Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

merhaba liza , ltf olumsuz düşünme , benim de transferin 2. günü ve dediğin gibi zor bir süreç. birde aklında bulunsun kasık ağrıları sadece adet sancısına işaret değilmiş toplanan yumurtaların yeri bi süre böyle sancı ve şişlik yaparmış doktorum söyledi. hayırlı haberler inşallah...

Slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Sizlerin de söylediğiniz gibi yaşayan bilir bizlerin neler hissettiğini...! 4 yıllık evliyim ve polikistik overliyim.Bende 3 aşılama 2 tüp bebek tedavisi yaşadım. Tabi buna yaşadım denemez ama neyse. Benim için önemli olan son tedavimdi.Önceki tedavilerimde çok mutsuzluklar yaşadım ve sürekli negatif sonuçlarıyla karşılaştı.(overli olduğumu son gittiğim doktorum söyledi) Temmuz ayında yapılan tüp bebek tedavimde çok rahat ve mutluydum. Gittiğim merkezde tüm doktorlar olsun çalışanlar olsun çok samimi ve sıcaklardı. Çok memnun kaldım.12.gün test sonucum için arandığımda hamilesin dendiğindeki hislerimi anlatmam tabiki mümkün değil. Malesef yaklaşık 25 günlükken bebeğimizi kaybettik.Çok zor günler yaşadık. Tabiki YILMAK YOK. İnşallah yıl sonunda tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum.BEN BU TEDAVİMDE ŞUNU ÖĞRENDİMKİ BEN HAMİLE KALABİLİYORMUŞUM. ARTIK HAYATIMDA DA MUTSUZLUĞA YER YOK. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun ve en kısa sürede hepimizin kucağı melekleri ile dolsun.

arkadaslar benım testım yarınmıs bugun hastahaneyı aradım transfer gununude sayıcakmısız sımdı dahada cok heyecan bastı bakalım yarın neler olucak eger ıyı haber olursa hemen yazarım herhaldekaydirigubbakcemile2

Ya negüzell maşalllahh, allahım saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsinnn.. Darısı başımıza inşallahh..

sevgili Tedarik mucize
eline sağlık çok güzel yazmışsın merak ettim hangi merkez diye eğer burda isim vermek istemezsen özelime atabilrsin dr ismini de unutma Çok tebrik ederim öpreim bebişi de gelecek olan

Merhaba Arkadaşlar,
Bilmiyorum bilginiz varmı ama Kadınlar Kulübü Tüp Bebek adresinde yeni bir çalışma başlattık. Burada tanıtmamızı istediğiniz uzman hekimler ve/veya kurumlar varsa lütfen bizimle paylaşın.

teşekkürler

merabalar herkese ben 5 yıl önce başladım bu zorlu yolculuğa 8 yıllık evliyim ilk 3 yıl eşimin işi nedeniyle güneydoğuda ikamet ettik ve tedavi göremedik ilk dr a gittiğimde herşey normaldi sevinmiştim problem yok diye ilaç çatlatma iğnesi rahim filmi vs..iyi gidiyorduk ama sonuç alamadık sonra bende endometriozis denen o çaresiz sandığım hastalık çıktı yıkılmıştım sonra dr korkma ameliyatla başarırsın dedi çok düşündüm ameliyat için gittiğim başka dr lar kafamı karıştırdı her ameliyat yumurtalık rezervini düşürür dediler döndüm dolaştım 1 yıl sonra bu ameliyatı oldum ve aşılama denedik 3 üde başarılıydı ama tutmadı sonra ya buda tutmazsa ne yaparım dediğim tüp bebeğe sıra geldi raporlar rahim duvarının bir ince bir kalın çıkması bir türlü başlayamadığımız tüp bebeği sonunda bir yıl daha uğraştan sonra yaptırabildik sonuç üçüz gebelik bu benim için dünyanın en güzel şeyiydi bebeklerim bana tutunmuştu gittiğim 4 ayrı dr üçünüde sağ doğuramazsın erken doğumla hepsini kaybedebilirsin dediler çok kararsız kaldım günlerce düşündük eşimle ve bir anda karar verip sonlandırdık birini diğerleri yaşasın diye ama olmadı 12.haftada yapılan redüksiyona kadar herşey normaldi şiddetli bel ve karın ağrım vardı ama çoğul gebelik olduğu için heralde dedim ve katlanmaya çalışıyordum redüksiyondan bir hafta sonra sabah şiddetli bir ağrıyla uyandım suyum gelmişti hemen dr a gittim ama çok geçti artık bebeklerimin kalbi durmuştu kürtaj için dr un odasından çıktığımda yıkılmıştım lavaboya gittiğimde aynaya baktım alnımın ortası çürümüş bir anda onları kaybetmenin acısını aylarca unutamadım bir daha anne olurmuyum allah bilir ama bu savaşa daha yeni başladığımı düşünüyorum sağlığım elverdiği müddetçe denemeyi düşünüyorum buda benim hikayemdi, gelişmeleri yazarım inş herkese bu yolda allah yardım etsin ayrıca böyle bir konu açtığınız için teşekkür ediyorum.....

