Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Teşekkür ederim cevabınız için ben diğer tedavilerimin yan etkisinden hala kurtulmuş değilim bu yüzden çok korkuyorum acaba histereskobi nin yan etkisi varmı
nurecem sana cevap olarak yazıyorum*

ben 4 yıllık evlıyım 29 yasındayım. 2007 yılında 4 cm kıst laporoskopı ıle alındı. doktorum prof ve bolum baskanı. 1 sene normal yolla dene olmazsa gel. cok gencsın daha dedı. ben ıngılteredeym bu arada gıdıp gelıyrm. neyse 2009 yılı kasımda geldım tekrar. ve hıstereskopı yaptı 30 dk surmedı bıle. bu kucuk operasyon sonrası 1 hafta kadar kanama ve sonra lekelenme oldu. zaten daha sonra da tup bebege gectık. 12 yumurta toplandı. 6 tanesı dollendı. 4 tanesı cok ıyı durumdaydı. 2 tanesını trasnfer ettı ve 1 tanesı tuttu hamıle kaldım. ancak alakasız bı aksılık yuzunden bebegı dusurdum. 2 taneyı de dondurduk. sımdı tekrar transfer edılcek . ama yasa cıktı bılıyorsunuz. o yuzden 1 tanesı heba olucak. yanı dıyecegım su kı, hısteroskopı bı amelıyattır ılac gıbı bı tedavı degıldır. bır nevı goruntuleme ve ınceleme ıslemıdır. bır nevı rontgen gıbı. kameralı bır kanül(ulstrason aletıne sıvrı bır sey takılır) ıle yumurtalıklar,tüpler,rahim kontrol edılır. bu arada herhangıbır sey gorulurse hıstereskopı anında uygun goruldugunde dr tarafından ıslem de yapılır. aynı zamanda dr un rahat hareket etmesı ıcın hasta uyutulur. yurt dısında hastaları histereskopı esnasında uyutmuyorlar bilee. oyle yanı...allah yardımıcımız olsun...

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Acıbadem hastanesinde ikinci tüp denememde 5.gün transferi yapıldı. 8. günün sonunda lekelenme olmaya başladı ve ardından bağırsak enfeksiyonu oldum. doktora gittiğimde durumumu anlattım ve bana ilaç vermeden önce bhcg testi yaptırmamı istedi. 9. gün test yaptırdım ve sonuç 350 çıktı. ama lekelenmem hala devam ediyor. bu duruma çok sevindim ama inanınki bağırsaklarımda oluşan gaz ve ağrı nedeniyle ne sevincimi bile yaşayamadım. çok şiddetli gaz ağrılarım oluyor. tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara sormak istiyorum sizlerde de lekelenme şeklinde kanamalar oldu mu? bana hemşireler normal olduğunu ve olabileceğini dinlenmemi söyledile. ama çok endişeliyim. bu gün transerimin 11. günü ve kasıklarımda hafif bir ağrıda var. sizlerde de bu tür sorunlar oldu mu benimle paylaşırmısınız? lütfeeen

merhaba,
sonunda benimle aynı sorunu yasayan birini buldum. transferimin 10.gununde sonuc pozitif cıktı ancak o gece acık renk lekelenme ve yuksek ates basladı. ertesı gun acayip gaz agrısı, ıgneler batıyormus gıbı, bagırsaklarımda enfeksıyon olmus. drumda acıbadem kayserının dr*u ayrıca unıversıte hastanesının profesoru ayrıca bolum baskanı. sonra kanamaya donustu. ancak test yapıyorlar bhcg testım 2ye katlanıyordu. ama tam 6 gun hastanede yattım. sadece serum verdıler. devamlı test,ulstrason,gayda(buyuk abdest),ıdrar herturlu testler yapıldı. hersey temızdı. sterıl olmayan bırsey yzunden bagırsak enfeksıyonu olmusum ve bebek dustu. 31 aralık gunu bebek dustu. 2010 a bıraz buruk ve kırgın gırdım yanı. ama hayırlısı daha ılk denememdı. allah hayırlısını nasıp etsın herkes ıcın. senın durumunu merak ettım bana yazarmısın sagol...

