Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

yamansak sevgi arkadaşımız UMUT TÜP BEBEK MERKEZı.DR LEVENT KONUR UN HASTASI olduğunu başka bir topiğe yazmış. Ordan sana yardımcı olabilmek için baktım. Umarım faydası olur.

arkadaşlar merhaba ben özel bi kadın sağlığı, kısırlık ve tüp bebek merkezinde çalışıyorum yaklaşık 5 yıldır burdayım bir çok başarıya imza attık merkezimizce tabi sonuç alamayıp üzüldüğümüz anlarda oldu . Yaklaşık 2 yıl önce öyle bi sevinç yaşadık ki burda sizlerle paylaşmak istedim 35 yıllık evli bir çift vardı Ali bey 55 yaşında eşi Fidan hnm 47 yaşındaydı tüp bebek yöntemiyle bir tane dünyalar güzeli bebekleri oldu sevinçleri gerçekten görülmeye değerdi ben bile dayanamayıp ağladım. Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

merve6868 keşke istanbulda olsaydın burda sana yardım etmek için elimden geleni yapardım merkezimizde şuan kampanyada var 1500 $ ilaçlardada % 10 indirimimiz vardı.

Biz bu dönemde kampanyadayız medical park ile çalışıyor doktorumuz 1500 $ ve ilaçlarda % 10 indirim yapıyoruz

Yazılanları gözyaşları içinde okudum. Benim de anlatacak bir hikayem var.

4 yıllık evliyim çok sevdiğim dünya tatlısı bir eşim var. 2006 yılında ilk hamileliğimi yaşadım, ama kalp atışını alamadık kürtaj olmak zorunda kaldım. 2007 yılında ikinci kez hamile kaldım, bir gece sabaha karşı çok sancılanarak hastaneye götürüldüm, dış gebelik olduğu anlaşıldı sağ tüpüm alındı. Bu arada yaşım genç olmasına rağmen, yumurta rezervim çok düşük. Bu yüzden tüp bebek kararı verdik. Fakat dr. rahimimin çift olduğunu yani ortada perde gibi bir parçanın olduğunu söyledi, bir operasyonla düzeltldi.

2009 4 Haziran' da tüp tedavisine başladık. Önce göbekten 12 iğne yaptım. Sonra yumurta toplandı ama sadece iki yumurta oluşmuştu ve biri olgunlaşmamıştı. 15 haziran ' da tek yumurta döllenerek transferim yapıldı. Ve bekleme süreci başladı. Bu arada, Progynex adlı iğneyi sabah akşam vurunmaya başladım. Kullananlar bilir, çok yağlı bir ilaç olduğu için, çok acılar çektim 14 gün. Sanal menapoz yaşatıyor size, depresif haller, sıcak basmaları ve en kötü tarafı çok acıyor yatıp kalkmakta bile zorlandım. Geceleri uyuyamadım, sürekli inişli çıkışlı ruh haliniz oluyor. Geceleri çok ateşlendim, titredim.

Ve dün 30 Haziran, gebelik testi yaptırdık. 1 saat sonra çıkacak dediler, bekledik. Sonra sonucunuz dr' a verildi sizi bekliyor dediler. O bekleme heyecanını kelimelere dökmek çok zor. Girdiğimde zaten yüzünden anladım ağlamaya başladım. Dr' da lafa nasıl başlayacağını bilemedi. Çok küçük bir ihtimal olmasına rağmen pozitif olacak gibi hissettim hep.

Ve sözün bittiği yerdeyim iki gündür. Umarım başa çıkabilirim bu yürek acısına ve umarım bir gün yine burdan başarı hikayemi anlatabilirim size.

İnşallah tatlım, sadece bana değil isteyen herkese muradını versin rabbim:)

canım ya çooook üzüldüm vereliniortakbu durumu başına gelmeyen anlayamaz aksilikler bırakmamış peşinizi ama yine de şükür çünkü bir rahmin var ve eşinin spermleri var olmayanları düşünüp rahatlamaya çalışmalısın ölüm ve doğum tarihleri şaşmazmış demekki meleğin dünyaya gelmeye hazır değil ve unutma bi gün annesine koşa koşa gelecek

selamünaleyküm kizlar ben yeni kayit oldum buraya
daha önce iki asilama denemem ve simdide bir tüp bebek denemem oldu carsamba sonuc alacam
adetim 4 gün gecti ama bugün akintim basladi ve agrilarimda var korkmaya basladim ama allahtan ümit kesilmez insallah tutmustur. Ben avusturyada yasiyorum bu arada insallah hepimiz bebeklerimize kavusurz allahin izniyle

pınar 87 canım çok teşekkür ederim canım bana yardım etmek istediğin için bize istanbul çok uzak ve sürekli gelip gitmeler olacagı için çok problem olur canım sagol sizin gibi insan lar hep yaşasın

benim de transferimin 3. günü.inşallah bu başlıga sevinçli haberi yazarım haftaya.nedense içimde ya olmazsa diye bi his dolaşıyor.pozitif düşünmeye çalıştıkça öok kaptırma kendini diyorum...

