Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

pozitif canım üzülme hakkında hayırlı değilmiş Allah bi kapıyı kapatır diğerini açarmış canım inşallah Allah ım yüzünü güldürür daha kötü acılar yaşatmasın bigün olur inşalllah kucağına bir bebiş verir Allah :Saruboceq:

bugün teselli vercek herkes ama yarın kimse olmayacak acınla sen eşin ve ailen kalacak.herkes unutacak sadece arada ne oldu senin tüp bebek işi başlamadınız mı die sorular gelcek.ne kadar zormuş.bişeyi hayal edip çok isteyip de hayal kırıklığına uğramak.hep hayırlısı demiştk ama olmadı....

kocaman bir negatif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!inanamıyorum ya.hiç bi belirti yok adet de olmadım hala ve sonuç negatif.nerde hata yaptım ne suçum vardı da böle oldu.inanamıyorum ölmek istyorum.dün nete gircek gücüm yoktu ağlamaktan sızmışım.hepinize teşekkür edyorum beni merak ettğiniz için ....allah dualarınızı kabul etsn benim rüyam bitti kabus oldu...............

canim yaa yemin ederim cok uzuldum:teselli:sana uzulme demenin ne kadar anlamsiz ve sacma olacagini bildigim icin bu konuda yorum yapmak istemiyorum,ama isyan etme pes etme bende adet olamamistim ve emindim tutcagindan.ama olmadi ve koskoca bir hayal kirikligi kaldi bana, o yuzden kendimiiz iyiyede kotuyede hazirlamamiz gerek,bir musubet bin nasihattan iyidir bunu zamani gelince cok daha iyi anlicaksin.

negatif oldugunu ogrendigimde yikilan ben simdi hic uzulmuyorum desem inanirmsin rabbim sabrinida veriyo ve simdi ikinci deneme icin daha heycanli ve daha umutluyum,deneyimliyim zaman gectikce sende ayni seyi yasican emin ol.

bikmak yok,pes etmek yok yorulmak yok:eek:lmaz:bu bebi$ler ya olcak ya olcak 15-20 yil bunun ozlemini cekenler var.

gulucuklerini gormek istiyoruuma.s.

keşke rüya bitmeseydi biraz daha sürseydi.dayanamamıştım 12 gün nasıl geçcek diye ama şimdi keşke o 12 gün gelmeseydi bu kadar erken suratıma çarpmasaydı diyorum.hayal kurması bile çok güzeldi.ben çok emindm herşey süperdi hala adet bile olmadım belirti bile yok ama demekki böle olcakmış sonu.kabullenemyorum hala.çok kötym

mrhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bişi sormak istiyorum ben pko yum aranızda pko olup tüp bebek deneyen ve gebe kalan varmı tşk ederim

merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım.Hem bir sorum olacak hem de esadüfen benden önce yazan arkadaşa da cevap verecek durumdayım. Önce ksrdelen arkadaşa yazayım. Ben neredeyse 15 yaşından beri pko tedavisi ile uğraşıyorum.2-3 ayda bir adet oluyorum.8 yıllık evliyim.evliliğimin 3 yılı bebeğim olmadı sonra 2 aşılamamın sonucu olarak hamile kaldım ve 4 yaşında bir kızım var. 2 yıldır 2.bebek için tedavi gördüm.Birinci yılımın sonunda 5. aşılamada hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım. sonra tekrar başarısız bir aşılamanın sonunda geçen ay tüp bebek yaptırdım ve şimdi 6 hafatlık gebeyim.toplam 9 aşılama ve bir tüp bebek yaşadım.Sonuç olarak pko çok uğraştıran bir hastalık ama sonuç da alınabiliyor. ınşallah siz benim kadar uğraşmadan bebeklerinize kavuşursunuz.
Soruma gelince geçen ay tüp bebek yaptırdım.30 tane yumurtam toplandı ve toplama arkasından ohss oldum. Yani yumurtalıklarım ve karnım su topladı.Buna rağmen üç embiriyo ile transferim yapıldı.Bir süre hastanede yatıp serum aldım.iki hafta önce sonucun pozitif olduğunu öğrendim.Ama hala karnımda vücudumda su var. Ultrasonda yumurtalıklarda da gözüküyor. Ne zaman geçeceğini merak ediyorum.Böyle bir sorun yaşayan varsa ne kadar sürdüğü konusunda yardımcı olursa sevinirim.

merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım.Hem bir sorum olacak hem de esadüfen benden önce yazan arkadaşa da cevap verecek durumdayım. Önce ksrdelen arkadaşa yazayım. Ben neredeyse 15 yaşından beri pko tedavisi ile uğraşıyorum.2-3 ayda bir adet oluyorum.8 yıllık evliyim.evliliğimin 3 yılı bebeğim olmadı sonra 2 aşılamamın sonucu olarak hamile kaldım ve 4 yaşında bir kızım var. 2 yıldır 2.bebek için tedavi gördüm.Birinci yılımın sonunda 5. aşılamada hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım. sonra tekrar başarısız bir aşılamanın sonunda geçen ay tüp bebek yaptırdım ve şimdi 6 hafatlık gebeyim.toplam 9 aşılama ve bir tüp bebek yaşadım.Sonuç olarak pko çok uğraştıran bir hastalık ama sonuç da alınabiliyor. ınşallah siz benim kadar uğraşmadan bebeklerinize kavuşursunuz.
Soruma gelince geçen ay tüp bebek yaptırdım.30 tane yumurtam toplandı ve toplama arkasından ohss oldum. Yani yumurtalıklarım ve karnım su topladı.Buna rağmen üç embiriyo ile transferim yapıldı.Bir süre hastanede yatıp serum aldım.iki hafta önce sonucun pozitif olduğunu öğrendim.Ama hala karnımda vücudumda su var. Ultrasonda yumurtalıklarda da gözüküyor. Ne zaman geçeceğini merak ediyorum.Böyle bir sorun yaşayan varsa ne kadar sürdüğü konusunda yardımcı olursa sevinirim.

gokcencim birsuru sikinti,sorun yasamissin ama allahta bu sabrinin mukafatini seni 2 evlet sahibi yaparak vermiis ,ne guzel senin adina cok sevindiim.

bende ilk kez tup bebk denedim soruna cvp vermek istiyorum;bendende 22 yumurta alindi bunlarin 8i dollendi,biri bozuldu 2 si kondu.eve gelir gelemz karin boslugumda bi sanci olustu doktor bunun olabilecegini eger artarsa hemen muayene olmam gerektigini soyledi,

ilk 3 gun dayandim ama karnim o kadar sis ve aci veriyorduki,sabahlari uyandigimda aci icinde oluyordum saga sola donemiyorduum,sonra netten arastirdim ve bunun ohss denen ve yumurtalarin asiri uyarilmasindan dolayi olusan bi hastalik oldugunu ogrendim.doktorumuzu aradik ve bize hemen acile gitmemizi soyledi.

gittim ve yatcagimi bilmeden beni yatirdilar o an cok kotu oldum hazirliksiz gelmistim esimide eve gonderceklerdi cok uzulmustum,ultrasonla baktilar alttan bazen acaba dogrumu yaptilar diye tereddute dusuyorum daha 5.gunumde falandim.

kan tahlili,idrar tahlili,ultrason oyle gecti serum verdiklerinde sancim azalmisti biraz.1 gun yattim ohss oldugumu ama hafif derecede oldugumu soylediler..

randevu verdi eger kotu durumda olsam karnimdaki suyu sonda yardimi ile alcaklardi ama ben yavas yavas iylesmeye basladim10. gunde falan tamamen iylestim.

ama sonuc malesef negatifti,bu ohss nin uzerimde kotu etkileri oldu birazda negetifi buna bagladim ben.eger senin sancilarin cok kotu diilse o kadar takma o su kendiligindende kuruyabiliyoo,yani cok kafaya takilcak bi sorun diil tedavisi kolay.

yinede doktorun karar versin ,sancinin dayanilabilirligine gorede sen karar ver.

ayrica bende sana birsey sormak istiyorum senin bu ohss arastirilirken sanada ultrasonla alttan baktilarmi?cunku bana bakan kadin doktor kendi anlamadi gidip baska doktor cagirdi o alttan bakmadi sadece karnimdan bakti.cvp verirsen sevinirim.

umarim rabbim sana nasip ettigi gibi bizze de ayni mutlulugu tattirir.

