Tüp bebek doktoru Ali Osman Koyuncuoğlu

Yagmurdamlasi3434

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
65
12
35
Kızlar Ali Osman Koyuncuoğlu hakkında bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Cuma günü görüşmemiz olacak, yakın zamanda kendisinde Tüp bebek transferi yaptıran var mı? Hangi hastane ile çalışıyor bildiklerinizi ve tavsiyelerini yazarsanız sevinirim.

Merhaba ben kendisine bugün muayeneye gittim tüp bebek tedavisi için. İlk görüşmede benim çok içime sindi. Başka doktorların söylemediği teşhislerde bulundu. Siz sormadan kendisi aklınızda olan bütün soruların cevaplarını size sıralıyor. Bu arada Şişli Kolan Hastanesi ile çalışıyormuş.

Canım cevap için teşekkürler, bende cuma günü görüşmeye gidicem muayene de olacam, sen tedaviye başlıyacak mısın kendisinde , içime sindi demişşin ya kararını verdin mi Ali Osman beyde , bide muayene ücreti ödedin mi

Rica ederim:). Görüşmek istediğim bir yer daha var, ondan sonra net kararımı vereceğim. Fakat şimdiye kadar görüştüğüm yerleri eledim bugünkü görüşmeden sonra. Büyük ihtimalle Ali Osman Bey' de karar veririm diye düşünüyorum. Muayene ücreti ödedim, çünkü randevu alırken muayene olmak istediğimi belirterek almıştım.

Anladım canım, bende bir çok yer ile görüştüm , şişli kolanda bulat aytek şık ve bahçeci cem çelik arasında gidip geliyorum. Ali Osman bey, diğer doktorlardan farklı olarak nasıl bir tedavi planı önerdi sana merak ettim, bende yumurta sayısı az eşimdede sperm sayısı az ve morfoloji bozukluğu var. Büyün doktorlar kısa protokol önerdi, bakalım Ali osmn bey ne dicek cuma günü. Benim bitane de negatif tüp Bebek denemem var, o yüzden bu sefer çok ince eleyip sık sokuyorum

Bende de yumurta rezervinde sıkıntı var ve bir tüpüm tıkalı. Benim ilk denemem olacak. Muayene de yumurta görünmedi bende, ilaç kullanmam gerekiyor ve süreç biraz uzun olacak sanırım 6 ay gibi. Havuz sistemi olacak bende, hormon ilaçlarını da yumurtayı görünce karat verecek, ya düşük doz ya da hap ile. Şişli Memorial ile görüştünüz mu, ben orayla da görüşmek istiyorum. Kesinlikle karar vermek çok zor.

Yok canım Şişli Memorial ile görüşmedim orası da çok iyi biliyorum, ama biz SGK raporu geçen yerlere bakıyoruz cünki raporun olacak fiyat daha uygun oluyor öle , Şili Memorial dae SGK anlaşması yok diye biliyorum, varsa orayla da görüşürüm, bende yaş 29 ilk denemede 4 yumurta toplandı. Havuz sistemini bana da bi çok doktor önerdi , hakkımızda hayırlısı, takviye vitamin falan kullanıyor musunuz canım

Evet ben de geçmiyor diye biliyorum, fakat forumlarda okuduğum kadarıyla bir miktar indirim yapıyorlarmış. Görüştüğümde sorarım istersen sana da haber veririm. Benim dün yapılan muayene de hiç yumurta görülmedi o yüzden havuz sistemi önerdi bana Ali Osman Bey. Aynen hayırlısı bakalım. Bu arada ben de dün çikolata kisti gördü, bunu bana daha önce muayene olduğum doktorlar söylemedi. Ali Osman Beyin SGK ile anlaşması var mı? Ben sormayı unuttum açıkçası. Jinekoloji doktorum Solgar folik asit ,Red kill oil caps ve impryl vermişti.yaklasik 15 gündür bunları kullanıyorum. Dün Ali Osman Bey de Omepa Q10 ve biosteron dhea verdi, dün de onlara da başladım. Bu arada prolaktinim de yüksek onun için de dostinex kullanıyorum. Sen neler kullaniyorsun, bir de önceki denemende olumsuz olmasının bir sebebi söylendi mi ve nereyi tercih etmiştin?

