Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

slm boncukboncuk..çok güzel anlatmıssın tedavini..bu arada merak ettim sonuç nasıl oldu.. pozitifmi??

slm arkadaşlar ben 3.5 yıllık evliyim evliliğimizin 1 yılından sonra tedavilere başladık benden tahlil eşimden tahlil isterken sorun eşimde çıktı sperm sayısı çok düşük çıktı tabi doktorların tavsiyelerine uyarak eşim varikosel ameliyatı oldu ama sayı yine yeterli gelmedi doktorumuz 1 sene oyaladı bizi ondan sonra doktor değiştirdik ve bize aşılamayı önerdi 2 defa aşılma yapldı olmadı ve çok üzüldük biraz ara verdik bu ara içerisinde mersin de tüp bebek merkezi açılacağını öğrendik eşimin çalıştığı hastanede ve çok sevindik sabırsızlıkla açılacağı günü bekledik ve sonunda açıldı ve muayeneye gittim bana doktor yumurtaların çok yavaş dedi ve dhea diye ilaç kulandım 2 ay sonra tüp bebek ilaçlarını kullandım yumurta toplama günü geldi ve yumurtalarım toplandı malesef yumurtalarım kalitesiz çıktı transfer gerçekleşmedi çok üzüldüm 2 3 ay üstümden atamadım şimdi çok iyim ekim ayında tekrar başlayacağız imşallah bunda yüzümüz güler allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin hoşçakalın

Azracım hoşgeldin aramıza canım
başarısız denemelerin olmuş çok üzüldüm geçmiş geçmişte kalsın canım geriye bakıp üzülme

şimdi sen ileriye bak iyi bir doktor iyi bir tüpbebek merkezi bul ve doğru tedaviyle mutlaka olacak canım
baksana dhea ilaç işe yaramamış veya ters etki yaratmış galiba o ilacı kaliteli yumurta oluşsun diye kullanıyorlar sende kalitesiz yumurta oluşmuş benimde ekim ayında tedavim bu ilacı alacaktım ben eczanelerde bulamadım almayım bari dimi arkadaşım

ayrıca sende tedaviye kadar hazırlık yap canım hayıt tohumu çayı iç bal çörekotu tarçın bir tatlı kaşığı ye aç karna bunlarda yumurtayı kaliteli yapıyor.
inşallah hepimizin dileği gerçekleşir

serappty dhea yı doktoruna sor canım. eczanelerde yok. ben internettn almıştım. sonra gnc magazalarında var oradan aldım ama daha pahalıya geliyor gnc marka 60 tane internetten 90 tane aynı ücret. bir de dhea yumurtayı kötü yaptı diye birşey yok. zaten yumurta yetersiz demiş doktor bu ilacı vermiş ama ilaç işe yaramamış. zatn işe yarayabilir diyen doktor var yaramaz diyen dokor var ve herkeste hemn aynı etkiyi yapmayabilir. son çare diye içiyoruz işte

Son düzenleme:

teşeküür edrim canım ben şimdi çörek otu bal ve tarçın karışımını yapıyorum hayıt tohumu çayınıda deneyecem DHEA ilacını ben eczaneden almadım canım burda bizim bit pazarı var ordan aldım dışardan gelen ilaçları satıyorlar sende oralardan bulabilirsin dualarımız hepimize olsun :Saruboceq:

Herkeze merhaba
Bu sayfaya daha önce üye olmuştum ama kullanmak bugüneymiş.Bugün transferden sonraki 8.günüm , acayip stresliyim başa çıkmaya çalışıyorum ama çok zor.Daha önce bir tüp bebek denemem bir de dondurulmuş embriyo transferim oldu.ilk denememiz negatifti ikincisindende sonuç pozitifti ama sonucu ogrendikten 2 gün sonra kanamam geldi ve bebeklerimi kaybettim.Şimdi yeni hastane ve doktorla tekrar denedik.Cmt günü sonucu öğreneceğiz ilk günlerde çok sakindim ama şimdi duramıyorum...çok yoğun duygusal patlamalar yaşıyorum hem çok sinirliyim hem çok alınganım şöyle uyusam ve uyansam sonuç günü gelse ne güzel olur:)Allahım herşeyin hayırlısını versin.

Semacım hadi hayırlısı olsun canım inşallah pozitif haberler verirsin bize allahın izniyle
heyecanla bizde bekliyoruz mutlaka haber ver.

