deneme yaş kaç galiba burdaki enküçük tüp bebek annesi benim

Cnım benım 2.denemem 29 yaşındayım rabbım ol dedi oldu darısı olmayan tüm ailelere olsun insAlh bizlere de kucağımza almak nasip olsun sen kaç yasndasin

Cnım benım 2.denemem 29 yaşındayım rabbım ol dedi oldu darısı olmayan tüm ailelere olsun insAlh bizlere de kucağımza almak nasip olsun sen kaç yasndasin

ben 24 yaşındayım benimde ilk denemem tüp bebek yapacağımı bilen herkes erken daha diyorlardı ama ben çok istiyordum allahda kısmet etti çok şükür. .

Canımmm bizleri düşünüpte ne güzel bi topik açmışsın sen bitanesin bitaneeeeee :54:
Bende 28 yaşındayım bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum
2. Denememde hamile kaldım (inşallah devamı gelir)
10.gün 116
11.gün 206 çıktı

Canımm burdada denk geldik seninle:) biz aynı yaştaymışız yaa ne güzell:) inş bu topiğe bende hamile olarak gelirim:((

izmir irenbe tüp bebek merkezine ve sevgili doktorum refik keleş e çok şey borçluyum... tüp bebek sürecimizde çok destek oldular. bebeğimiz tutunamadı yine bizimle oldular aradılar. sonra kendiliğinden geldi oğlum. şimdi 2.5 yaşında:61:
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
herkese sevgiler...:71:

izmir irenbe tüp bebek merkezine ve sevgili doktorum refik keleş e çok şey borçluyum... tüp bebek sürecimizde çok destek oldular. bebeğimiz tutunamadı yine bizimle oldular aradılar. sonra kendiliğinden geldi oğlum. şimdi 2.5 yaşında:61:
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
herkese sevgiler...:71:

Amin canım senin adına sevindim. Allah bebek isteyen herkese böyle guzellikleri nasip etsin

Kizlar benim mide bulantim cok erken baslado.bugun sabaha karsi hic durmayan bas donmesiyle birlikte sari su seklinde kusmaya baladim.cok kotuydu cok korktum.zehirlenmis gibiydi.ama hamilelerde boyle olurmus.sabah 10 kadar bas donmedi ve kusmam devam etti.insallah bu bulantilar cok uzun gunlerce surmezzzz kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim mide bulantim cok erken baslado.bugun sabaha karsi hic durmayan bas donmesiyle birlikte sari su seklinde kusmaya baladim.cok kotuydu cok korktum.zehirlenmis gibiydi.ama hamilelerde boyle olurmus.sabah 10 kadar bas donmedi ve kusmam devam etti.insallah bu bulantilar cok uzun gunlerce surmezzzz kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcin olsun canım yaa zordur eminin cok sukur bende yok ole bulanti felan daha.cnm leblebi filan diyodu arkadaşlar bastırıyor diye ama bilemedim.ogrenecegimiz seyler cokk.

Cnım 5 hafta 4 günlük salı günü kalp atışı muayenesi var rabbım o günleri de hyrlsıyla
Güzel geçirmeyi nasip etsin

sen ne ara hamile kaldın:52::52::52:
çok sevindim canım..
15 gün yoktum o aradamı oldu bitti herşey..
Rabbim sağlıklı bir gebelik versin inşallah:16::16::16:

Benim değerli tüp hamişlerim topiğin ilk sayfasında listemiz var eklenmek isteyenler lütfen bu mesajımı alıntı yapıp bilgilerini listeye göre yazsın:16::16::16:

Benim değerli tüp hamişlerim topiğin ilk sayfasında listemiz var eklenmek isteyenler lütfen bu mesajımı alıntı yapıp bilgilerini listeye göre yazsın:16::16::16:

beni eklersen sevinirim canım ben daha öncede yazmıştım ama herhalde fırsat bulmadın
benim ilk denemem
yaşım 24
istanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorumun adı
12. gün değerim 360 14.gün 1050

beni eklersen sevinirim canım ben daha öncede yazmıştım ama herhalde fırsat bulmadın
benim ilk denemem
yaşım 24
istanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorumun adı
12. gün değerim 360 14.gün 1050

tamam canım eklerim hemen :16:
daha önce yazdığını kaçırdım demek kusura bakma lütfen..
değerin maşallah ikiz gibi duruyor tek mi ikiz mi :16:

Back