Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar ben aşılama yapmıştım ama tutmadı doktorum kontrol hapı verdi ve diğer adetimde kontrole gel dedi yumurtakılkarımın durumuna göre bakıcam dedi olmassa tüp bebek düşünücez dedi. ama malesef bizim hiçbir sosyal güvencemiz yok. bulundığum şehirdede tüp bebek merkezi yok,gidip görüşebileyim sizce ortalama nekadar bi masraf gider.neler yapılıyor
esracım doktor 1 aşılama daha yapalım dedi tutmassa tüp bebek düşünün diyor.şimdi adet olmayı bekliyorum eylül başı olurum sanırım. sanada 3 gün kalmış hayırlısı ols canım müjdeli haberini bekliyorum
yok canım antakyada
nerde yaptırıosun asılamanı baskenttemı
Inşallah burdan hamile haberinide alırız. Allahım nasip edsin. Dualarını kesilikle eksik edme. Ne kadar çok el açılırsa dua için inanki allahım açılan elleri boş cevirmez. Sormak istedıgın varsa bırsey cevaplarım. Bende 19 hazıranda trnsfer oldum. Su anda 11 haftalık hamileyim.inşallah siizn güzel haberlerinizide alırım:)
alyans merhaba hemşerim bende mersin denim sen tedavide ne aşamadasın canımzemuszemus
ben adana da ilk tüp bebek denememi yaptım ama tam bır fiyaskoydu.kendimi gerçekten kötü hissettim ,şimdi ise istanbul da ıyı bır merkeze karar verdiğime inanıyorum ikincı denememi yaptırıyorum.ancak benım eşim azosperm yani canlı spermi yok ancak tese amelıyatı ile elde ediliyo.daha önce ilk denemeyi yaptırdığımız yerde dondurulmuş spermlerı var,istanbul a taşımamız gerekiyo.daha önce böyle bir durumu olan spermleri nasıl taşıdığınız hakkında bana bilgi verinn.lütfeeeen
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Ama hiç mesaj yazmadan hep yazılanları okudum. Yani sessizce dinledim sizleri. Ben 35 yaşındayım. 6 senedir çocuk istiyoruz ama nasip değilmiş olmadı. 3 kere tüp bebek denemesi yaptık. 2 tanesi Gayrettepe florance nightgale de, diğeride Bursa jinemed te. 2 tanesinde negatif sonuç aldık, diğerinde de embriyo oluşmadı. Şimdi ise Bursa Pembe mavide tüp bebek denemesi yaptık. 1 tane embriyo oluştu. Transfer yaptılar. Bugün transferin 12. günü. kan tahlili yaptırdık veee hamileyiimmmmmmmm... :1rolleyes:
Arkadaşım teşekkür ederim. İnşallah allah sanada ve bizim gibilerede nasip eder. Allah isteyen herkese versin. İnşallah bundan sonrada b hcg sonuçlarım katlanarak devam eder. Allah bebeğimi kucağıma almaıyı nasip etsin. :)gözün aydın arkadaşım. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. BENİM DE 5. GÜNÜM HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR LÜTFEN BİZİM İÇİNDE DUA ET.