• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Canim ikiz çıkınca herkes ailede var mi yada tüp bebek mi diye soruyor kayın validem söylemek istemiyor ama mecbur söylüyor

Iki embriyomu koymustu doktor.esimde diyor sorarlar ikiz olursa die ailede olmayinca soru isareti kalır akıllarda diyor bakalım,bende biri tutmazsa diğeri tutar işi garantiye almak istedigimden iki tane koysunlar diyorum👶👶 kayinvalidemde ikiz olsun ikiz beraber el elden buyuturuz diyor 😄😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlarrrrrr bugün transferimin 8.günüydü dayanamayıp idrar testi yaptım ve ikinci çizgi hafif pembe çıktı hemen. 😊 çok mutlu oldum inşallah 12.gün kan testim de güzel çıkar dua edin banaaaa

Çok güzel bi haber cnm bende senin gübi 8.gün ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm şimdiden tebrikler cnm allahın izniyle güzel bi sonuç alacaksın :46:

Aynen bosver insallah görürsün cnm dualarım seninle cnm 🙏🙏👶🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[

canım sen kardeşine niye söylemiyorsun bu günlerde en çok insanın kardeşi destek oluyor benim ablam sağolsun silivride ama görüntülü konuşuyorduk çok moral veriyordu bana insan konuşacak birilerini arıyor sürekli çok stresli bir dönem çünkü. ben daha tutmama ihtimalini ağzımdan düşürmeden susturuyordu beni tutacak diyordu hep bana. hatta ben kantahlilimi verdim 3 4 saat sonra size haber vereceğiz dediler bende dayanamayıp test yaptım ilk ona söyledim

Çok güzel bi haber cnm bende senin gübi 8.gün ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm şimdiden tebrikler cnm allahın izniyle güzel bi sonuç alacaksın :46:

Çok teşekkürler canım senide tebrik ediyorum 👍 😊 Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Iki embriyomu koymustu doktor.esimde diyor sorarlar ikiz olursa die ailede olmayinca soru isareti kalır akıllarda diyor bakalım,bende biri tutmazsa diğeri tutar işi garantiye almak istedigimden iki tane koysunlar diyorum👶👶 kayinvalidemde ikiz olsun ikiz beraber el elden buyuturuz diyor 😄😊

Ben hep evlenmeden öncede ikiz olsun istiyordum. Ama bizim ailede yok eşimin ailesinde de yoktu . Bizde 2 koydurduk Allahın izniyle oldu . Kayinvalidemde beraber buyuturuz diyor. Bide bu tüp bebek meselesinde saklanacak bişey yok ki bence. Bunu sakladikca insanlar şüpheleniyorum. Canim herşey boş Allah sağlıklı hayirli bebisler versin
Aynen bosver insallah görürsün cnm dualarım seninle cnm 🙏🙏👶🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[

canım sen kardeşine niye söylemiyorsun bu günlerde en çok insanın kardeşi destek oluyor benim ablam sağolsun silivride ama görüntülü konuşuyorduk çok moral veriyordu bana insan konuşacak birilerini arıyor sürekli çok stresli bir dönem çünkü. ben daha tutmama ihtimalini ağzımdan düşürmeden susturuyordu beni tutacak diyordu hep bana. hatta ben kantahlilimi verdim 3 4 saat sonra size haber vereceğiz dediler bende dayanamayıp test yaptım ilk ona söyledim

Bence ailelerin hakkı bile si lazım destekçi olmak icin

Ben hep evlenmeden öncede ikiz olsun istiyordum. Ama bizim ailede yok eşimin ailesinde de yoktu . Bizde 2 koydurduk Allahın izniyle oldu . Kayinvalidemde beraber buyuturuz diyor. Bide bu tüp bebek meselesinde saklanacak bişey yok ki bence. Bunu sakladikca insanlar şüpheleniyorum. Canim herşey boş Allah sağlıklı hayirli bebisler versin

Kardeşime neden söylemedim annem söyler telaş yapar bide erken diyorlar zaten olur diyorlar beni tedaviden soğutarlar die bekle sabret diyorlar bende olsun istiyorum.doktorlarda olur ama 5 ama 3 sene sonra olur diyorlardı bende cok istiyorum başlayalım dedim😁hayırlısı bakalım👶🙏