nurecem sana cevap olarak yazıyorum*

ben 4 yıllık evlıyım 29 yasındayım. 2007 yılında 4 cm kıst laporoskopı ıle alındı. doktorum prof ve bolum baskanı. 1 sene normal yolla dene olmazsa gel. cok gencsın daha dedı. ben ıngılteredeym bu arada gıdıp gelıyrm. neyse 2009 yılı kasımda geldım tekrar. ve hıstereskopı yaptı 30 dk surmedı bıle. bu kucuk operasyon sonrası 1 hafta kadar kanama ve sonra lekelenme oldu. zaten daha sonra da tup bebege gectık. 12 yumurta toplandı. 6 tanesı dollendı. 4 tanesı cok ıyı durumdaydı. 2 tanesını trasnfer ettı ve 1 tanesı tuttu hamıle kaldım. ancak alakasız bı aksılık yuzunden bebegı dusurdum. 2 taneyı de dondurduk. sımdı tekrar transfer edılcek . ama yasa cıktı bılıyorsunuz. o yuzden 1 tanesı heba olucak. yanı dıyecegım su kı, hısteroskopı bı amelıyattır ılac gıbı bı tedavı degıldır. bır nevı goruntuleme ve ınceleme ıslemıdır. bır nevı rontgen gıbı. kameralı bır kanül(ulstrason aletıne sıvrı bır sey takılır) ıle yumurtalıklar,tüpler,rahim kontrol edılır. bu arada herhangıbır sey gorulurse hıstereskopı anında uygun goruldugunde dr tarafından ıslem de yapılır. aynı zamanda dr un rahat hareket etmesı ıcın hasta uyutulur. yurt dısında hastaları histereskopı esnasında uyutmuyorlar bilee. oyle yanı...allah yardımıcımız olsun...

teşekkür ederim,paylaşmış olduğunuz bilgilerden ötürü,şimdi içim daha rahat olacak.daha öncede dediğim gibi doktorum ilaçlardan baya etkilendiğimi bundan dolayı yan etkilerini hesaba katarak son kez daha tüpbebek yapmamı olmadığı taktirde yıpranmamam için defteri kapatmamı istedi.bende bu şansımı iyi bir merkezde belki kısmet olursa artık seneye bir kez daha düşünüyorum.bu yüzden dah önceki deneyimlerden ötürü mutlaka laporoskopi deneyecem ki içimde bir kuruntu kalmasın.
RABBİM hepimiz için hayırlısını nasip etsin.

uzun zamandır sizleri takip ediyordum ama siteye yeni üye oldum.ben de başarı hikayemi sizlerle paylaşmak istedim.eşimde kabakulaktan dolayı azosperm sorunu vardı. öğrenir öğrenmez doktora gittik ve doktor mikrotesede dahi sperm bulma ihtimalinin çok zayıf olduğunu söyledi.ama biz hemen bir hastane ve doktora karar verip gittik.hemen tüp bebek tedavisine başladık.eşime yapılan 3. sperm testinde 2 tane canlı sperm bulundu.bu bizi çok mutlu etti ve mikrotese için umutlandık.ve tabi ki umudumuz da boşa çıkmadı.eşimde çok sayıda sperm bulundu.2 embriyo transfer edildi ve biri tutundu şu anda 34 haftalık hamiliyim.

merhaba ;

bizde eşimin sperm değerleri düşüktü...3 yıllık denemeden sonra araştırmaya başladık ve bunu öğrendik...eşim varikosel ameliyatı oldu , 1yıl geçmesine rağmen sonuç alamayınca mikroenjeksiyon yaptırmamız gerektiğini öğrendik...ve hastane araştırmaya başladım....ve alman hastanesi halit beyi buldum....doğru bir seçimdi.....herkese tavsiye ederim çok ii bir doktor....ilk denemede kimyasal gebelik oldu...3 ay sonra ikinci denemede mutlu son ve hamileyim.....şu anda 31. haftalık hamileyim .....doğuma az kaldı sabırsızlıkla kızmızı kucağımıza almayı bekliyoruz..

allahım isteyen herkese en kısa zamanda annelik ve babalık duygusunu yaşatsın .....

yalnız unutmayın ben hep inanadım allahım bir gün verecek dedim ve hep dua ettim.....
inşallah hayırlısıyla kucağımızada alırız....

umarım herşey istediğiniz gibi olur.....

