Tüp bebek doktoru Ali Osman Koyuncuoğlu

Ali osman koyuncuoglu oğlunda 3 kez yaptırdım transfer bile etmedi 1 tane kalsa bile inatla 5 güne gitti bizi arama zahmetinde bulunmadılar o gün.. en aci şekilde konuştu bana..elinden geleni yaptı ama asıl yakaladığı o 12 hücreli tek embriyoyu 3 gün koymadı bana ve ben ondan öğreniyorum bizi embriyolog nefessiz birakdi aramadi ucuz diye gitmeyi dusunmeyin teknolojik ilerleme hangi merkezlerde hangisi iyi ona gidin ben acibademe gittim b. Tiras azda olsa olumlu embriyo edindim 2 tane sonraki tedavide elde edemedim prp etkisidir belki ama az sürüyor bence etkisi ali osman riski göze alamıyor

amerikada tecrübe edinmiş bilir doktorlar daha deneyimli sonradan tup bebek doktoru olmuş insanların tecrübesiz ve dik kafayla gittiğini 3 tup bebek deneyip transfer olamayasimda anladim

1 aşılama 2 başarısız tüp bebek girişiminden sonra arkadaş tavsiyesi üzerine gittik. 1.denemede embriyo genetik olarak sağlamdı ancak tutmadı Ali Osman Bey yılmadı hemen tedavi işleyişini değiştirdi 2. transfer sonrası nihayet başarılı oldu. Daha önce Novart denilen Ankara’nın en ünlü tüp bebek merkezine gittim ilk denemede tutunamamasına rağmen ısrarla koskoca Prof aynı yöntemi deneyip durdu. Oysa Ali Osman Bey PRP yaptı Rahime çizik attı embriyo yapıştırma işlemi yaptı yani anlayacağınız olmayanı oldurmak için elinden geleni yaptı en kötüsü ise benim tanımlanamayan kısırlıktı kısacası en önemli özelliği 1-İnsani yanı çok gelişmiş bir doktor
2-Asla para göz birisi değil 3-Çalışanları müthiş iyi ve yardım sever insanlar gözüm kapalı tavsiye ederim

Merhabalar yazalı baya olmuş ama hayırlı olsunÇok sevindim Darısı benim ve isteyen herkesin olsun Bende yeni başladım tedaviye siz hangi Aşamalardan gecmiştiniz acaba çok stresliyim lütfen biraz Bilgi verir misiniz

Merhaba Ali bey dondurulmus transfer yapiyor. Ben 9 mart transfer oldum. Transferden sonra 5.gunu idrarda gordum cift cizgi.6.gun kanda gormus.Suan ikiz bebege gebeyim.1 tane basarisiz denemem vardi.Ali osman Koyuncuoglu ile yolum iyiki kesismis.Allah razi olsun.Tabi tutmayanlarda vardir ama en azindan saglikli bir tedavi uyguluyor.Iki kurumu karsilastirinca arada daglar kadar fark var .Allahim isteyen herkese nasip etsin.

Benim sorunum yoktu pek.Esimde ciddi sorun vardi. 3 4 tane sperm vardi.Omce onu bir prof yolladi 2ay.Sonra tedsviye basladik biz.Bu arada benim sorunum yok ama ilaclarla uyarim pek olmadi diger.tedavimde.Ali bey de de yine yumurta buyutme asamasinda biraz olumsuzluk oldu ben ona biraktim cok sukur ki tedavisi ise yaradi 14 yumurta 12 si olgundu. 7tane kaliteli emriyom oldu

Ekstra yumurta kalitesi için bir şey yaptınız öı

Allahım evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin Benimde pazartesi transfer olacak çok heyecanlıyım
Siz transferden sonra nelere dikkat erişmiş yeme içme felan

Allahım evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin ☺Benimde pazartesi transfer olacak çok heyecanlıyım
Siz transferden sonra nelere dikkat etmiştiniz yeme içme felan

Allahım evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin ☺Benimde pazartesi transfer olacak çok heyecanlıyım
Siz transferden sonra nelere dikkat etmiştiniz yeme içme felan
Allah hayirliyla nasip etsin insallah..transfer oncesi saglikli beslenmeye baslamistim akdeniz usuli ve meditasyom yapmistim.Bu 2.transferimdi sadece kocamla ben bildik ilk iki gun yattim.Sonra kalktim kimseye de demedim..Egilme kalkma diye insanlar beni strese sokuyordu cunku.1.transferimde full yattim ama tutmadi.Bu sefer yatmadim tuttu.yemek yaptim arada bulasik makinasini yavastan doldurdum.Anneme gittim geldim.Ama ise girmedim.Cok cok su ictim ve inandim.