İlknuRemzi

Kardeşime neden söylemedim annem söyler telaş yapar bide erken diyorlar zaten olur diyorlar beni tedaviden soğutarlar die bekle sabret diyorlar bende olsun istiyorum.doktorlarda olur ama 5 ama 3 sene sonra olur diyorlardı bende cok istiyorum başlayalım dedim😁hayırlısı bakalım👶🙏

İlknuRemzi

Canim dediğin gibi hakkımızda hayırlısı Allahım yar ve yardımcımız olsun.

aynen benim ailemle eşimin ailesi bilyorlar ama ben başkasına sölemedim özellikle benden haz etmeyenlee söylemedim bilmesinler şüpeleniyorlar ama belki o şüpheyle çatlarlar

İlknuRemzi

hımm anladım canım peki niye 3 veya 5 sene sonra diyorlar ben onu anlamadım

Büyütülecek bi sorununuz Yok diyor olur dediler Prof larada gittik stres yapma olur.eşimde siperm azlıgı hareketliliği yavaş olur ama ne zaman olur.bizde böyle olmicak deneyelim dedik hayırlısı olur inşallah

İlknuRemzi

iyi yapmışsınız kimseyi dinlemeyin ben eşimi bile dinlemedim ben ne zaman çocuk desem dur şimdi durumum yok şimdi bahane arıyordu ama benden çok çocuk istiyordu doktor tüp bebek yapın dedi yok bekleyelim yok olur diye beni oyalıyordu sonra onu zorla doktora götürdüm doktor onun gözünü korkuttu sonra yola koyulduk. kaç yıllık evlisiniz ?

iyi yapmışsınız kimseyi dinlemeyin ben eşimi bile dinlemedim ben ne zaman çocuk desem dur şimdi durumum yok şimdi bahane arıyordu ama benden çok çocuk istiyordu doktor tüp bebek yapın dedi yok bekleyelim yok olur diye beni oyalıyordu sonra onu zorla doktora götürdüm doktor onun gözünü korkuttu sonra yola koyulduk. kaç yıllık evlisiniz ?

3 sene bitecek cnm.sen kaç yıllık evlisin?

İlknuRemzi

aynen benim ailemle eşimin ailesi bilyorlar ama ben başkasına sölemedim özellikle benden haz etmeyenlee söylemedim bilmesinler şüpeleniyorlar ama belki o şüpheyle çatlarlar

:) ınş. Aman ben herkese söyledim. Tüp bebek mi diye soranlarada evet diyorum.

:) ınş. Aman ben herkese söyledim. Tüp bebek mi diye soranlarada evet diyorum.

belki senin karşındakiler senin iyiliğini istiyorlar ama benim bu bahsettiğim kişilerin ellerinden gelse beni 1 kaşık suda boğacaklar birde böyle birşey yaptığımı duydukları anda kaynanamı şişirip banakarşı kışkırtırlar onun için duymalarına gerek yok benden uzak olsunlar diyorum ama gel görki akraba olunca hep dip dibesiniz

Slm kızlar inş bizde bi gün buraya yazmak nasip olur :31: hepinize sağlıklı ve güzel bir gebelik le doğum diliyorum:34:rabbim hayırlısını nasip etsin bizelerde:40:

Günaydın güzel annelerrr.

Bu gece heppp doktorumla ugraştım yaaa.
Hasataneye gidiyorum kan testini tekrarlamaya biraz kanamam geliyomus.
Ayyyy cok karışik bi rüyaydı yaaa.
Hic iyi kalkmadım bu sabah.
Hep aklımda kanama korkusu lekelenme oldugu için rüyalarıma girdi.
Her tuvalete giderken korkarak gidiyorum yaaa.
Cok stresli bi dönem.

Rabbim yardımcımız olsun.rahat bi surec gecirmek istiyorum ama olmuyor cok stresliyim..

Günaydın güzel annelerrr.

Bu gece heppp doktorumla ugraştım yaaa.
Hasataneye gidiyorum kan testini tekrarlamaya biraz kanamam geliyomus.
Ayyyy cok karışik bi rüyaydı yaaa.
Hic iyi kalkmadım bu sabah.
Hep aklımda kanama korkusu lekelenme oldugu için rüyalarıma girdi.
Her tuvalete giderken korkarak gidiyorum yaaa.
Cok stresli bi dönem.

Rabbim yardımcımız olsun.rahat bi surec gecirmek istiyorum ama olmuyor cok stresliyim..

günaydın canımm ruya buu takma kafana canımm evet cok stresli dönem zaman gecmiyo malasef hayırlısıyla kalp atışlarını da duysak 🙏🙏

Back