Sor canım, bana da haber et:) Ali Osman beyde SGK anlaşması var, ben Instagram üzerinden mesaj atmıştım raporsuz fiyat 7500 demişlerdi, raporlu ne kadar onu bilmiyorum, cuma günü gidince sorup öğrenecem. Ben de omepaQ10 ımprly previt pozitif kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Benim ilk denemem Medical park Bahçelievler de olmuştu canım, Ocak ayında tedavi gördüm. Orta kalite 2 embriyo transfer edildi. Tutmadı, doktorum tutmama sebebi olarak öle çok detaylı bi açıklama yapmadı , zaten yüzde 50 sans var sizin ilk denemeniz bir daha deneyelim dedi. Benim embiyolar 5. Güne gitmedi 4 . Gün aradılar apar topar transfer oldu. Bu sefer öle olmasını istemiyorum, çok arastırıyorum. İlkinde tecrübesizdik, hemen ilk görüştüğümüz yerde yapalım dedik bide eve yakındı hastane git gel sorum yaşamam diye düşündüm. Ama önemli olan doktorun başarısı uygulayacağı tedavi yöntemi.

Aaa çok iyiymiş, ben de şimdi bir taraftan rapor çıkarmaya çalışıyorum. Evet bana da fiyat olarak 7500 dediler, hatta eylülde zam gelecekmiş. Benim araştırdığım kadarıyla 5. gün embriyosu kesin tutar diye bir durum söz konusu değil. Bilimsel bir netlik de yokmuş bu konuda 3. gün veya 5. gün kesin tutar diye. Ya evet araştırma yaparken eve yakın olmalı mı diye benim de bir tereddütüm var açıkçası bir taraftan da. Tabii doktorun da içine sinmesi çok önemli, kafa rahatlığı açısından. Bu arada ben Memorialdan henüz randevu almadım, yarın arayacağım, umarım çok uzak bir tarihe vermezler.

Rapor çıkarma kriterlerine uygunsan bence mutlaka rapor çıkar, fiyat ve ilaçlar daha uyguna geliyor, bazı şartlar var 3 yıllık evli olmak sperm sayısı 5 milyon dan düşük olacak vs.biliyorsundur zaten. Benim görüştüğüm çoğu doktor 5. Gün embriyosu tavsiye etti. Bir kaçı da 5. Günde dondururuz rahim dinlendirme yaparız sonra transfer ederiz dedi, bu bana mantıklı geliyor çünkü okuduğum yazılar dondurulmuş embriyo olunca tutma şansının daha yüksek olduğu yönünde. Hatta bazı doktorlar embiyo 5. Güne. Gitmiyorsa ya genetik ya da yapısal bir sorun vardır diyor. Her doktorun görüşü farklı tabi , genele bakmak lazım. Valla bence hastane yakın olsun diye düşünme, bizde öle düşündük ama hata ettik. İçine en çok Sinem ve geecekten başarılı olduğunu rakamlarla kanıtlamış bi yerde yaptır derim.

Zeynep Kamil hastanesi ile görüştüm, benim amh düşüklüğünden dolayı uygunsun dediler., bir de yas 35.Hatta bugün kan tahlillerini yaptırdım. Önümüzdeki hafta da rapor başvuru işlemlerini yapacağım. Cikar diye düşünüyorum ama sanırım çıkma süresi uzunmuş biraz 1 ay gibi süreler okudum, umarım bu kadar sürmez. Rahim dinlendirme evet mantıklı bi süreç bence de sonuçta rahmin hazırlanması gerekli ki tutunma olsun. Ben Anadolu yakasında oturuyorum, o yüzden avrupa yakası bi tereddüt ettim ama Ali Osman Bey ile görüşünce, yolu geri plana attım. Doğrusu senin dediğin gibi içine sinen doktor. Sonuçta belli zamanlarda gidilip geliniyor.

Ben Ali Osman Koyuncuoğlu nu asla tavsiye etmiyorum.
Benim evimden uzak olmasına rağmen ilk görüşmedeki kararlı(!),kendinden emin tavrından dolayı tercih etmiştim.
Yüksek prolaktin değerime(85) rağmen ,ve prolaktinim yüksek sıkıntı olmaz mı diye sormamıza rağmen, tüp bebek tedavisine başladık. Ve topladığı 21 yumurta dan,11 tanesi döllenip ,sonrasında 1 tane dahi embriyo yaşamadı.4.gün elimiz bomboş kalıp , tedavi iptal oldu.
Ve embriyolar oldukça kalitesiz ve fragmantasyon oldukça yüksek idi.
Gittiğim birkaç dr ,bu değerler ile nasıl bu kadar kötü sonuç çıkmış diye şaşırdılar.
Uygulanan ilaç protokolü onemlıymış sanırım anladığım kadarıyla.
Ve ben Ali Osman Koyuncuoğlu ndan sonra çocuk için tedavi olayından çok uzaklaştım ve tekrardan tüp bebeğe başlamaya dahi cesaret edemiyorum.
Ayrıca her gittiğim dr a prolaktin değerimi sorduğumda düşürerek teadviye başlamayı tercih ediyoruz diye söylüyorlar.
Ben Ali OIsman Koyuncuoğlundan önce Aret Kamar da da 2 kez tüp bebek denemesi yaptım olmadı. Ama Aret Hoca yı tekrardan tercih edebilirim ama Ali Osman Koyuncuoğlu nu asla.

Kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum , bu iş bir yerde nasip işi. Ama benim o dr da yaşadıklarım bunlar.

Canım öncelikle Allah hepimize çocuk sahibi olmayı ve doğru doktoru bulmayı nasip etsin. Üzücü bir olay yaşamıssın. Ben bir çok doktorla görüştüm ama hala hangi doktoru tercih edeceğime karar veremiyorum. Son olarak ali Osman beye gidicem görüşmeye ve artık bir karar vericem. Herkesin tedavi süreci farklı oluyor , benim 1 olumsuz denemem var ve kısa protokol uygulanmıştı. Yumurta sayım az . Senin aret kamer ve Ali Osman beyde uzun protokol mü kısa protokol mü uygulandı acaba ? Arette tedavi olurken prolaktinin yüksekmiydi, orda da yüksekken mi tedavi oldun 2 kez. Karamsarlığa kapılma bence, çünkü bu iş gercekten kısmet nasip işi, Allah ne zaman ol derse olacak. Bende 17.30 da gidicem bugün Ali Osman a . Bakalım ne dicek. Yazarım burdan yine.

Amin canim inşallah
Rabbim kim istiyorsa nasip etsin çocuk sahibi olmayi.
Bana Aret hoca kısa protokol uyguladı
Ali osman koyuncuoglu uzun uyguladı
Sonra memorial semra hoca ya elimizdekı sonuçlar ile gittiğimizde uzun protokol olmaz sizin için demişti.ona başlarsak kısa protokol uygulayacağıni söyledi.
Aret hoca da dostinex kullandım.
Sende Ali osman koyuncuoglu dan çıktıktan sonra yazarsan sevinirim
Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonraki ilk denemenizde olumlu sonuç alırsınız. Benim daha önce denemem olmadı fakat şu kısa sürede anladığım doğru doktoru bulmak çok ama çok zor. Çünkü bir doktorun dediği diğerini hiç tutmuyor.
Sadece doktor araştırmak bile insanı yıpratıyor.Doğru tedavi sürecinden sonrası nasip, kısmet işi.

Şu an ben de dostinex kullanıyorum, düşürdü benim prolaktin değerimi.
Semra Hanım ile yakın zamanda mı görüştünüz? Ben de kendisine görüşmeye gideceğim fakat henüz randevu almadım.
Umarım randevu süreleri uzun değildir.

Merhaba, gittin mi Ali Osman Bey' e?

Merhaba kızlar, Ali Osman Koyuncuoğlu ile görüştüm muayenede oldum. Bizi güzel karşıladı, eşimle beraber giitim , elimizde evraklarımız vardı onlara baktı , sorun sperm sayısı azlığı ve yumurta rezervi azlığı dedi. Bir önceki tüp bebek denememizi nerde yaptığımızı ve kaçıncı gün transferi olduğunu sordu. 4. Gün dedim. Biz olsak yapmazdık dedi yani 5 e gitmiyorsa embriyo, transfer etmeye gerek yok dedi. Muayene oldum yumurta sayın az dedi. Biestoron ve dha yazdı. Eşimin sperm sorunu içinde bi test istedi ilk defa duydum bu testi, adı host testiymiş. Testin amacı tüp bebek denemesi yapmadan önce, sağlıklı sperm olup olmadığı anlamak varsa da 5. Güne gidip gidemeyeceğinin ölçülmesiymiş. Eğer sağlıklı sperm yoksa üroloji doktoruna yönlendirecekmiş. Üroloji doktoru ilaçla spermleri doktorun istediği seviyeye ulaştırabilirmiş. Bu sonunu çözdükten sonra tüp bebek tedavisine başlarız dedi. Ben dedim hocam kısa protokol mü uzun mu uygun benim için , yumurta sayın az o yüzden kısa protokol dedi. Şişli kolan ile çalışıyor. Doktoru beğendim kendinden emin işinin ehli olduğu çok belli. Ama hala kararsızım. Benim kafamda şişli kolanda ki bulat aytek şık var aslında, ona mı yaptırsam karar veremiyorum bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…