Tüp bebek doktoru Ali Osman Koyuncuoğlu

Merhaba Hanımlar
Merhabalar ben Ali Osman beyin hastasıyım size yardımcı olmak isterim ben ilk defa tüp bebek tedavisi gördüm ve şu an hamileyim gerçekten çok iyi bir doktor muayenesi Bahçelievler de Metroportta işlemlerini ise Şişli Kolan da

Merhaba canım, hayırlı olsun inşaallah sağlıklı kucağına alırsın bebeğini. Ben de şişli kolanda başladım tedaviye 3 gün önce, iğne yapıyorum şuan göbekten. Ali Osman bey ile de görüşmüştüm. Çok iyi bir doktor onu da çok beğendim, ben bulat aytek beye daha çok ısındığım için onda başladım tedaviye canım. Sizde sorun neydi ne zaman başladın tevaviye? Hangi ilaçları kullandın tedavi boyunca merak ettim , ben şu an gonal-f ve merionel iğne vuruyorum

Canım, sen naptın karar verdin mi kimde tedavi olacaksın, ben başladım 3 gün önce şişli kolan bulat aytek doktorum

Canım, sen naptın karar verdin mi kimde tedavi olacaksın, ben başladım 3 gün önce şişli kolan bulat aytek doktorum
Hadi hayırlı olsun. Inşallah en kısa zamanda olumlu sonuçlar alıp, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Ali Osman Bey ile tedaviye başlamayı karar verdim. Şimdilik vitaminlere devam ediyorum. Eylülün basında tekrar gideceğim bakalım. Inşallah ben de başlarım en kısa zamanda.

Merhaba canım iyiyim sen nasılsın ? Benim 26 Ağustos ta yumurta toplama oldu. 3 tane dondurulmuş var şuan. Doktor tekrar yumurta toplayalım dedi, havuz tedavisi uygulayacak. Ekim adetimde gidicem yine iğnelere başlıcam. Şimdilik vitamin kullanıyorum. Senin nasıl gidiyor canım ne durumdasın?

He bu arada 10 yumurta toplandı 6 tanesi döllendi. 2 tanesi 5. Gün, 1 tanesi de 6. Gün donduruldu. Şuan 3 tane var.
Ben de iyiyim teşekkürler. Çok sevindim senin adına ne güzel gelişmeler :)) Ben henüz tedaviye başlayamadım. Vitaminlere devam ediyorum. Ben de bu ay 1 yumurta görüldü, diğer ayı bekliyorum. Bir de kistim oluştu. Bir taraftan da ilaçlarla kistin yok olmasını bekliyorum.

Sağol canım, bende sevindim ama daha çok erken sevinmeye bakalım ne olacak, tutacak mı tutmayacak mı, doktor elinden geleni yapıyor, gerisi Allah'ın takdiri. Sende pko mu vardı, hangi vitaminleri kullanıyorsun. Ben ımpry omepa DHA biestoron kullanıyorum. Hepside çok pahalı ya mahfolduk resmen.

Olumlu düşün, güzel sonuçlar olsun inşallah :) Allah yardımcımız olsun, hayırlısıyla olumlu sonuclarimiz olsun benim amh düşük malesef, bir de çikolata kistim ve tüplerimden biri tıkalı. Yanı ben de yok yok. Senin kullandığın vitaminleri kullanıyorum ve Red kill oil diye de bir vitamin kullanıyorum. Evet maalesef vitaminler çok pahalı ve her gün kullandığımız için de çok çabuk bitiyor. Benim sigarayı bırakmam lazım, hala bırakamadım, stresten bırakamıyorum daha doğrusu (

Valla

Amin canım inşallah Valla bende sigarayı bırakamıyorum, doktora sordum çok içme dedi günde en fazla 5 tane içiyorum. Sen kaç tane içiyorsunn.
En son doktor randevuma kadar ben de günde 5-6 tane içiyordum fakat en son muayenede yine başlayamayınca moralim çok bozuldu. Saldım bu hafta 10 tane falan rahat içiyorum. Bir taraftan da vicdan azabı çekiyorum. Bir kendimi toparlayınca inşallah azaltirim ve bırakmaya doğru giderim yavaş yavaş. Henüz tedaviye başlamadan bile süreç çok zor geldi bana.

Fazla içmeye çalış, şartla kendini, ben mesela kahvaltı sonrası bir,akşam yemeği sonrası bir, çay kahve sonrası bir diye günde en fazla 5 tane diye şartladım kendimi . Böyle olunca vicdanen daha rahat hissediyorum sanki az içtiğim için. Valla bırakmak şuan imkansız gibi, bence öle aman aman da etkilemiyor yumurtaları falan, olacağı varsa olur zaten . Hakkımızda hayırlısı canım. Moralini yüksek tut, bişey olmuyorsa onda da vardır bir hayır, ben böyle düşünüyorum.

Merhabalar ali beyin muayene ücreti nedir birde raporsuz fiyat 7500 demişsiniz ya bu fiyat tam olarak neyin fiyatı oluyor ben daha önce bahçeciye gitmistim orda bir dr bana havuz sisteminden söz etmişti benim yumurtalik rezervimde sorun var fsh im 12 lerde bende ali beyi cok duydum ve dusunuyorum gitmeyi bilgi verirseniz cok memnun olurum tesekkur ederim ☺ çocuk sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah

Merhaba canım,
Ali Osman Bey de ben ücretsiz muayene oldum, dönem dönem ücretsiz muayeneleri oluyor arayıp bilgi alırsın. 7500₺ fiyatın içinde yumurta toplama ve transfer işlemi var bildiğim kadarıyla. Güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah tüm isteyen annelere hayırlı bir evlat nasip eder inşallah

Peki ilac fiyatları hakkin bi bilginiz var acaba yani igneleri falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…