Canım aret kamar nasıl doktor bence oraya gitmeyi düşünüyorum .Labodatuvarı nasıl

Canım aret kamar nasıl doktor bence oraya gitmeyi düşünüyorum .Labodatuvarı nasıl
Aret hocaya biz tavsiye ile gittik.
Cook çok tatlı bir hoca.açıkçası hastaya yaklaşım tarzı destek olması empati kurarak sorulariniza cevap vermesi bu açılardan kesinlikle iyi bir Dr. Ben tedavi oldum ama benimki tutmadı. Bizde genetik sıkıntı çıkıntı. Pgt ile tup bebek yaptırmak durumundayız.ali osman bey demişti ki memorial ve aret in lab lari oldukça iyidir.neticelerine güvenirim şeklinde.aret hocanın lab in da sanırım memorial dan ayrılan kişiler çalışıyormuş embriylog falan. Ama benimki 2 sene önceki bilgi.güncellemek gerek. Siz ne asamadasiniz bilmiyorum ama size tavsiyem genetik test ile pihtilasma testi yaptırıp öyle dr a gitmeniz. Çünkü dr lar negatif almadan Bu tarz testleri istemiyorlar.çok garip ama malesef ticari bakılıyor diyebilirim. Belki de bütçeyi yormamak için istemiyorlar bilmiyorum ama zaman daha çok araştırma yapmamiz gerektiğini öğretti

Canım uzun ve açıklayıcı yazdığın için teşekkürler .Ben ilk tedavi mi kocaelinde yaptım .2.5 kutu gonalf ile 2 orta kalite embriyo transferi yapıldı .Bir tanesi 5.gün bb diğeri 3 gün neyse tuttu düşük yaptım .Yani bizde genetik vs problem yok .İlk kocaelinde test yaptığımızda eşimde ağıroligospermi bozukluğu çıktı yani 8 milyon sperm .Sonra dedik ara verelim İstanbul’dan geliş gidiş sıkıntı bir de özel de deneyelim .Önce Emre Bakırcıoğluna gittik DNA hasar testi ve sonuç kötü bir şey çıkmadı .Eşimin de değerlileri 45 milyon sperm vs çıktı .Emre bey dedi sorun yok sperm değişe bilirmiş .Bu test sorun var mo diye yanlışlık var mı diye merak etttim .Hoca da dediği foloranse neight hastanesine güveniyorum yanlış olamaz .Yine normal denedik olmadı .Sonra medical-park hastanesine gittik .Doktor zor hasta değilsiniz vs dedi .Bu tedavi de de şunları kullandı .5 kutu gonalf .4 kutu menopur ve cetrodite.Bizde bekledik toplama yapıldı o kadar ilaca rağmen 11 yumurta toplandı 7 tanesi olgundu .Sadece 4 tanesi döllendi .Bir tanesinin gelişimi durdu kaldı 3 tane .Neyse transferden bir gün önce aradılar .5. Güne gidecek 2 embriyo var bir tane de orta kalite var iki tane yükleyeceğiz .Neyse transfer günü yasak dediler ,gelişimleri durdu dediler vs yani bir günde 2 tane kaybettik .Bir tane 5. Gün iyi kalite yüklediler tutmadı .Kan sulandırıcı ,progestan iğne ,jel coraspirin vermedikleri ilaç kalmadı .Açkçasj memnun kalmadık .Bende dedim nasıl yol izleriz .Döllenem problemi var yoksa iyi bir embriyolog mu bulayım.Parasal anlamda da bittik .Yani tek merkeze gideyim hiç yormayayım dedim .Şimdi üzerinde ki hormonları atıp araştırmaya girişeceğim .Bahçeci iyi diyorlar ama en az 20 bin lazım Muş bilemedim .Zor mu hastayız .Kadında sorun olmazsa kolay olur diyorlar yok olmuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…