Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocaman bir negatif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!inanamıyorum ya.hiç bi belirti yok adet de olmadım hala ve sonuç negatif.nerde hata yaptım ne suçum vardı da böle oldu.inanamıyorum ölmek istyorum.dün nete gircek gücüm yoktu ağlamaktan sızmışım.hepinize teşekkür edyorum beni merak ettğiniz için ....allah dualarınızı kabul etsn benim rüyam bitti kabus oldu...............
merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım.Hem bir sorum olacak hem de esadüfen benden önce yazan arkadaşa da cevap verecek durumdayım. Önce ksrdelen arkadaşa yazayım. Ben neredeyse 15 yaşından beri pko tedavisi ile uğraşıyorum.2-3 ayda bir adet oluyorum.8 yıllık evliyim.evliliğimin 3 yılı bebeğim olmadı sonra 2 aşılamamın sonucu olarak hamile kaldım ve 4 yaşında bir kızım var. 2 yıldır 2.bebek için tedavi gördüm.Birinci yılımın sonunda 5. aşılamada hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım. sonra tekrar başarısız bir aşılamanın sonunda geçen ay tüp bebek yaptırdım ve şimdi 6 hafatlık gebeyim.toplam 9 aşılama ve bir tüp bebek yaşadım.Sonuç olarak pko çok uğraştıran bir hastalık ama sonuç da alınabiliyor. ınşallah siz benim kadar uğraşmadan bebeklerinize kavuşursunuz.
Soruma gelince geçen ay tüp bebek yaptırdım.30 tane yumurtam toplandı ve toplama arkasından ohss oldum. Yani yumurtalıklarım ve karnım su topladı.Buna rağmen üç embiriyo ile transferim yapıldı.Bir süre hastanede yatıp serum aldım.iki hafta önce sonucun pozitif olduğunu öğrendim.Ama hala karnımda vücudumda su var. Ultrasonda yumurtalıklarda da gözüküyor. Ne zaman geçeceğini merak ediyorum.Böyle bir sorun yaşayan varsa ne kadar sürdüğü konusunda yardımcı olursa sevinirim.
bişey sorcam.transferden negatif sonuç aldım bugün 14.gün ama hala adet olmadım belirti de yok.ne zaman adet olcam???tuhaf deil mi???
gökcen arkadaşım allahım bebeğini sana bağışlasın inan bir hamile haberi alınca çok seviniyorum cevapın için çok teşekkür ederim ben hiç aşılama yaptırmadım uğraşamam dedim hem tüp bebek kadar masraflı diye direk tüp bebek yaptırdım ama malesef olmadı demekki daha zamanı değil galiba bu arada aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım.Hem bir sorum olacak hem de esadüfen benden önce yazan arkadaşa da cevap verecek durumdayım. Önce ksrdelen arkadaşa yazayım. Ben neredeyse 15 yaşından beri pko tedavisi ile uğraşıyorum.2-3 ayda bir adet oluyorum.8 yıllık evliyim.evliliğimin 3 yılı bebeğim olmadı sonra 2 aşılamamın sonucu olarak hamile kaldım ve 4 yaşında bir kızım var. 2 yıldır 2.bebek için tedavi gördüm.Birinci yılımın sonunda 5. aşılamada hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım. sonra tekrar başarısız bir aşılamanın sonunda geçen ay tüp bebek yaptırdım ve şimdi 6 hafatlık gebeyim.toplam 9 aşılama ve bir tüp bebek yaşadım.Sonuç olarak pko çok uğraştıran bir hastalık ama sonuç da alınabiliyor. İnşallah siz benim kadar uğraşmadan bebeklerinize kavuşursunuz.
Soruma gelince geçen ay tüp bebek yaptırdım.30 tane yumurtam toplandı ve toplama arkasından ohss oldum. Yani yumurtalıklarım ve karnım su topladı.Buna rağmen üç embiriyo ile transferim yapıldı.Bir süre hastanede yatıp serum aldım.iki hafta önce sonucun pozitif olduğunu öğrendim.Ama hala karnımda vücudumda su var. Ultrasonda yumurtalıklarda da gözüküyor. Ne zaman geçeceğini merak ediyorum.Böyle bir sorun yaşayan varsa ne kadar sürdüğü konusunda yardımcı olursa sevinirim.
Çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını arkadaşım. Burada bulunan bir sürü insanın yaşadığı şeyler bunlar. Ben hem birinci çocuk için hem ikinci çocuk için yaşadım bunları. Çok şükür elim boş kalmadı. rabbim sonucunu verdi. İnsan kucağına alınca meleğini hepsini unutuyor . Hatta 5 yıl önce hamile kalınca bir daha uğraşmam bunlarla artık allah buna ömür versin diyordum. Daha kızım 2 yaşındayken tekrar doktor kapısı çaldım. iki yıl boyunca 2. çocuk için ilkinden fazla sıkıntı yaşadım.Hatta bir çocuğum olmasına rağmen daha çok stres yaptım. Arada bir de düşük yaptım.Kızım aşılamaydı bu tüp bebek.Şimdi 7 haftalık hamileyim çok şükür. Hatta eşimle dalga geçiyoruz, üçüncü çocuk için de gidiyor muşuz doktora o da bizi sopayla kovalıyormuş diye.:) Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
tedarikmucize canım okadar güzel yazmışsınki hepimizin yaşadığı şeyleri yazmışsın canım hayırlı olsun bebişin Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Allah ım benim gibilerede nasip etsin inşallah.
tedarik mucize o kadar güzel yazmışsın ki nerdeyse ağlıcaktım ama sonucundaki mutluluktan dolayı :) benim ilk denemem ve heyecanlımıyım streslimiyim umutlumuyum neyim ben anlayamıyorum kendimi allahım inşallah hepimizin kucağını doldurur.isteyen uğraşan didinen herkese nasip etsin inşallaahhh