- 3 Ocak 2023
- 54
- 12
- 38
-
- Konu Sahibi Betusum Betusum
Bu ücretler de insanı zorlayacak miktarda. Hadi ilaçları anlıyorum, onlar pahallı ama bir muayene 2500, bunlarda hiç Allah korkusu yok. Muayene dediğimizde sadece konuşmaİlk tedavim 40 bin civarı tutmuştu her şey dahil şekilde, şu an ikinci tedavimi görüyorum başka bir klinikte 75 bini bulacak gibi görünüyor ama ben raporsuzum direkt ücreti neyse ilaçları o şekilde aldım hep
Bazı yerlerde muayene ücreti dahil şekilde ücret veriyorsunuz. Yani genelde hastanelerde o şekilde oluyor bende hastane de tedavi görüyorum. Özel kliniklerde muayeneye ayrı ücret işleme ayrı ğcret alıyorlar tabi bide ilaçlar ekleniyor. Ayrıca özel test isterse onların da ücretleri oluyor
Bu ücretler de insanı zorlayacak miktarda. Hadi ilaçları anlıyorum, onlar pahallı ama bir muayene 2500, bunlarda hiç Allah korkusu yok. Muayene dediğimizde sadece konuşma
Sizin gittiğiniz yer neresi bu arada,İstanbul da mı?Bazı yerlerde muayene ücreti dahil şekilde ücret veriyorsunuz. Yani genelde hastanelerde o şekilde oluyor bende hastane de tedavi görüyorum. Özel kliniklerde muayeneye ayrı ücret işleme ayrı ğcret alıyorlar tabi bide ilaçlar ekleniyor. Ayrıca özel test isterse onların da ücretleri oluyor
Şişli memorial ben raporlu değilim maalesef ama burda yorumlarda okumuştum bu hastane de rapor geçmiyormuş sadece biraz indirim olayı varmış sanırım ama bi rapor kadar olamaz tabi. Ararsanız bilgi verirler.Sizin gittiğiniz yer neresi bu arada,İstanbul da mı?
Birde özelde rapor geçerli mi? Birkaç kişiden duymuştum ama emin olamadım
Ben ilk denememde ilk görüşmede 900 vermiştim muayene ve görüşme için ama ikinci yani şu anki denememde muayene ücretleri dahil, ekstra bir ödeme yapmadım
Bu ücretler de insanı zorlayacak miktarda. Hadi ilaçları anlıyorum, onlar pahallı ama bir muayene 2500, bunlarda hiç Allah korkusu yok. Muayene dediğimizde sadece konuşma
Bende aynı şeyi düşünmüştüm Bazı merkezlerde doktor doktor muayene ücretlerinde farklılıkları söylüyorlar hangisinde muayene almak isterseniz gibi . Ama Yani bende uyandırdığı fikir şey olmuştu paranız varsa en iyisinde tedavi olursunuz yoksa ona göre bi doktora görünürsünüz gibi. Bana itici gelmişti şahsen.Tüp bebek hastasi olup sürekli muayene ücreti vermek saçma değil mi ? Önden bir ödeme alınıyor zaten . Kaldı ki proflarin muayene ücretleri 2500 den aşağı değil . Bu şekilde 1.5 2 katına çıkar diğerlerine kıyasla .
Hiç öyle bir yerde tedavi denemedim ama sizin dediğiniz gbi en fazla ücreti veren profa gözükür diğerleri operatör gibi gbi ... Ücretler zaten az değil devlet desteği de yok . Üzerine bir de doviz üzerinden genetik tanılar vs . Bir de muayene ücreti vermek beni aşiyordu işin acikcasi .Bende aynı şeyi düşünmüştüm Bazı merkezlerde doktor doktor muayene ücretlerinde farklılıkları söylüyorlar hangisinde muayene almak isterseniz gibi . Ama Yani bende uyandırdığı fikir şey olmuştu paranız varsa en iyisinde tedavi olursunuz yoksa ona göre bi doktora görünürsünüz gibi. Bana itici gelmişti şahsen.
Beni de şahsen o yüzden bende o tarz merkezi tercih etmedim. Mesela önceden yıllık olsrak fiyatlarda artış oluyormuş şimdi 3 aya bir fiyat artıyor zaten her yerde maalesef bide dolar kuru dediğiniz gibi. Yani HangiHiç öyle bir yerde tedavi denemedim ama sizin dediğiniz gbi en fazla ücreti veren profa gözükür diğerleri operatör gibi gbi ... Ücretler zaten az değil devlet desteği de yok . Üzerine bir de doviz üzerinden genetik tanılar vs . Bir de muayene ücreti vermek beni aşiyordu işin acikcasi .
Evet her özel yerde rapor geçmiyormuş. Bende öyle duymuştum. Teşekkür ederimŞişli memorial ben raporlu değilim maalesef ama burda yorumlarda okumuştum bu hastane de rapor geçmiyormuş sadece biraz indirim olayı varmış sanırım ama bi rapor kadar olamaz tabi. Ararsanız bilgi verirler.
Aynı yerde denediğiniz için olabilir.Ben ilk denememde ilk görüşmede 900 vermiştim muayene ve görüşme için ama ikinci yani şu anki denememde muayene ücretleri dahil, ekstra bir ödeme yapmadım
Bu fiyat hangi merkez için geçerli. Yoksa genel olarak mı yazdınızİğneler, dondurma ücreti,takviye vitaminler muayene dahil 60.000
Medicalpark Bahçelievler Serdar Koç’a gidiyorumBu fiyat hangi merkez için geçerli. Yoksa genel olarak mı yazdınız
Aynı yerde denemedim baya da öfke doluyum ilk kliniğeAynı yerde denediğiniz için olabilir.
İ
Medicalpark Bahçelievler Serdar Koç’a gidiyorum
Anlaşıldı şimdiAynı yerde denemedim baya da öfke doluyum ilk kliniğeşu an devam ettiğim doktorun ücreti yüksek belki o yüzden muayene vs ücreti almıyodur
Anlaşıldı şimdievet ondan olmuş olabilir. İnşallah faturayı en sona saklamıyorlardır
İyi o zamanyok yok embriyolarım donduruldu ücreti ödedim zaten rahim dinlendirme aşamasındayım şimdi, myom ameliyatı oldum hem de 2-3 ay verdik kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi transfer için gitmeye başlicam, transfer ücreti vericem sadece