Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

çok saol canım. sanada 8 gün kalmış hayırlısı olsun canım bu mübarek ayda Allah gönlüne göre versin inş. ve herkese tabiki

slm kızlar ben aşılama yapmıştım ama tutmadı doktorum kontrol hapı verdi ve diğer adetimde kontrole gel dedi yumurtakılkarımın durumuna göre bakıcam dedi olmassa tüp bebek düşünücez dedi. ama malesef bizim hiçbir sosyal güvencemiz yok. bulundığum şehirdede tüp bebek merkezi yok,gidip görüşebileyim sizce ortalama nekadar bi masraf gider.neler yapılıyor

slm canım ne oldu yaptırdnmı
adanaya gıdebılırsın eger ıskenderundaysan

esracım doktor 1 aşılama daha yapalım dedi tutmassa tüp bebek düşünün diyor.şimdi adet olmayı bekliyorum eylül başı olurum sanırım. sanada 3 gün kalmış hayırlısı ols canım müjdeli haberini bekliyorum

esracım doktor 1 aşılama daha yapalım dedi tutmassa tüp bebek düşünün diyor.şimdi adet olmayı bekliyorum eylül başı olurum sanırım. sanada 3 gün kalmış hayırlısı ols canım müjdeli haberini bekliyorum

nerde yaptırıosun asılamanı baskenttemı

merhaba evet yaş çok önemli ama tavsiye edebilecegim ist tüp bebek merkezi taksimde çok iyi bir merkez. görüşmende fayda var inşallah iyi sonuçla dönersin:)

merhaba kademi,

ben 3 yıllık evlıyım. tüp bebek den başka şansımız yokdu.dr tavsiyesine göre arastırdık. ama karra vermekde çok zorlandık. sonra şirkette bir arkadasımın teyzesının kızının 12 yıldır çocukları olmadıgını ögrendim. ögrendıgımde tüp bebek tedavısıyle hamıle kalmış çok sevındım.
arkadasıma sordum nerde yaptırdı dıye ist tüp bebek merkezi taksim de yapılmış. hemen randevu aldık eşimle beraber ayrıca farklı bır yerdende aldık randevu 1 gunde 2 yerle görüşdük.ama içimize sinen yer kesinlikle ist tüp bebek merkezi dr. aret kamer merkezin sahibi ve suzan gençsoy benim dr az ve öz konusan bır dr ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ şu anda hamileyim ve ilk denememiz ekip olarak ve merkez olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. ALLAHIM TÜM ANNE VE BABA OLMAK İSTEYEN YÜM AİLLERE ÖNCE SAGLIKLI,ELİ AYAGI DUZGUN HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN. AMA BENİM TAVSİYEM HİÇ BİR ZAMAN UMUDUNUZU KAYBETMEYİN.DUANIZI SAKIN EKSİK EDMEYİN.SADECE ALLAHA GÜVENİN.TRANSFER ZAMANINDA LÜTFEN İŞYERINIDEN İZİN ALIN. KESİNLİKLE İŞ YAPMAYIN AİLENİZDEN BİRİ SİZEDE KALSIN VEYA SİZ ORDA KALIN.SADECE DUA EDİN. BİZ BUNU YAPTIK VE GÜZEL ALLAHIM NASİP ETTİ.

Merhabalar,
öncelikle allahım tü anne ve baba olmak isteyenlere sağlıklı eli ayagı duzgun hayırlı evlatlar nasip etsin. Evet bulundugun yer bıraz ters ama ist tavsiye ederim. özelliklede ist tüp bebek merkezi / taksim bizim ilk denememiz şükürler olsunki 11 haftalık hamileyim. Allahım sizlerede nasip etsin.
Masrafı kullanacagın ilaçlar yanı senın yumurta durumlarında önemlı ama 7 .000 az olmaz sanıırm. Istersen telefonda acabılırsın. Gooldan ara veya dr.aret kamer kendimerkezi benim dr suzan genç soy az ve öz konusan dr ama emın konusuyor. Ilk gorusmede bız ona karra verdık. Bugun iyikide vermısız diyoruz:) allahım yardımcımız olsun.inşallah hamile haberini alırım.

Inşallah burdan hamile haberinide alırız. Allahım nasip edsin. Dualarını kesilikle eksik edme. Ne kadar çok el açılırsa dua için inanki allahım açılan elleri boş cevirmez. Sormak istedıgın varsa bırsey cevaplarım. Bende 19 hazıranda trnsfer oldum. Su anda 11 haftalık hamileyim.inşallah siizn güzel haberlerinizide alırım:)

işallah canım çok saol umarım sende kolay bi hamilelik geçirirsin.bende eylülün başlarında adet olcam bakcak doktor yumurtalıklarım durumu iyiyse 2. aşılamammı yapacaz. inş bu sefer tutacak.ilkinde çok kafama taktım bu sefer öyle yapmıcam.