Son düzenleme:
bişey sorcam.transferden negatif sonuç aldım bugün 14.gün ama hala adet olmadım belirti de yok.ne zaman adet olcam???tuhaf deil mi???

bişey sorcam.transferden negatif sonuç aldım bugün 14.gün ama hala adet olmadım belirti de yok.ne zaman adet olcam???tuhaf deil mi???

canim hic bi bilgim yok ama bendede adet belirtisi yoktuu,verlen ilaclarin etkisi olabilir.

yinede insnain icinde bi umut olyuor dimi sana hak veriyorum ben adet olmama ve sonucun negatif cikmasina ragmen hala acaba adet kisa surer de acaba ben hamile cikabilirmiyim diye dusunuyodum..

yinede icinde bi suphe varsa doktoruna sor.ama verilen ilaclar adet tarihini degistirebiliyo mesel abenim hep 4-5 gun once olurdum bu ilaclardan sonra hep ayni gunde oluyorum.

Merhaba azra hanım.Aynı sorunları yaşamışız aşşağı yukarı.Şükür ki siz daha çabuk atlatabilmişsiniz. İnşallah en kısa zamanda da emeklerinizin karşılığını alırsınız.slında ama çok önemsemedi.İnternette okuduğuma göre transfer iptal edilmeliymiş. Transferin ertesi günü dokuz aylık hamile gibi şiştim. O zaman arayınca acilen gel yatıracağız dedi.Alttan ultrasonla hiç bakmadı. Zaten yumurtalıklar o kadar şişmişti ki karnımdan bakar bakmaz yumurtalıklar gözüküyordu.4 gün kaldım hastahanede sonra kendi isteğimle zorla çıktım. Bir sürü serumerdiler ama iç bir değişiklik olmadı. Nefes almakta çok zorlandım. Midem ağzıma geldi. 10 gün kadar sonra şişliğim azaldı. 12. gün sonucun pozitif olduğunu gördük.Sonuç alalı neredeyse 3 hafta oldu ama hala biraz şişliğim var.Yani bir aydan fazladır şişlik var. Tabi oldukça azaldı.
3 gün önce ultrasona gittim su hala gözüküyor. Doktor doğuma kadar bile sürebilir dedi. Çok ciddi ağrım kalmadı ama pantolonlarım dar geliyor. Bu ay toplam 7 kilo şişmiştim 3 kilosu duruyor. Belki hepsi su değil ilaçlardan kilo da almış olabilirim ama eğilirken felan nefes almakta zorlanıyorum.Umarım doğuma kadar devam etmez şimdiden hamilelik giyemem ki:) İki hafta sonra okullar da açılacak kıyafetlerime giremiyorum. İnşallah siz bir dahaki denemelerinizde aynı sorunu yaşamazsınız.Tekrarlama ihtimali varmış. Mutlaka ilaç dozunu az versinler. Bana çok fazla ilaç verdi ve bir hafta hiç kontrol etmedi. Erken görseydi dozu azaltırdı .Doktor hatası oldu yani.
En kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi duymak dileği ile.

merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım.Hem bir sorum olacak hem de esadüfen benden önce yazan arkadaşa da cevap verecek durumdayım. Önce ksrdelen arkadaşa yazayım. Ben neredeyse 15 yaşından beri pko tedavisi ile uğraşıyorum.2-3 ayda bir adet oluyorum.8 yıllık evliyim.evliliğimin 3 yılı bebeğim olmadı sonra 2 aşılamamın sonucu olarak hamile kaldım ve 4 yaşında bir kızım var. 2 yıldır 2.bebek için tedavi gördüm.Birinci yılımın sonunda 5. aşılamada hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım. sonra tekrar başarısız bir aşılamanın sonunda geçen ay tüp bebek yaptırdım ve şimdi 6 hafatlık gebeyim.toplam 9 aşılama ve bir tüp bebek yaşadım.Sonuç olarak pko çok uğraştıran bir hastalık ama sonuç da alınabiliyor. İnşallah siz benim kadar uğraşmadan bebeklerinize kavuşursunuz.
gökcen arkadaşım allahım bebeğini sana bağışlasın inan bir hamile haberi alınca çok seviniyorum cevapın için çok teşekkür ederim ben hiç aşılama yaptırmadım uğraşamam dedim hem tüp bebek kadar masraflı diye direk tüp bebek yaptırdım ama malesef olmadı demekki daha zamanı değil galiba bu arada aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

merhabalar

ben yeni üye oldum. yaklaşık 30 haftalık hamileyim. 3.mi.kro.en.jek.si.yon denememde başarılı oldum meleğime kavuştum. çok sıkıntılı zamanlar geçirdim ama ümidim hep vardı sakın ümidinizi kaybetmeyin.