Mrb neimde tarnsferin 9 günü sabırsızlıkla bekliyorum sonucu ama biraz lekelenmelerim var o yüzden korkuyorum

merhaba .bizde tüp bebek tedavisne başladık. 2 yıllık evliyiz ve evlendiğimizden beri hiç korunmadık, benim zaten genç kızlığımdan bu yana pcos hastasıydım ve hep tedavi oluyordum. bir süre benden kaynaklandığını düşündük ama sonra eşim sperm analizi yaptırdı ve spermi 400 bin çıktı ve tek şansımzın tüp bebek olduğu söylendi,2 ay doğum kontrol hapı kullandım adetlerimi düzenlemek için 2 gün önce lucrin yapmaya başladım göbekten ayın 20sinde doktora gitcem planlanan 3 ağustosda transverin yapılması,ben adapazarında yaşıyorum ve klinik ankarada uzaklık gerçekten yordu ama herşeye değer bundan sonrasınında burda paylaşırım inşallah

MERHABA ARKADAŞLAR
7 yıllık evliyim ben çalışıyorum eylül gibi tedaviye başlamak istiyoruz.bende polikistik over, eşimde azosperm.umarım sperm bulunur mikro tese ile .emre beyi yada tansel beyi düşünüyoruz.
ama merkeze karar vermedik hala.
şunu öğrenmek istiyorum.diyelimki adetin 3. günü iğnelere başlandı.bundan sonraki dönemlerde gün ve gün ne yaşanıyor.ne zaman hastaneye gidiliyo.kaç gün sonra tranfer olunuyo.yaşayan arkadaşlarım anlatırsa çok sevinirim.
çalıştığım için zorlanıcam biliyorum.napıcam .çalışma hayatı etkilermi peki.
benim durumumda olan arkadaşlarımdan cevap bekliyorum.teşekkürler

Son düzenleme:
Merhabalar. 7 yıllık evliyim. ilk tüp bebek tedavımı sanırım 2002 yılında sakaryada yaptırdım. biyokimyasal gebelik oldu ve bebeğim tam tutunamadan gitti. 2. tüp bebeğimide sakaryada yaptırdık sonuc negatıve oldu. 3. tüp bebeği ise memorial tüp bebek merkezınde dnedik ve sonuç yine negatıvdi. 4. tüp bebek tedavimi yıne memorial de yaptık ve sonunda hamile kaldım. kanamam oldu, hamile iken bebegımı kaybetme korkusu ıle cok rahatsız oldum psikolojık olarak ama yavrumu hayırlısı ile dünyaya getirdim. kızım 18 aylık şuan. yine bı bebek istiyorum Mevlam herkeze versin.. Yılmamal sabırlı olmak lazım. Allah bizi duyuyor ve sevındırıyor sonunda....

hayırlı olsun ömrü uzun olsun bebeğinin ben de ilk tüp bebek denememi ağustosta memorialda yaptırıcam inşallah benim için de umut oldun paylaşımın için sağ ola.s.

Arkadaşım reglimin 3.gününde hormol tahlilleri yapılıp, yumurtalarının büyümesini sağlayan iğneleri kullanmaya başladım. 6 gün sonra kontrole gittim yumurtaların büyüklükleri ultrasonla bakıldı. Aynı iğnelere 3 gün daha devam ettim ve yine kontrol edildi yumurtalar, ardından bu iğneden 2 tane daha vuruldum. Peşine önce yumurtaların çatlamasını öğleyen iğne, 1 gün sonra sonra yumurtaların çatlamasını sağlayan iğneden oldum. 1 sonraki gün yumurtalarım toplandı ve eşimden aynı gün spermler alınıp mikroenjeksiyon uygulandı. 1 gün sonra telefonla kaç tane yumurtanın döllendiği haberi geldi. 2 gün sonra da transferim gerçekleşti.Transferden 14 gün sonrada gebelik testi yapıldı.
Reglin 3.gününden kan testine kadar folik asit günde 1 tane, tarnsferden kan testine kadar vajinadan günde 3 defa progestron kapsül kullandım. Benim yaşadığım süreç böyleydi...

sürecini, anlattığın için teşekkürler bizler için aydınlatıcı oluyor ben de tüp bebek tedavimin ilk basamağındayım adetimin 5. günü doğum kontrol hapı başlandı hapı kullanmamın 19. gününde dr çağırdı bakalım hayırlısı umarım güzel haberlerle yolculuğumuzdan dönücez herkeze başarılaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…