- 15 Ağustos 2019
- 11
- 20
- 30
-
- Konu Sahibi Yagmurdamlasi3434
Merhabalar ben Ali Osman beyin hastasıyım size yardımcı olmak isterim ben ilk defa tüp bebek tedavisi gördüm ve şu an hamileyim gerçekten çok iyi bir doktor muayenesi Bahçelievler de Metroportta işlemlerini ise Şişli Kolan daKızlar Ali Osman Koyuncuoğlu hakkında bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Cuma günü görüşmemiz olacak, yakın zamanda kendisinde Tüp bebek transferi yaptıran var mı? Hangi hastane ile çalışıyor bildiklerinizi ve tavsiyelerini yazarsanız sevinirim.
Canım, sen naptın karar verdin mi kimde tedavi olacaksın, ben başladım 3 gün önce şişli kolan bulat aytek doktorumRica ederim:). Görüşmek istediğim bir yer daha var, ondan sonra net kararımı vereceğim. Fakat şimdiye kadar görüştüğüm yerleri eledim bugünkü görüşmeden sonra. Büyük ihtimalle Ali Osman Bey' de karar veririm diye düşünüyorum. Muayene ücreti ödedim, çünkü randevu alırken muayene olmak istediğimi belirterek almıştım.
Hadi hayırlı olsun. Inşallah en kısa zamanda olumlu sonuçlar alıp, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Ali Osman Bey ile tedaviye başlamayı karar verdim. Şimdilik vitaminlere devam ediyorum. Eylülün basında tekrar gideceğim bakalım. Inşallah ben de başlarım en kısa zamanda.Canım, sen naptın karar verdin mi kimde tedavi olacaksın, ben başladım 3 gün önce şişli kolan bulat aytek doktorum
Merhaba nasılsın, tedavin nasil gidiyorCanım, sen naptın karar verdin mi kimde tedavi olacaksın, ben başladım 3 gün önce şişli kolan bulat aytek doktorum
Ben de iyiyim teşekkürler. Çok sevindim senin adına ne güzel gelişmeler :)) Ben henüz tedaviye başlayamadım. Vitaminlere devam ediyorum. Ben de bu ay 1 yumurta görüldü, diğer ayı bekliyorum. Bir de kistim oluştu. Bir taraftan da ilaçlarla kistin yok olmasını bekliyorum.He bu arada 10 yumurta toplandı 6 tanesi döllendi. 2 tanesi 5. Gün, 1 tanesi de 6. Gün donduruldu. Şuan 3 tane var.
Olumlu düşün, güzel sonuçlar olsun inşallah :) Allah yardımcımız olsun, hayırlısıyla olumlu sonuclarimiz olsunSağol canım, bende sevindim ama daha çok erken sevinmeye bakalım ne olacak, tutacak mı tutmayacak mı, doktor elinden geleni yapıyor, gerisi Allah'ın takdiri. Sende pko mu vardı, hangi vitaminleri kullanıyorsun. Ben ımpry omepa DHA biestoron kullanıyorum. Hepside çok pahalı ya mahfolduk resmen.
VallaOlumlu düşün, güzel sonuçlar olsun inşallah :) Allah yardımcımız olsun, hayırlısıyla olumlu sonuclarimiz olsunbenim amh düşük malesef, bir de çikolata kistim ve tüplerimden biri tıkalı. Yanı ben de yok yok. Senin kullandığın vitaminleri kullanıyorum ve Red kill oil diye de bir vitamin kullanıyorum. Evet maalesef vitaminler çok pahalı ve her gün kullandığımız için de çok çabuk bitiyor. Benim sigarayı bırakmam lazım, hala bırakamadım, stresten bırakamıyorum daha doğrusu (
En son doktor randevuma kadar ben de günde 5-6 tane içiyordum fakat en son muayenede yine başlayamayınca moralim çok bozuldu. Saldım bu hafta 10 tane falan rahat içiyorum. Bir taraftan da vicdan azabı çekiyorum. Bir kendimi toparlayınca inşallah azaltirim ve bırakmaya doğru giderim yavaş yavaş. Henüz tedaviye başlamadan bile süreç çok zor geldi bana.Amin canım inşallahValla bende sigarayı bırakamıyorum, doktora sordum çok içme dedi günde en fazla 5 tane içiyorum. Sen kaç tane içiyorsunn.
Sor canım, bana da haber et:) Ali Osman beyde SGK anlaşması var, ben Instagram üzerinden mesaj atmıştım raporsuz fiyat 7500 demişlerdi, raporlu ne kadar onu bilmiyorum, cuma günü gidince sorup öğrenecem. Ben de omepaQ10 ımprly previt pozitif kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Benim ilk denemem Medical park Bahçelievler de olmuştu canım, Ocak ayında tedavi gördüm. Orta kalite 2 embriyo transfer edildi. Tutmadı, doktorum tutmama sebebi olarak öle çok detaylı bi açıklama yapmadı , zaten yüzde 50 sans var sizin ilk denemeniz bir daha deneyelim dedi. Benim embiyolar 5. Güne gitmedi 4 . Gün aradılar apar topar transfer oldu. Bu sefer öle olmasını istemiyorum, çok arastırıyorum. İlkinde tecrübesizdik, hemen ilk görüştüğümüz yerde yapalım dedik bide eve yakındı hastane git gel sorum yaşamam diye düşündüm. Ama önemli olan doktorun başarısı uygulayacağı tedavi yöntemi.
Merhaba canım,Merhabalar ali beyin muayene ücreti nedir birde raporsuz fiyat 7500 demişsiniz ya bu fiyat tam olarak neyin fiyatı oluyor ben daha önce bahçeciye gitmistim orda bir dr bana havuz sisteminden söz etmişti benim yumurtalik rezervimde sorun var fsh im 12 lerde bende ali beyi cok duydum ve dusunuyorum gitmeyi bilgi verirseniz cok memnun olurum tesekkur ederim ☺ çocuk sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah
Peki ilac fiyatları hakkin bi bilginiz var acaba yani igneleri falanMerhaba canım,
Ali Osman Bey de ben ücretsiz muayene oldum, dönem dönem ücretsiz muayeneleri oluyor arayıp bilgi alırsın. 7500₺ fiyatın içinde yumurta toplama ve transfer işlemi var bildiğim kadarıyla. Güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah tüm isteyen annelere hayırlı bir evlat nasip eder inşallah
Sgk raporun yoksa eğer 5-6bin₺ yi bulabiliyor ilaç fiyatları, raporun varsa da 2bin₺ civarı değişebiliyorPeki ilac fiyatları hakkin bi bilginiz var acaba yani igneleri falan
Teşekkür ederimSgk raporun yoksa eğer 5-6bin₺ yi bulabiliyor ilaç fiyatları, raporun varsa da 2bin₺ civarı değişebiliyor
Rica ederim, Aralık ayında transferim olacak CanımTeşekkür ederimsiz hamile kalabildiniz mi peki