Inşallah burdan hamile haberinide alırız. Allahım nasip edsin. Dualarını kesilikle eksik edme. Ne kadar çok el açılırsa dua için inanki allahım açılan elleri boş cevirmez. Sormak istedıgın varsa bırsey cevaplarım. Bende 19 hazıranda trnsfer oldum. Su anda 11 haftalık hamileyim.inşallah siizn güzel haberlerinizide alırım:)

ilgin bilgin iyi dileklerin vede paylasımın ıcın allh razı olsun
sana sorunsuz bır hamılelık
kolay bır dogum
saglıklı bır evlat nasp etsın ınşşş

sizde sorun neydı ?

ben adana da ilk tüp bebek denememi yaptım ama tam bır fiyaskoydu.kendimi gerçekten kötü hissettim ,şimdi ise istanbul da ıyı bır merkeze karar verdiğime inanıyorum ikincı denememi yaptırıyorum.ancak benım eşim azosperm yani canlı spermi yok ancak tese amelıyatı ile elde ediliyo.daha önce ilk denemeyi yaptırdığımız yerde dondurulmuş spermlerı var,istanbul a taşımamız gerekiyo.daha önce böyle bir durumu olan spermleri nasıl taşıdığınız hakkında bana bilgi verinn.lütfeeeen

alyans merhaba hemşerim bende mersin denim sen tedavide ne aşamadasın canımzemuszemus

merhaba azra...mesajını yeni gördüm cnm..bnm düşükler nedeniyle tüm tetkikleri yaptırdık..kanımda pıhtılaşma çıktı..buna tedavi olarak clexane iğne :KK43:kan sulandırıcı:) yapacaz dedi.çok sevindim bir tedavisi var diiye.gebe kaldım 4.ye. ama onu da iki önce kaybettim.8.5 haftalıktı...bir sonrakine 2x kullanacakmışım.. bilmiyorum ne olur artık... inan ki duygusuzlaştım. ne hissettiğimi bilemiyorum artık..sen nasılsın şuan..ne aşamasındasın..mirmirmirmir

ben adana da ilk tüp bebek denememi yaptım ama tam bır fiyaskoydu.kendimi gerçekten kötü hissettim ,şimdi ise istanbul da ıyı bır merkeze karar verdiğime inanıyorum ikincı denememi yaptırıyorum.ancak benım eşim azosperm yani canlı spermi yok ancak tese amelıyatı ile elde ediliyo.daha önce ilk denemeyi yaptırdığımız yerde dondurulmuş spermlerı var,istanbul a taşımamız gerekiyo.daha önce böyle bir durumu olan spermleri nasıl taşıdığınız hakkında bana bilgi verinn.lütfeeeen

canım hakkın da hayırlısı olsun son denemen olsun ınşşşş

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Ama hiç mesaj yazmadan hep yazılanları okudum. Yani sessizce dinledim sizleri. Ben 35 yaşındayım. 6 senedir çocuk istiyoruz ama nasip değilmiş olmadı. 3 kere tüp bebek denemesi yaptık. 2 tanesi Gayrettepe florance nightgale de, diğeride Bursa jinemed te. 2 tanesinde negatif sonuç aldık, diğerinde de embriyo oluşmadı. Şimdi ise Bursa Pembe mavide tüp bebek denemesi yaptık. 1 tane embriyo oluştu. Transfer yaptılar. Bugün transferin 12. günü. kan tahlili yaptırdık veee hamileyiimmmmmmmm... :1rolleyes:

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben uzun zamandır bu sitenin üyesiyim. Ama hiç mesaj yazmadan hep yazılanları okudum. Yani sessizce dinledim sizleri. Ben 35 yaşındayım. 6 senedir çocuk istiyoruz ama nasip değilmiş olmadı. 3 kere tüp bebek denemesi yaptık. 2 tanesi Gayrettepe florance nightgale de, diğeride Bursa jinemed te. 2 tanesinde negatif sonuç aldık, diğerinde de embriyo oluşmadı. Şimdi ise Bursa Pembe mavide tüp bebek denemesi yaptık. 1 tane embriyo oluştu. Transfer yaptılar. Bugün transferin 12. günü. kan tahlili yaptırdık veee hamileyiimmmmmmmm... :1rolleyes:

gözün aydın arkadaşım. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. BENİM DE 5. GÜNÜM HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR LÜTFEN BİZİM İÇİNDE DUA ET.

gözün aydın arkadaşım. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. BENİM DE 5. GÜNÜM HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR LÜTFEN BİZİM İÇİNDE DUA ET.
Arkadaşım teşekkür ederim. İnşallah allah sanada ve bizim gibilerede nasip eder. Allah isteyen herkese versin. İnşallah bundan sonrada b hcg sonuçlarım katlanarak devam eder. Allah bebeğimi kucağıma almaıyı nasip etsin. :)

X