Şansın açık olsun canım:Saruboceq::Saruboceq:

semacığım sakin ol hayatım hep güzel haber alacağını düşün inşallah da öyle olur senden gelen iyi haberi bekleyeceğiz canım benim

Tesekkur ederim arkadaşlar.
ınş iyi haberi alırım ama kalbinin attığını duymadanda rahatlayabileceğii sanmıyorum.Allahım herşeyin hayırlısını versin

Selam ardaslarim hepimiz ayni dertteniz cok zor biliyorum .Ben 6 kez migro denedim maalesef sonuc negatif o pozitifi duyacakmiyim bilmiyorum yavas yavas tukendigimi hissetmeye basladim cok uzgunum cok ANTI:MULLER HOR =0.3 cikti dr artik yumurtalar biti bitecek dedi inanin yikildim biliyorum cok agladim cok yikildim ama asla pes etmeyecegim dedimistim ne yapacagimi sasirdim guya mayista tekrar 7. deneyecektik SIKINTILAR pesimi birakmadi surekli kist oluyordu artik vucudum kist makinasina girmisti 4 ay dog kon hapi kullandim sukur gecen hafta fr gittim kist yok sevindirici ama hapi biraktigimdan beri adet olamiyorum sancidan dayanacak gucum kalmadi simdi sokturucu hap aliyorum inseallah hayirlisi ALLAHTAN BIR SEY OLMASSA EYLULUN ILK HAFTASI TEDAVI ICIN GELIYORUM TURKIYEYE NE OLUR KARDESLERIM BIR BIRIMIZE COK DUA EDELIM INANIYORUMKI DUANIN ACAMAYACAGI KAPI YOK INSEALLAH BU SEFER TUTAR VE 19 yillik hasretim diner ALLAHIM BUTUN ISTEYENLERE HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN AMINNNNN : Artik cok yoruldum ne olur gel bebegim kapimiz sana acik tiklamadan gir melegim bir gunes gibi evimize yuregimize gonlumuze dog bebegim

nilciğim durumuna bende üzüldüm inşallah olur hayatım ümidii hiçbir zaman kaybetme Allah ım hayırlısını versin :Saruboceq:

mrb bu kadar okumak iyimi kotumu anlamadiim,yazilanlari okuyunca kendimden bi seyler buluyoruum aa bak buda benim gibii,aa buda benim hissettilerimi hissetmis diyoruum,ve elimde olmada gozlerim nemleniyoo.depresyona mi girdim nee,bende tup bebk denediim olmadii dondurulmuslarim var onlarla denicem.bi yanim umutlu,olcak kesin diyoo ama bi yanim bundan oncede ayni seyleri hissettin diyoo.

ay kafam karma karisiik...zaman gecmiyoo...rabbim yardimcimiz olsuun.

Azracim iste hayat bu acisiyla tatlisiyla bazen guluyoruz bazen agliyoruz hedefe ulasmak icin cok mucadele ettim helede en yakinin dogum yaptigi zaman sana aciyan gozlerle bakmalari en samimi arkadasin hamile kalip en son bizim duymamiz iste bacim bazen icim aciyor bazende delilige vuruyorum ama genede olmuyor sanki bir yanim eksik INSEAALLAH BU SEFER YUZUN GULER CANIM YARADAN ELLERIMIZI YUREGIMIZI BOS KOYMASIN INSEALLAH MELEGIN SANA SIM SIKI TUTUNUR DUALARIM SENINLE:teselli:

Mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bizde bu ay ilk defa tüp bebek denedik.bugün 8.günümdü kandan test yaptırdık deger malesef 0.01 bu saatten sonra bişey degişmez galiba aranızda bu durumda olupta sonradan degişen varmı çok merak ettim.

azra_azra aramıza hoşgeldin canım ben yazılanları okudukça daha iyi oldum öncesinde tek kendim de bilirdim amao kadar çokki Allah hepimizin dualarını kabul etsin sağlıklı bebişler nasip etsin canım seninde bu defa yüzün güler inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrb handeevereliniortak bende bursaliyim,tup bebk islemi tamamalandiktan sonraki o bekleme sureci en zorlu olan bolumlerinden biri saniriim,saniyeler gecmek bilemez,ben erkenden uyurdumki zaman gecsin sabah olsun bi gun de gecip gitmis olsun diyee.

deger dusuuk,yorum yapamicaam ama olmazsada uzulmee insan unutuyo zor ama unutuyoo dayanamam diyodum ben negatif sonucu alinca rabbim dayanma gucu verdii ve simdi ikinci deneme icin sabirsizlaniyoruum...sonuc ne olursa olsuun umudunu kaybetmee...yapabilirsek tabii..sevgileer.

niiil,cidden bizmi cok duygusaliz yoksa insanlar gercekten farkinda olmadan bizi kiriyolarmii anlamadiim.insanin bu sorunu yasamasi ve bunla yuzlesmesi ayri bi sorun bunu insanlara anlatmaya calismasi ve onlarin bunu normal bi sekilde karsilayip anlamalarini saglamak ayri bi soruun.her iki durumdada mucadele eden ve savas veren biziz ki en cok kafasi rahat olmasi ve hic bi seyi takmamasi gerekende biziz.

mesela cocugum olmayacagini bile bile bana cocuk muhabeti yapip senin de olunca soyle yaparsin boyle yaparsiin diye anlatan insanlar var ve hemde en yakinim,iyi niyetli olup beni dusundugu icin boyle konusuyor diyorum ama.iyi niyette bi yere kadar.

Bilemiyorum,bu sorunu kafamda kucultmeye calisiyorum ama her cocuk muhabetti acildiginda dag gibi cikiyor karsima.tek tesellim canimdan cok sevdigim bebi$im ,her$eyim,ya$ama sebebim balim e$iim...onu bana bagislasin mevlam.

leylekler bebi$im nerdee?

amiin insallah azra:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…