Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

canım ankarada yaptıracagız biz dr. tel görüştük iznimiz eylül ayında hemen dr. gidecegiz görüşmeden sonra belli olacak ama tahminen ekim gibi başlamış oluruz diye düşünüyorum..
canım benim rahimde şekil bozukluğu vardı ameliyat oldum sonuç değişmedi tüp bebeğe karar verdik sizde ne vardı??

benim tek tüpüm tıkalı 4 yıllık evliyim ama rahim filmiyle tek tüpümün tıkalı olduğunu nisan ayında öğrendim.
walla çok rahat olmamız lazım hiç kafaya takmamamız lazım ama nası olucak bilemiyorum ben onu ailemden kimse de bilmiyo ne de arkadaşlarımdan çok heyecanlıyım çok
hergün buraaya yazarım neler olduğunu herkese yardımcı olması açısından

bende 6 yıllık evliyim kaç dr. gittiysem problem yok dediler en son gittiğim dr bildi ameliyat oldum 5 ay oldu fakat sonuç aynı inş. hepimiz biran evvel kavuşuruz bebişlerimize

Merhaba kizlar inanin sikintilarinizi cok iyi anliyorum Allah isteyen her kese versin cok zor bir maraton ama inanmak cok onemli bol bol dua edin Rabbime siginin baska care yok.
kisaca anlatayim kendimi 29 yasindayim 15 agustosta 8 yil olacak evleneli, evliligimizin 6 inci ayinda karar verdik bebegimiz olsun diye ama ne yalan soyleyim ben pek fazla istemiyordum esim istedigi icin korunmayi birakmistim.o ay icinde hamile kaldim ama ben bu kadar cabuk beklemiyordum uzuldum adet gecikince ve dusuk yaptim,daha sonra ki ay yine hamile kaldim ve dis gebe gecirdim ic kanamsi gecirdim olumden dondum ve tupun bir tanesi alindi,1 yil sonra yine hamile kaldim bu kez de gebelik durmustu kurtaj oldum,6 ay sonra tekrar hamile kaldim bu kez de bos gebelik gecirdim ve yine kurtaj oldum ve en son da dis gebe yaptim ve kalan tek tupu de aldilar.Cok zor kabulendim bu kadar genc yasimda kisir kalmistim Allah hic kimsenin basina vermesin yasadiklarimi artik benim icin dogal yola hamile kalmak IMKANSIZDI.Tek care tup bebek basladik cok kolay olacak dediler yas genc arti normal yola cogu kez hamile kalmistim basladik cok inanarak ama maalesef hep husranla sonuclandi 5 tup bebek denemem Fransadaki prof dr um bana artik birakin cocugunuz olmuyor sansinisi fasla zorlamayin olsaydi olurdu dedi ama ben umudumu asla yitirmemis tim biliyordum bir gun anne olacagimi.6 inci denememi Turkiye de denedik Istanbul Memorial tup bebek merkezinde ve su an 7 aylik hamileyim bir kizim olacak Rabbime cok sukurler olsun bu gunleri bana yasatigi icin insallah bu yazdiklarim sizleri umutladirir.Duallarim sizlerle Allah yardimciniz olsun

