Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba , transferimin 2. Günü. 5. Gün embriyosu 4ab kalite transfer edildi. O kadar gün bekleyemicem gerçekten ennnn erken ne şekilde öğrenmiştiniz acaba sonuçlarınızı lütfen paylaşabilirmisinizz
Merhaba , transferimin 2. Günü. 5. Gün embriyosu 4ab kalite transfer edildi. O kadar gün bekleyemicem gerçekten ennnn erken ne şekilde öğrenmiştiniz acaba sonuçlarınızı lütfen paylaşabilirmisinizz
Kızlar merhaba dr 19 kan ver diyor ama aslında 18 eylülde evlilik yıl dönümümüz 9eylül transfer oldum benim ne lekelenme nede bişey var belirti olarak sadece çok hafif kasık ağrısı oda aklım bebişde olduğu için göğüslerim zaten ilaçla ağrı ve dolgunluk hiç geçmedi onu tam anlayamadım 17 ayın tam transferin 7 günü oluyor değil mi kan versem çıkar mı acaba
Yani aslında sürpriz yapmak okdar çok istiyorum ki bu ilk denememiz ve uzun yıllardır yaklaşık 10yıl gibi. bir süreç diyim tedavi hikayesi var eğer pozitif ise pazar günü evlilik yıl dönümümüz sürpriz yaparım diye düşündüm erken mi olur 17eylül acaba