Merhaba,

29 yasindayim yurt disinda yasiyorum 7 yillik evliyim 6 gebelik kaybetim , 1 dusuk ilk gebeligim sene mayis 2003, daha sonra dis gebe ic kanamasi derken olum den dondum ve sag tupum alindi sene temmuz 2003, sene 2004 gebelik durdu enfeksion yuzunden kurtaj oldum, sene 2006 bos gebe yine kurtaj, 2006 sonu tekrar dis gebe ve maglessef kalan tek tupum de alindi Allah kimseye yasatmasin kizlar benim yasadiklarimi.Tek sans benim icin tup bebek secenegi kalmisti dogal yola hamile kalmak benim icin bitmisti cok aci bir sey cok zor kabulenmek ama insanin basina gelince ister istemez her seye katlaniyorsun.Fransada 4 defa tup bebek denedik hic biri tutmadi daha sonra 2008 de Ankara HRS de denedik o da olmadi, derken 5 denemeyi arkada biraktik.Fransada doktorum artik birakmam gerektigini soyledin olsaydi olurdu fazla sansinizi zorlamayin dedi o anda yikilmadim ve su cevabi verdim hayir asla birakmayacagim biliyorum ki bir gun positif sonuc alacagim dedim ve ciktim.

Cok arastirdim ve bende Acibadem ve Memorial arasinda kaldim ve icimden hep Memorial geciyordu ve kalbimim sesini dinledim ve Memorial karar kildim ocak 2010 ilk denemede sonuc aldim ve su an 17 haftalik hamileyim cok sukur Allahima

ASLA UMUDUNUZU KAYBETMEYIN bol bol dua edin Allah'tan umut kesilmez umut yasamak demektir ve hayat bir imtihan dir sabir sabir ve dua edin Allah'a siginin Rabbim bir gun mukafatini verir supesiz.

Kusura bakmayin biraz uzun oldu ama en azindan basimdan gecenleri biliyorsunuz ve asla pes etmedigimi de.

Dualarim hepimiz icin.

Merhaba,

29 yasindayim yurt disinda yasiyorum 7 yillik evliyim 6 gebelik kaybetim , 1 dusuk ilk gebeligim sene mayis 2003, daha sonra dis gebe ic kanamasi derken olum den dondum ve sag tupum alindi sene temmuz 2003, sene 2004 gebelik durdu enfeksion yuzunden kurtaj oldum, sene 2006 bos gebe yine kurtaj, 2006 sonu tekrar dis gebe ve maglessef kalan tek tupum de alindi Allah kimseye yasatmasin kizlar benim yasadiklarimi.Tek sans benim icin tup bebek secenegi kalmisti dogal yola hamile kalmak benim icin bitmisti cok aci bir sey cok zor kabulenmek ama insanin basina gelince ister istemez her seye katlaniyorsun.Fransada 4 defa tup bebek denedik hic biri tutmadi daha sonra 2008 de Ankara HRS de denedik o da olmadi, derken 5 denemeyi arkada biraktik.Fransada doktorum artik birakmam gerektigini soyledin olsaydi olurdu fazla sansinizi zorlamayin dedi o anda yikilmadim ve su cevabi verdim hayir asla birakmayacagim biliyorum ki bir gun positif sonuc alacagim dedim ve ciktim.

Cok arastirdim ve bende Acibadem ve Memorial arasinda kaldim ve icimden hep Memorial geciyordu ve kalbimim sesini dinledim ve Memorial karar kildim ocak 2010 ilk denemede sonuc aldim ve su an 17 haftalik hamileyim cok sukur Allahima

ASLA UMUDUNUZU KAYBETMEYIN bol bol dua edin Allah'tan umut kesilmez umut yasamak demektir ve hayat bir imtihan dir sabir sabir ve dua edin Allah'a siginin Rabbim bir gun mukafatini verir supesiz.

Kusura bakmayin biraz uzun oldu ama en azindan basimdan gecenleri biliyorsunuz ve asla pes etmedigimi de.

Dualarim hepimiz icin.