eşimle 2005 yılında evlendik. 4 ay korunduk (hangi akla hizmet korunduk hç bilmiyorum) sonra bebek yapalım dedik (hemen oluyor ya :) ) gidip ben hamilelik öncesi testler yaptırdım muayene ooldum. testler iyiydi. muayenede küçük kistler çıktı ama önemli diil dedi doktor. 1 ay kadar doğum kontrol hapı kullan ilk adetinde tekrar bakalım dedi. kullandım ve geçtiler. sonra ilacı bıraktım. 1 sene bekleyin dedi. olmazsa bakarız. biz niye olmasın canım diyoruz :) o ay adetim 1 hafta gecikti. acayip havay girdik. biraz daha bekleyelim test yapalım dediğimiz gün başladı adet. hayal kırıklıklarıda başladı tabi. öyle böyle 10 ay geçti. her ay heyecan her ay hüsran. yok artık muayene olalım dedik. hormon testleri yapıldı. eşime spe.rm testi yapıldı. ikimizde gayet sağlıklıyız herhangi bir sorun yok. doktor yumurta takibi yapalım dedi. sürekli doktora gitmekten bunaldım bu yumurta takiplerinde 3-4 ay sürdü böyle. yine tık yok. rahim filmi çektirelim dedi. olur dedik. filmde tertemiz çıktı. sonrasında beklicez dedi. filmden sonra hamile kalanlar varmış. yine heyecanlar yine bekleyişler yine hayal kırıklıkları. 3-4 ayda öyle geçti. artık uğraşmıcam dedim. sıkıldım çünkü. ama bu fazla sürmedi. bu sefer aşılamayı taktık kafaya. bir tanıdığın akrabası olan bir kliniğe gittik. doktor işinin ehli. çok sevdim. başladık tedaviye. çok umutluyuz. herşey yolunda. ama sonuç negatif oldu. hatırlıyorumda. o gün ağlayamamıştım bile. annemlerdeydim sonucu aldığımda ve bir sürü misafir vardı. eşimide babam alıp gitmişti 2 gün gelmemişti. çok kötüydüm. herkes boşver üzülme filan diyordu ama boş laf geliyordu hepsi bana. bu hüsran bizi çok yıprattı. daha fazla uğraşmamaya karar verdik. sebep yok illaki olacak. kafaya takıyoruz diye olmuyor. kendimi oyalamalıyım. ama olmuyor aklından atamıyorsun. anti sosyal bir varlık oldum. kimseyle görüşmek gelmiyor içimden bu konu konuşulacak diye. tavsiye almak istemiyorum. teselli istemiyorum. herşeyi bende biliyorum. aşılamadan 10 ay sonra filan tüp bebek denesekmi acaba diye düşünmeye başladık eşimle. onun bir arkadaşının gittiği yere gitmeye karar verdik. doktorlar hastane içimize sindi deneyelim dedik. kesin olacak dedik. aileler dışında kimse bilmesin derken bir baktım herkesin haberi oldu. transfer sonrası dönem çok gergindim. noldu diye arayanlar baymıştı artık beni. ve yatmaktan çok bunalmıştım. transferin 10.günü kahverengi akıntım başladı. ertesi gün pembeleşti. ben yinede gittim kan vermeye. eve yakın bir hastaneye gittim. sonucu beklerken akıntı çoğaldı ve rengi kırmızıya döndü. sonucu aldım ve negatif! yolda ağlaya ağlaya geldim. evde ağladım. eşim üzülme canın sağolsun dedi. ama gelde anlat. çok zor toparlandım. kendimi çok alıştırmıştım çünkü. herşey harikaydı neden olmasındıki. ama olmadı. donmuşlarımız vardı onlarla deneyelim dedik. doktor bekleyelim bir ay vucudun dinlensin dedi. o ay adetim tam 10 gün gecikti. 