Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ikinciyi yapmadan laporoskopi ve histroskopi yaptır çünkü ben ikinci yi dondurulmuşları yaptırdıgımıza pişman olduk.şimdi gittiğim doktor tüp bebekten önce bunları öneriyoruz diyor çünkü hem teşhis hem tedavi amaçlı oluyor yüzde 25 şans veriyor ama içinizde ukte kalmasın dedi
eşimle bir konuşayım anatolya yı arayıp bir sorayım buradaki doktorumu değiştireceğim yeni doktoruma da danışayım gerekli derse yaptırırım. benim simir testi temizdi bir problem yok rahimde bildiğim kadarıyla ama...bizde dondurulmuşlarla yapacağız. siz neden pişman oldunuz?.
bende pko, eşimde sperm azlığı ve ileri hareketlerde azlık...
sizde sorun nedir?
ben başıma bunların geleceğini düşünmüyordum ilkinde tutacağına inanıyordum.
ama İnşallah 2. denemem de pozitif sonucumu ve mutluluğumu sizlerle paylaşacağım.:)
eşimle bir konuşayım anatolya yı arayıp bir sorayım buradaki doktorumu değiştireceğim yeni doktoruma da danışayım gerekli derse yaptırırım. benim simir testi temizdi bir problem yok rahimde bildiğim kadarıyla ama...bizde dondurulmuşlarla yapacağız. siz neden pişman oldunuz?.
ben ilk denemede negatifi alınca doktorumla görüşmüştüm bana negatif olmasının birçok sebebi olabilir demişti histroskopiye gerek yok dedi ama şimdiki doktorum tüp bebekten önce öneriyoruz çünkü azda olsa eger bir sorun varsa rahimdebelki düzeltilebilir dedi .taktir edersiniz ki tüp bebek maddi ve manevi çok zahmetli bunun için öncesinde neler yapılabilirse yaptırıp ondan sonra denemek istiyorum benim her ikisindede embryolar birinci kalitedeydimalesef olmadı.inşallah emekleriniz boşa çıkmaz .kaydirigubbakcemile5
esra8 iyi dilegin içn tşkkür ederim.bu yolda emek vern kimsenin ve sizinde emekleriniz boşa çıkmasın
hala kendime gelemedim....
ben ilk denemede negatifi alınca doktorumla görüşmüştüm bana negatif olmasının birçok sebebi olabilir demişti histroskopiye gerek yok dedi ama şimdiki doktorum tüp bebekten önce öneriyoruz çünkü azda olsa eger bir sorun varsa rahimdebelki düzeltilebilir dedi .taktir edersiniz ki tüp bebek maddi ve manevi çok zahmetli bunun için öncesinde neler yapılabilirse yaptırıp ondan sonra denemek istiyorum benim her ikisindede embryolar birinci kalitedeydimalesef olmadı.inşallah emekleriniz boşa çıkmaz .kaydirigubbakcemile5
merhabalar bende tüp bebek yaptıracaklar arasındayım..eşimin sperm sayısı yok denecek kadar az çıktı..kendim doğudayım ve burada iyi bir yer yok, bende ankda yaptırmayı düşünüyorum..benimde ilk deneyimim olacak ama bu konuda hiç bir bilgm yok daha..ne yapılır, nasıl olur?