41 yaşımdayım.Eşim ve bende hiçbir sorun bulunamadı,sebebi belirsiz infertilite dendi.Ancak Nisanda henüz yeni tüp bebek denemesi yapıldı , başarısız transferden dolayı maalesef olmadı,8.000.-TL cepten ödedik , Türkiye 'de yaş sınırını da geçtiğimizden.Çok daha uygun bir fiyatla ,ki bayağı uygun fiyatlı olmalı , paramız kalmadı,maaşla çalışıyoruz eşimle , başarı elde ettiğiniz merkezle var mı arkadaşlar;iSTANBUL Avrupa yakasında ikamet ediyorum.Bir umut.:emir_bebek:

41 yaşımdayım.Eşim ve bende hiçbir sorun bulunamadı,sebebi belirsiz infertilite dendi.Ancak Nisanda henüz yeni tüp bebek denemesi yapıldı , başarısız transferden dolayı maalesef olmadı,8.000.-TL cepten ödedik , Türkiye 'de yaş sınırını da geçtiğimizden.Çok daha uygun bir fiyatla ,ki bayağı uygun fiyatlı olmalı , paramız kalmadı,maaşla çalışıyoruz eşimle , başarı elde ettiğiniz merkezle var mı arkadaşlar;iSTANBUL Avrupa yakasında ikamet ediyorum.Bir umut.:emir_bebek:

Merhaba,

Memorial okmeydani tavsiye ederim Dr um Hale hanim idi biz cok memnun kaldik, Allah yardimcin olsun umudunu asla kaybetme sonuna kadar mucadele et pes etmek yok canim

slm kızlar bende mikroenjeksiyon yaptırdım 12 gündür evdeydim ve sizleri takip ediyordum ve dün gece o mutlu haberi aldık değerim 380 çıktı allahım isteyen herkese nasip etsin inş hayırlısıyla kucağımıza almayıda sizinle bu mutlu haberimi paylaşmak istedim ilk denememdi ve tek transfer yapıldı darısı bütün isteyenlere inş...

Merhabalar,
bir de bu bölüm de şansımı deneyeyim dedim.
Ankara'da olup da tüp bebek tecrübesi yaşayan arkadaşlardan düşündüklerini, hissiyatlarını ve başarılıp olup olmadıklarını öğrenmek istiyorum.

slm kızlar bende mikroenjeksiyon yaptırdım 12 gündür evdeydim ve sizleri takip ediyordum ve dün gece o mutlu haberi aldık değerim 380 çıktı allahım isteyen herkese nasip etsin inş hayırlısıyla kucağımıza almayıda sizinle bu mutlu haberimi paylaşmak istedim ilk denememdi ve tek transfer yapıldı darısı bütün isteyenlere inş...

Tebrikler :) Çok sevindim. Bana da umut verdin :)

aşk_meleği .!.:
merhaba canım tüp bebekte başarı hikayeni okudum rabbimhayırlı doğumlar nasip etsin bende şuanda tüp tedavisindeyim .dr. eşimede canlı bulma ihtimalimizin az olduğunu söyledi bizim şimdiden umutlarımız çöktü muhtemelen bu hfat yumurta toplanıcak ama umutsuzum sen hangi dr.da tedavi oldun mikroteseni kim yaptı eğer özel değilse paylaşırmısın benimle iyi akşamlar
biraz geç oldu ama kusura bakma. memorialda tedavi olduk mikroteseyi semih özkan yaptı.oradaki doktorlarlar bir ekip olarak çalışıyor. o yüzden neredeyse doktorların hepsi seninle ilgileniyor.yumurta toplayan, transfer yapan kontrolleri yapan farklı doktorlardı...

Merhabalar,
bir de bu bölüm de şansımı deneyeyim dedim.
Ankara'da olup da tüp bebek tecrübesi yaşayan arkadaşlardan düşündüklerini, hissiyatlarını ve başarılıp olup olmadıklarını öğrenmek istiyorum.

tüp bebek gebesiyim 7 günüm kaldı haliyle başarılı geçti. en büyük etken ailenin destek olması moraliniz yüksek tutun

kızlar bende tüp bebek annesiyim ben geçen sene 9 temmuzda anne oldum şuanda 10 aylık bi oğlum var Allah olmayan herkese nasip etsin

X