Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

allah dualarını kabul etmiş ne güzel..çok sevindim..hamileliğinin sorunsuz geçmesini dilerim ..darısı bizlerinde başına..ilk üç ay çok önemli kendine dikkat et.. :)

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Ama hiç mesaj yazmadan hep yazılanları okudum. Yani sessizce dinledim sizleri. Ben 35 yaşındayım. 6 senedir çocuk istiyoruz ama nasip değilmiş olmadı. 3 kere tüp bebek denemesi yaptık. 2 tanesi Gayrettepe florance nightgale de, diğeride Bursa jinemed te. 2 tanesinde negatif sonuç aldık, diğerinde de embriyo oluşmadı. Şimdi ise Bursa Pembe mavide tüp bebek denemesi yaptık. 1 tane embriyo oluştu. Transfer yaptılar. Bugün transferin 12. günü. kan tahlili yaptırdık veee hamileyiimmmmmmmm... :1rolleyes:

ne gusel
senn adına cok sevındım
darısı bıze ınşşşşşş

Arkadaşlar 2. b-hcg değerimide öğrendim. 12.gün değerim 118, 14.gün değerimde 341 çıktı. Klinik artık tebrikler deyip kendi doktoruma yönlendirdi. Allah isteyen herkese yaşatsın bunları. Allahım emeklerinizi boşa çıkartmasın.

Arkadaşlar 2. b-hcg değerimide öğrendim. 12.gün değerim 118, 14.gün değerimde 341 çıktı. Klinik artık tebrikler deyip kendi doktoruma yönlendirdi. Allah isteyen herkese yaşatsın bunları. Allahım emeklerinizi boşa çıkartmasın.

aminnnnnnnnn canım
sorunsuz bır hamılelık gecır ınşşşşşş
saglıklan kucagına al ınşşşşş

kızlar bişey soracağım..tüp bebek tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum...kaç embriyo transfer ediyorlar şu anda...

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Ama hiç mesaj yazmadan hep yazılanları okudum. Yani sessizce dinledim sizleri. Ben 35 yaşındayım. 6 senedir çocuk istiyoruz ama nasip değilmiş olmadı. 3 kere tüp bebek denemesi yaptık. 2 tanesi Gayrettepe florance nightgale de, diğeride Bursa jinemed te. 2 tanesinde negatif sonuç aldık, diğerinde de embriyo oluşmadı. Şimdi ise Bursa Pembe mavide tüp bebek denemesi yaptık. 1 tane embriyo oluştu. Transfer yaptılar. Bugün transferin 12. günü. kan tahlili yaptırdık veee hamileyiimmmmmmmm... :1rolleyes:

gözün aydın canım umarım çok rahat bi hamilelik geçirirsin.Allah hepimize nasip eder inş.

merhaba herkese ben de şuan uzun süreden sonra bebeğine kavuşmayı bekleyen bir anne adayıyım.
doktorum Emre Karatekelioğlu. ondan ve ekiibnden kesinlikle çok memnun kaldım ve tavsiye ediyorum. Emre Beyin yanında çalışmış bir arkadaşımda bana çok yardımcı oldu her konuda. maddi olark özellikle. başka tanıdıklarıma da yardımcı olabileceğini söyledi. seve seve sizlere tedavi sürecinde vs. yardımcı olurum.

merhaba herkese ben de şuan uzun süreden sonra bebeğine kavuşmayı bekleyen bir anne adayıyım.
Doktorum emre karatekelioğlu. Ondan ve ekiibnden kesinlikle çok memnun kaldım ve tavsiye ediyorum. Emre beyin yanında çalışmış bir arkadaşımda bana çok yardımcı oldu her konuda. Maddi olark özellikle. Başka tanıdıklarıma da yardımcı olabileceğini söyledi. Seve seve sizlere tedavi sürecinde vs. Yardımcı olurum.

bu doktoru herkes obuyor
tedavın hayırlı olsun canım rabbım yuzunu kara cıkarmasın

kızlar bişey soracağım..tüp bebek tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum...kaç embriyo transfer ediyorlar şu anda...

35 yaş altı 1 adet ama eğer daha önce 2 başarısız denemeniz olmuşsa 2 embriyo transfer ediliyor ve eğer 35 yaş üstü iseniz hiç denemeniz olmamışsa bile ilkinde 2 adet transfer ediliyor

ay su yasa kalksada bzılerede konulsa yaaaaaaaaa
tek embrıyo ıstemıorum bnde :KK43:

canım bende merkeze yasa çıktı diye üzülerek gitmiştim. Benim yaşım 29 ve ilk denemem doktor bir dilekçe yazmam sonucu 2 embriyo koyabileceklerini söyledi. Bence doktorunla bir görüş.

slm kızlar yarın son aşılamamı yapacam buda tutmassa tüp bebek demişti doktor.umarım tutar tüp bebek zor güvencemiz yok malesef.bana dua edin kızlar görüşmek üzere...

bugo hayırlısı olsun canımmmmmmmm ne dıımki...

ceremı ınş tupe gerek kalmaz melegın konar gobısıneee

X