slm aranıza yeni katıldım.bende ilk tüp bebek denemesinde malesef negatif sonuç aldım.ancak doktorum bu tedavinin kümülatif olarak başarı oranının takip eden tedavilerde artacağını söylemişti ve bende ona inanmak istiyorum.2 . denemede sizce şansımız ne kadardır deneyenler beni aydınlatırsa sevinirim...
sorun eşimin değerlerinin kalitesiz ve düşük oluşu.o testleri çok okumayı bilmiyorum ama baya az sayıda hareketlisi varmış.ankarada dr bülent traşın hastasıyız.o da çok samimi bir şekilde hiç vakit kaybetmeden tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi bizde hemen başladık ama dediğim gibi ilk deneme hüsran oldu

bir sorum daha olacak sitedekilere...tedavime istanbulda devam etmek istersem tavsiye edecekleri doktorlar kimlerdir???

arkadaslar merhaba ben testı yaptırdım hamıleymısım ama hala ınanamıyorum salı gunu gormeye gıdıcez umarım bı aksılık yoktur Allah herkeze nasıp etsın ama galıba tup bebek yaptıranlar kucagına alana kadar bu duruma ınanamıyo hep bı tetırgınlık var rabbım hepımıze yavrumuzu kucaklamayı nasıp etsın

liza canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına.

Lıza allh bebeĞını kucaĞına almayı nasıp etsın ınŞallh mutluluĞun daım olsun

bende uzun süre yumurtlama takibi ve bir tüp bebek denemesinden sonuç alamamıştım. ıkinci tüp bebek tedavisine iki ay ara verdikten hemen sonra başladık. Umut tüp bebek merkezi ve Canım doktorum Enver bey sıkı bir takip ve tedaviden sonra o güzel haberi verdiler bana meleğim artık benimleydi. Sorunsuz geçen bir hamilelikten sonra kızım artık kucağımdaydı.Şimdi 6 aylık dünya güzeli melek kızımla beraberiz. Allah hiç ayırmasın bizi, bu arada adını da Melek koyduk kızımızın. Yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

okudum her harfini içim sızladı

ama bak sabır ve azımle meleğine kavuşucaksın inş hamileliğin tadını çıkar valla içim kıpır kıpır oldu sanki ben hamileymişim arkadaşım analı babalı büyütmek nasip etsin allah başka ne denir bilemiyorum ama çok sevindim hamile olmana a.s.

gamze tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip eder inşallah

Tutmazsa eşim için çok üzülücem..geçenlerde buraya geldiğinde taksi dolmuşa bindik eşimle..ön tarafa annesi arka tarafa da teyzesi ve kucağında küçük bir kız çocuğu vardı..1 buçuk -2 yaşlarında..anne anne diyordu,sevimli bir kızdı..eşimin gözünden yaşlar akıyordu...iş yerinde bir adam sürekli telefonda kızı ile konuşuyormuş..eşim kendimi çok kötü hissediyorum,çok üzülüyorum diyor..o böyle dedikçe ,ağladıkça ben daha kötü oluyorum..mafoldumben
Eşim küçük bebeklere bakamıyor,hemen gözünden yaşlar dökülüyor..Onu teselli etmeye çalışıyorum..Çok zor ya..Onun göz yaşları beni çok üzüyor,yüreğim eziliyor........mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Ona tekrar bir kız evlat verebilcekmiyim...Bilmiyorum.........:çok üzgünüm:

arkadaşlar hadi size moral olsun...2 olumsuz aşılamadan sonra tüp bebek tedavisi ve 6 hftlık ikizlerime hamileyim. sorun eşimin sperm hareketsizliği ve yapısal bozukluğuydu. ben şuna inanıyorum herşeyden önce tedaviye inanarak başlayacksınız ve asla stres yok moraliniz kesinlikle yüksek tutacaksınız. Allahım sağlıkla kucağıma almayı , sizlerede bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin.

mner, dunden beridir aldıgım en guzel haber, tebrik ederimmm, dediğinde haklısın moral cok ama cok onemli... bize de doktor ocak gıbı tup bebek dusunun demıstı.., bakalım...o zamana kadar moral depolamam gerekli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…