ekim ayında ilk tüp bebek tedavimi oldum.2yıldır uğraşıyoduk.bende pko eşimdede sperm azlığı vardı.7 kasım test günümdü ve bhcg 125 çıktı.ve değer artmayada devam ediyo.inş böyle gider bende hamileyim diye müjdelerim herkese.hep olumsuz sonuçlar alınca insan korkuyo bişi olucak diye.allah isteyen herkese nasip etsin
tebrik ederim.çok tatlılar.darısı bizlerin başına.:ecrin_bebek:
yerimseniben yazınızı okudum..Transfer sonucunu bekleyen bir arkadaş olarak adınıza nasıl sevindiğimi inanın anlatamam.Dargın olmakta haklısınız ama arkanıza dönüp bakmayın..Kinden uzak 2 evladınızla sımsıkı, yaşama sevgiyle bağlanıp tadını çıkarın.Hayat şimdi sizin için çok daha güzel.Kızlarınıza ve size Allah uzun, mutlu, hayırlı ömürler versin..
Hymary allah kızlarını sana bağışlasın çok tatlılar.hep seninle kalırlar inşallah.darısı bizlerin başına
Maasallah maasallah Allah bagislasin. Allah tum sabirla bekleyen ve anlatilmaz hayal kirikliklariyla mucadeleyi kesmeyen arkadaslarimada moral olsun tabii banada. Arkasini hic birakmamak, dusunce kalkmayi bilmemiz lazim ama kin sadece kisinin kendisine zarar veren bir duygudur insallah bu zarardanda donersin arkadasim. Tekrar kutluyorum.
Hymarry senin azminden dolayi tebrik ederim. Allah o guzel yavrularini anali babali buyutsun bizim gibi tedavide olan yada transfer olmus sonucu bekleyen o yuce mertebeye erismek isteyen biz annelere umut oldun. Inan resmi gorunce cok duygulandim agladim allahim bizlere en kisa zamanda nasip eder insallah:ecrin_bebek:
Merhaba.
İlk tüp bebek denememizi Prof.Dr.Erol Tavmergen'in yönetimindeki Şifa Tüp Bebek Merkezi'nde yaptık. Erol Bey'i bir kez görebildik. Tüm işlemleri yardımcı doktor ve hemşireler yaptı. İlgi, bilgilendirme sıfırdı. Zorla!, çok büyük ısrarla Erol Bey ile görüşmeyi başarıp, neden negatif sonuç aldığımızı sorduğumuzda bize çocuk sahibi olmamızın zor olduğunu belirten bir konuşma yaptı.
Şifa Tüp Bebek Merkezi'nde benden 2 adet yumurta alındı. Hiçbiri döllenemedi.
İnternette yapmış olduğumuz araştırmada ABD'de konusunda birçok defa "en iyi doktorlar" ödülü sahibi Prof.Dr.Aydın Arıcı Bey'i bulduk.Kendisine e-posta attık. Birkaç gün sonra bizzat kendisi bizi telefonla aradı, dilersek İstanbul'daki Johns Hopkins hastanesinde bizi muayene edebileceğini belirtti.
Henüz ilk görüşmemizde aradaki dağlar kadar farkı gördük. Tedavinin süresi, kullanılan ilaçlar, takip ve bilgilendirme, hemşire ve diğer doktorların yönlendirmesi, ücret talebi konusunda bambaşka bir yaklaşım ile karşılaştık.
Johns Hopkins'de benden 12 yumurta alındı. 9 tanesi döllendi. Üstelik tek yumurtalığa sahibim.
Şimdi biri kız diğeri erkek olmak üzere ikiz bebek sahibiyim.
Nacizane önerim, imkanınız varsa vaktinizi, paranızı, enerjinizi, umudunuzu harcamayın.
İmkanınız varsa hem daha ucuz hem de her yönüyle 1.sınıf ve profesyonel bir ekip ile deneme yapınız.
Eğer bana sormak istediğiniz bir soru varsa özel mesaj ile e-posta adresimi gönderebilirim.
İzmir'den bir anne.
Merhaba.
İlk tüp bebek denememizi Prof.Dr.Erol Tavmergen'in yönetimindeki Şifa Tüp Bebek Merkezi'nde yaptık. Erol Bey'i bir kez görebildik. Tüm işlemleri yardımcı doktor ve hemşireler yaptı. İlgi, bilgilendirme sıfırdı. Zorla!, çok büyük ısrarla Erol Bey ile görüşmeyi başarıp, neden negatif sonuç aldığımızı sorduğumuzda bize çocuk sahibi olmamızın zor olduğunu belirten bir konuşma yaptı.
Şifa Tüp Bebek Merkezi'nde benden 2 adet yumurta alındı. Hiçbiri döllenemedi.
İnternette yapmış olduğumuz araştırmada ABD'de konusunda birçok defa "en iyi doktorlar" ödülü sahibi Prof.Dr.Aydın Arıcı Bey'i bulduk.Kendisine e-posta attık. Birkaç gün sonra bizzat kendisi bizi telefonla aradı, dilersek İstanbul'daki Johns Hopkins hastanesinde bizi muayene edebileceğini belirtti.
Henüz ilk görüşmemizde aradaki dağlar kadar farkı gördük. Tedavinin süresi, kullanılan ilaçlar, takip ve bilgilendirme, hemşire ve diğer doktorların yönlendirmesi, ücret talebi konusunda bambaşka bir yaklaşım ile karşılaştık.
Johns Hopkins'de benden 12 yumurta alındı. 9 tanesi döllendi. Üstelik tek yumurtalığa sahibim.
Şimdi biri kız diğeri erkek olmak üzere ikiz bebek sahibiyim.
Nacizane önerim, imkanınız varsa vaktinizi, paranızı, enerjinizi, umudunuzu harcamayın.
İmkanınız varsa hem daha ucuz hem de her yönüyle 1.sınıf ve profesyonel bir ekip ile deneme yapınız.
Eğer bana sormak istediğiniz bir soru varsa özel mesaj ile e-posta adresimi gönderebilirim.
İzmir'den bir anne.
mrb cin135 allah bebeklerine sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.acaba bahsettiğin yerde fiyat nedir? bilgilendirirmisin bu konuda