10 gün olunca dedik kesin hamileyim. tedavi sonrası hamile kalanlar vardı çünkü :) test yaptırdım ama negatif. yine hayal kırıklığı ağlamalar zırlamalar. adet olmadım bir türlü. en sonunda söktürücü verdi doktor. adetim 2-3 ayda kendine geldi. donmuşlarla tekrar denemeye karar verdik. yeni bir heyecan yeni bir umut. iğne yok. daha stressiz bir süreç. muayene var arada. ama bir terslik oldu. rahim istenen kalınlığa erişmedi. o ayıda pas geçtik. yine hayal kırıklığı. artık enerjim tükeniyor. sabrım tükeniyor. daha kuvvetli bir ilaçla yeni bir deneme. bu sefer zorda olsa rahim yeterli seviyeye geliyor. transfer yapılıyor. heyecanlı bekleyiş başlıyor. bu sefer izin alamıyorum ve işe geliiyorum. evde yatsam nolduki en iyisi işe gideyim vakit geçer. ama yok aklım yine karnımda :) 12.gün sonuç yine negatif. yeter artık uğraşamıcam diyorum. iyice içime kapanıyorum. bu konuyla ilgili tek kelime duymak istemiyorum. aradan 7 ay geçiyor. eşim bir hastaneden bir doktordan bahsediyor. hayır diyorum istemiyorum. biraz zaman geçince tekrar ısrar ediyor. ilk kez bu kadar hevesli ve ısrarlı. sırf onun hatırına hiç istemesemde peki diyorum. inançsız değilim. Allah büyüktür olur elbette. ama bende enerji yok. iğnelere muayenelere sonuç beklemeye....... randevumuzu alıyorum mümkün olan en uzak tarihe. aradan 1 ay geçiyor. eşimin evde olduğu nadir günlerden birinde ev tlf nu çalıyor. hastaneden arıyorlar istediğimiz tarihte doktorun işi çıkmış. bir hafta öncesine gelip gelemeyeceğimizi soruyorlar. olur diyor. aradıkları gün adetim başlıyor ve önerdikleri tarih adetimin 3. günü. görüşmeye gidiyoruz. isterseniz başlayalım tedaviye diyorlar. ama biz böyle planlamamıştıkki. eh iyi madem başlayalım diyoruz. sonraki günler hergün hastaneye gidiyorum. kan veriyorum muayene oluyorum. işi çok sıkı tutuyorlar. ama ben bıkkın bir vaziyetteyim. sabah 6.5 da evden çıkıyorum 8.5da hastanede oluyorum. istanbulun iki ayrı yakasındayız. çok yoruluyorum. yeter artık diyorum. neyseki fazla beklemeden transferim oluyor. kimseye söylemiyoruz. sadece eşim ve ben. izin alıyorum evde dinleniyorum. yatmıyorum bu sefer. ama evdeyim. arada çıkıp geziyoruz. aklım karnımda diil. hayırlısı diyorum.adetim 1 gün geçiyor. gelmedi kırmızılar. hafif keyifleniyorum ama fazla diil. ertesi gün eşime 3-4 tane idrar testi aldırıyorum. test günü öncesi sırf keyfi testler yapmak için. eşim uyurken banyoya gidip testin birini deniyorum. heyecanlı diilim. erken daha transferin 10.günü çünkü :) 2-3 dakika sonra bir bakıyorum 2 çizgi biri silik. olabilirmi acaba diyorum. salona gidip uyuyan eşimi uyandırıp galiba hamileyim diyorum. hemen zıplıyor. testi okuyor okuyor. nette araştırıyoruz. hamilelik ihtimali var. artık havaya girmeye başlıyoruz. ertesi gün kan testi veriyorum. 4 saat geçmek bilmiyor. elime bir alıyorum sonuç kağıdını 478 değer. şoktayım. hep 0.1 gördüğüm için inanamıyorum. 2 gün sonra tekrarlıyorum. 1000 olmuş değer......
şimdi 30. haftamdayım inşallah kasımda meleğim kollarımda.
uzun oldu kusura bakmayın :)

Çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını arkadaşım. Burada bulunan bir sürü insanın yaşadığı şeyler bunlar. Ben hem birinci çocuk için hem ikinci çocuk için yaşadım bunları. Çok şükür elim boş kalmadı. rabbim sonucunu verdi. İnsan kucağına alınca meleğini hepsini unutuyor . Hatta 5 yıl önce hamile kalınca bir daha uğraşmam bunlarla artık allah buna ömür versin diyordum. Daha kızım 2 yaşındayken tekrar doktor kapısı çaldım. iki yıl boyunca 2. çocuk için ilkinden fazla sıkıntı yaşadım.Hatta bir çocuğum olmasına rağmen daha çok stres yaptım. Arada bir de düşük yaptım.Kızım aşılamaydı bu tüp bebek.Şimdi 7 haftalık hamileyim çok şükür. Hatta eşimle dalga geçiyoruz, üçüncü çocuk için de gidiyor muşuz doktora o da bizi sopayla kovalıyormuş diye.:) Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

tedarikmucize canım okadar güzel yazmışsınki hepimizin yaşadığı şeyleri yazmışsın canım hayırlı olsun bebişin Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Allah ım benim gibilerede nasip etsin inşallah.

Çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını arkadaşım. Burada bulunan bir sürü insanın yaşadığı şeyler bunlar. Ben hem birinci çocuk için hem ikinci çocuk için yaşadım bunları. Çok şükür elim boş kalmadı. rabbim sonucunu verdi. İnsan kucağına alınca meleğini hepsini unutuyor . Hatta 5 yıl önce hamile kalınca bir daha uğraşmam bunlarla artık allah buna ömür versin diyordum. Daha kızım 2 yaşındayken tekrar doktor kapısı çaldım. iki yıl boyunca 2. çocuk için ilkinden fazla sıkıntı yaşadım.Hatta bir çocuğum olmasına rağmen daha çok stres yaptım. Arada bir de düşük yaptım.Kızım aşılamaydı bu tüp bebek.Şimdi 7 haftalık hamileyim çok şükür. Hatta eşimle dalga geçiyoruz, üçüncü çocuk için de gidiyor muşuz doktora o da bizi sopayla kovalıyormuş diye.:) Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

bunları yaşamayan anlayamaz zaten. bizi ancak birbirimiz anlarız. ben şimdiden geçen 3.5 seneyi unuttum. kollarıma alınca kimbilir neler olacak :)
2.yi hemen istiyorum zaten. Allah verirse tabii. nasip kısmet. bizimsiz sebepsiz olduğu için normal bekleriz birsüre sanırım. bakalım hayırlısı. Allah ilk bebeğine hayırlı ömür versin. 2.yide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

tedarikmucize canım okadar güzel yazmışsınki hepimizin yaşadığı şeyleri yazmışsın canım hayırlı olsun bebişin Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Allah ım benim gibilerede nasip etsin inşallah.

yaşananlar çok zor ama nerdeyse unuttum. ben birde 4.ayda kanama geçirdim. onun acısı bile geçti.
inşallah sende birgün meleğine kavuşup herşeyi unutacaksın. Rabbim hayırlısıyla verecek.

tedarik mucize o kadar güzel yazmışsın ki nerdeyse ağlıcaktım ama sonucundaki mutluluktan dolayı :) benim ilk denemem ve heyecanlımıyım streslimiyim umutlumuyum neyim ben anlayamıyorum kendimi allahım inşallah hepimizin kucağını doldurur.isteyen uğraşan didinen herkese nasip etsin inşallaahhh

tedarik mucize o kadar güzel yazmışsın ki nerdeyse ağlıcaktım ama sonucundaki mutluluktan dolayı :) benim ilk denemem ve heyecanlımıyım streslimiyim umutlumuyum neyim ben anlayamıyorum kendimi allahım inşallah hepimizin kucağını doldurur.isteyen uğraşan didinen herkese nasip etsin inşallaahhh

amin inşallah. bu süreçte insan ne hissedeceğini bilemiyor gerçekten. sana tavsiyem sakın olumsuz düşünme germe kendini. transfer sonrasıda beyninle karnın arasındaki bağlantıyı kes. kafanı dağıtacak işlerle ilgilen. çooooooook zor birşey biliyorum ama bunu başarmak zorundasın. inşallah müjdeli haberi alacağız.Allah yar ve yardımcın olsun.

slm arkadaşlar bende yeni başladm tedaviye ve çokk stresliym ne yapcam bilmiyorum....çookkk..anlatılmaz yaşanır diyolar ya doğru siizi çok iiyi anlıyorm..allahm isteyen herkese versn boş çevirmesn inş..

herkeze slm arkadaslar bu surecın acsız sıtressız kısmı yok ama emınım sonucu guzel olunca hepsı unutuluyodur benımde transferım 9 gun once oldu 4 tane uygulandı sımdı sonuc için carsamba gununu beklıyorum ne dusundugumu bıle bılmıyorum hıc bısey hıssedemıyorum cok tuhaf seyler bıran once sonucu ogrensemde su stresten kurtulsam yasayanlar varmı bılmıyorum ama karnımda sankı adet olucakmıs gıbı agrılar oluyo

X