TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

Transferin nasıl oldu ? Her seferinde aynı yöntemle mi ilerliyor acaba ? Benim ilk transferimde yapılan hiç bir şey ikinci transferimde olmadı

Prof. Dr.Hakan Çoksüer Diyarbakırda ünlü bir Dr ve başarıları haberlere çıkıyor. Erkek Dr tavsiye etmem kimseye ama kriterin olmadığı için söylüyorum.

Umudunyolu24 haberlerde gördüm bilmiyorum.çok fazla haberi var şöyle bir baktım. ben dr için değil hasta hikayeleri için baktım. goıgleda ismi yazınca bir sürü şey çıkıyor. ben size ankara memorial prof Dr aygül demirol ü öneririm. bende ona gitmeyi düşünüyorum inşaAllah gerek kalmadan kavuşurum ama. Kayseriyi boşverin bence iyi bir lab ve Dr yok reklamcı çok. Ya da istanbul şişli memorial semra kahraman.

merhaba ben isvec,teyim burda ilk tüp denememi yeni yaptim negatif sonuc aldim 3 gun oldu ögreneli.ikinci denemeyi danimarka da dusunuyordum ama sizin yorumu simdi gordum turkiye daha mi iyi olurki bilemedim

İstanbul ve Ankara dışında olumlu sonuç almanız zor gibi bunu bana kadın doğum doktoru demişti Bahçeci tüp bebek güzel hayırlısı olsun hakkında

İstanbul ve Ankara dışında olumlu sonuç almanız zor gibi bunu bana kadın doğum doktoru demişti Bahçeci tüp bebek güzel hayırlısı olsun hakkında
Neden zor olsun ki bu şehirlerde tedavi görüp hamile kalan çok insan var. Bence böyle yazıp psikolojik olarak tüp bebek için savaşan kişileri etkilemeyin. Örneğin Diyarbakır bahçeci. Nasip meselesi

Prof. Dr.Hakan Çoksüer Diyarbakırda ünlü bir Dr ve başarıları haberlere çıkıyor. Erkek Dr tavsiye etmem kimseye ama kriterin olmadığı için söylüyorum.
Kızlar bende hakan hocanın yanına gittim hani ekmeğiyle oynamak istemem ama başka profesör doktorların aynı aşılama yöntemi şuan 9 bin civarı iken Hakan hoca Şubat ayında bizden 20 bin Tl istemişti yine güvenerek yaptık ama sonuç negatif. Aynı şekilde hsg için gittiğimde de yüklü bir miktar istemişti yapmadım Sultan Hastanesi'nde yaptım onu da 2 bin tl ile yani diyeceğim o ki tamamen para peşindeler

Merhaba,ben şuan tedavideyim hala ama isterseniz takip edin arastırin internetten çok pozitif goren var bu ay yapay zeka ile isleme başladılar laboratuarı iyi hast kapsamlı.izmir medicalpark funda göde

İmkan varsa İstanbul Bahçeci tüp bebek merkezi benim 4 denemede İstanbul da başarılı oldu şimdi oğlum rabbime şükürler olsun 4 yaşın da Allah’ım kimseye aratmasın isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah

Orası ticaret hane olmuş etik çalışmıyor zaten sadece tatlı Dili var ve elit hastaları sevmez iki fazla soru sorun kaçamak cevaplar alırsınız ona öyle köyden giderleri seviyor sarılıyor bizim gariban insanlarda kanıyor onca parası veriyor sonuç bile almıyorlar Allah bunların hepsini görüyor inşallah herkes yaptığı suçu bu dünyada öder

Aynen öyle göstermelik bir tatlı dillilik var sadece başka hiçbir şey yok hiçbir zaman tavsiye etmedim etmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…