Tüp bebek doktoru Ali Osman Koyuncuoğlu

Canım uzun ve açıklayıcı yazdığın için teşekkürler .Ben ilk tedavi mi kocaelinde yaptım .2.5 kutu gonalf ile 2 orta kalite embriyo transferi yapıldı .Bir tanesi 5.gün bb diğeri 3 gün neyse tuttu düşük yaptım .Yani bizde genetik vs problem yok .İlk kocaelinde test yaptığımızda eşimde ağıroligospermi bozukluğu çıktı yani 8 milyon sperm .Sonra dedik ara verelim İstanbul’dan geliş gidiş sıkıntı bir de özel de deneyelim .Önce Emre Bakırcıoğluna gittik DNA hasar testi ve sonuç kötü bir şey çıkmadı .Eşimin de değerlileri 45 milyon sperm vs çıktı .Emre bey dedi sorun yok sperm değişe bilirmiş .Bu test sorun var mo diye yanlışlık var mı diye merak etttim .Hoca da dediği foloranse neight hastanesine güveniyorum yanlış olamaz .Yine normal denedik olmadı .Sonra medical-park hastanesine gittik .Doktor zor hasta değilsiniz vs dedi .Bu tedavi de de şunları kullandı .5 kutu gonalf .4 kutu menopur ve cetrodite.Bizde bekledik toplama yapıldı o kadar ilaca rağmen 11 yumurta toplandı 7 tanesi olgundu .Sadece 4 tanesi döllendi .Bir tanesinin gelişimi durdu kaldı 3 tane .Neyse transferden bir gün önce aradılar .5. Güne gidecek 2 embriyo var bir tane de orta kalite var iki tane yükleyeceğiz .Neyse transfer günü yasak dediler ,gelişimleri durdu dediler vs yani bir günde 2 tane kaybettik .Bir tane 5. Gün iyi kalite yüklediler tutmadı .Kan sulandırıcı ,progestan iğne ,jel coraspirin vermedikleri ilaç kalmadı .Açkçasj memnun kalmadık .Bende dedim nasıl yol izleriz .Döllenem problemi var yoksa iyi bir embriyolog mu bulayım.Parasal anlamda da bittik .Yani tek merkeze gideyim hiç yormayayım dedim .Şimdi üzerinde ki hormonları atıp araştırmaya girişeceğim .Bahçeci iyi diyorlar ama en az 20 bin lazım Muş bilemedim .Zor mu hastayız .Kadında sorun olmazsa kolay olur diyorlar yok olmuyor maalesef
Rica ederim ne demek.🤗
Keşke yonlendirebileçegim fayda sağlamış olduğum birşey olsa da.
Bende senin gibi süreçlerden geçtim. Normal olarak da denedik
Artık bu yılın sonuna kadar süre tanıdık. Eğer olmaz ise memorial da deneme yapacağız tekrardan.herşey Allahtan.o yeter ki ol desin ve bir vesile kıldiysa bizi tez vakitte karşılaştırsın vesile ile.
Sana tavsiye edebileceğim erkek için caksir keçi boynuzu havuc findik fıstık ..
Kadın içinde yine aynı şeyler ve ilave ben hayit ekstresi içiyorum. Ayrıca bu ay c life diye bir ürün aldım onu kullanmaya başladım. Bakalım hayırlısı inşallah bisiler fayda sağlar.

Rica ederim ne demek.🤗
Keşke yonlendirebileçegim fayda sağlamış olduğum birşey olsa da.
Bende senin gibi süreçlerden geçtim. Normal olarak da denedik
Artık bu yılın sonuna kadar süre tanıdık. Eğer olmaz ise memorial da deneme yapacağız tekrardan.herşey Allahtan.o yeter ki ol desin ve bir vesile kıldiysa bizi tez vakitte karşılaştırsın vesile ile.
Sana tavsiye edebileceğim erkek için caksir keçi boynuzu havuc findik fıstık ..
Kadın içinde yine aynı şeyler ve ilave ben hayit ekstresi içiyorum. Ayrıca bu ay c life diye bir ürün aldım onu kullanmaya başladım. Bakalım hayırlısı inşallah bisiler fayda sağlar.
Rabbim seni sevindirsin .Memorialda fiyatlar nasıl .Evet biraz doğal yollar la olur mu bilemedim iş bakacağım kendime

Rabbim seni sevindirsin .Memorialda fiyatlar nasıl .Evet biraz doğal yollar la olur mu bilemedim iş bakacağım kendime
Amin cümlemizi sevindirsin 🙏
Hiç bilmiyorum ama çok aşırı yüksek değil diye biliyorum bulent tirastan daha ekonomik. Orada semra hoca var. Cok iyi diye biliyorum ben öncesinde gitmiştim ama tedavi başlamadım aret hoca da başlamıştım.
Doğal yol ile de ne bilim Allah tan ümit kesilmez.

X