:teytey:
Merhaba kizlar inanin sikintilarinizi cok iyi anliyorum Allah isteyen her kese versin cok zor bir maraton ama inanmak cok onemli bol bol dua edin Rabbime siginin baska care yok.
kisaca anlatayim kendimi 29 yasindayim 15 agustosta 8 yil olacak evleneli, evliligimizin 6 inci ayinda karar verdik bebegimiz olsun diye ama ne yalan soyleyim ben pek fazla istemiyordum esim istedigi icin korunmayi birakmistim.o ay icinde hamile kaldim ama ben bu kadar cabuk beklemiyordum uzuldum adet gecikince ve dusuk yaptim,daha sonra ki ay yine hamile kaldim ve dis gebe gecirdim ic kanamsi gecirdim olumden dondum ve tupun bir tanesi alindi,1 yil sonra yine hamile kaldim bu kez de gebelik durmustu kurtaj oldum,6 ay sonra tekrar hamile kaldim bu kez de bos gebelik gecirdim ve yine kurtaj oldum ve en son da dis gebe yaptim ve kalan tek tupu de aldilar.Cok zor kabulendim bu kadar genc yasimda kisir kalmistim Allah hic kimsenin basina vermesin yasadiklarimi artik benim icin dogal yola hamile kalmak IMKANSIZDI.Tek care tup bebek basladik cok kolay olacak dediler yas genc arti normal yola cogu kez hamile kalmistim basladik cok inanarak ama maalesef hep husranla sonuclandi 5 tup bebek denemem Fransadaki prof dr um bana artik birakin cocugunuz olmuyor sansinisi fasla zorlamayin olsaydi olurdu dedi ama ben umudumu asla yitirmemis tim biliyordum bir gun anne olacagimi.6 inci denememi Turkiye de denedik Istanbul Memorial tup bebek merkezinde ve su an 7 aylik hamileyim bir kizim olacak Rabbime cok sukurler olsun bu gunleri bana yasatigi icin insallah bu yazdiklarim sizleri umutladirir.Duallarim sizlerle Allah yardimciniz olsun

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın
darısı bıze ınşşşşşşşşşş

tebrik ederim.maşallah sabrına..
allah kucağına almak nasip etsin canım.ben senden yardım diliyorum.28 yaşındayım ilk tüp bebek uygulamamı bu ay agustos 15te başlatıyoruz.ilaçlarımı verdi doktorum adetin 2.günü başlayacakmışım.hayırlsı bakalım.inşllh kısa sürer bu telaşemiz.
istanbulda mı yaşıyosun,nerelerde denemiştin bu tedavileri.ist anadolu yakasında kalamış tüp bebek merkezinde olacak benim işlemlerim.doktorum medikalparktan can şener.iyi bi doktor ben ona güvendim aslında.ama eşim çok pimpirikli.doktoru pek beğenmedi ve sürekli olumsuz olumsuz eleştiriler yapıyor.eger uygulama başarısız olursa başıma kalkıcak,senin se.tiğin doktor bu işte diye!olumlu eleştiriler duymalıyım bu ara.zaten zamanımda kalmadı.14 agustosta adet olucam..

ay ne güzel bir haber!!! çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah.
işte imkansız diye bir şey yoktur gerçekten rabbim dilerse olur.

ay ne güzel bir haber!!! çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah.

rabbm yeterkı ıstesın
rabbım yetrkı ol desın
rabbım yeterkı emretsın
ne olmazkı
doktorların olmaz dıe dedıklerıymıs
butun rahatsızlıklarmıs hepsı bosssssssssssssss
a.sa.sa.s

Sag ol canim darisi dileyen her kese tadirsin Rabbim, yeterki rabbime inan rabbim neylerse guzel eyler duallarim sizlerle.

slm kızlar ben aşılama yapmıştım ama tutmadı doktorum kontrol hapı verdi ve diğer adetimde kontrole gel dedi yumurtakılkarımın durumuna göre bakıcam dedi olmassa tüp bebek düşünücez dedi. ama malesef bizim hiçbir sosyal güvencemiz yok. bulundığum şehirdede tüp bebek merkezi yok,gidip görüşebileyim sizce ortalama nekadar bi masraf gider.neler yapılıyor

merhama ceremi.ben bursada yasiyorum.bende bu ayin 21.de baslayacagm tüp bebege hayirlisiyla.canim fiyat olarak bana 2900 ve ilac parasi dediler.iolac parasida 1000 1500 arasi degisiyormüs.kisiye göre degisiyor.kullanacagin doza göre yani.allah kucaklarimizi bebişlerle doldursun canim

X