- 22 Kasım 2008
- 19
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonsuz canım aramıza hoşgeldin Allah kolaylık versin bende senin gibi 2.denememi bayaramdan sonra düşünüyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmez:Saruboceq:
slm kızlar.bende dondurulmuşlarla transferimin 7. günümdeyim.karnım şiş iştahım açıldı.hayırlısı diyorum.2 embriyoyla hamile kalan varmı acaba
slm bende bursaliyim,hem$oyuz yaniia.s.biraz anlatirmisin nasil gelisti cok merak ediyorum,kacinci denemen bu,belirtiler neler?
bende bi kez denedim 3 embriyo ile,dondurulmus 5 embriyo daha var allah izin verirse ramazandan hemen sonra onlarla denicem..ama nasil olcak ne yapcklar hic bilmiyorum:uhm:
dondurulmuslarin hepsimi aciliyooo?olen oluyomu?transferin yapilamama ihtimali varmii?
belirtilerin guzel,rabbim hayirlisiniversiin,ama bence okadar emin olma hic belli olmuyo:1no2:benim ilk denememde belirtiler cok superdi,tutacagindan %100 emindim,istah,goguslerde asiri sislik,dolgunluk,idrara sik sik cikma,en onemliide adet olmamistim ve gecikmistii... ama malesef sonucu alacagim gun 12.gun adet oldum ve sonucta negatifti bence kendini sartlama,kismet de gec.ne eylerse guzel eyler rabbim.
cok merak ediyorum sonucu belli olunca bana yazarmisin,benim icin onemlii...tutarsa belirtileri ogrenmek isterim tutmazsada ama insallah bu mubarek aylarda rabbim kucagini bos cevirmez..dualarim senle:Saruboceq:
azra-azra cım bu arada tabiiki dondurulmuş bebişlerin güzel sağlıklı uyanırlarsa transfer gerçekeşiyor.bu birazda uygulamayı yapan merkezin deneyimlerine bağlı..canım inşallah herkeze ALLAH IM gönlündekini versin..AMİNNNN.
...ben 4 yıllık evli evlendiğim ilk günden beri bebek isteyen biriyim. evliliğimin 3. ayında tedaviye başladım. 3 kere aşılama 1 tüp denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım ama 16 haftalıkken bebeğimin ensesindeki ödemden dolayı hamileliğime son verildi. melek oğlum kanatlanıp uçtu...
aradan 1 sene geçti yeniden tüp bebek denemesi yaptım ve hamile kaldım. hamileliğim çok riskli geçti. ikiz bebeklerimden birinin plasentası rahim ağzında olduğu için 12. 24. 32. ve 34. haftalarda çok ciddi kanamalar geçirdi. 35. haftada da doğum yaptım. şimdi kanatsız melek kızlarım benimle Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah...
sadece inancınızı kaybetmeden denemeye ve istemeye devam etmek gerekiyorrr. rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah anne olmayı...
tüp bebek yapan arkadaslarim bende tüp bebek yaptiracam ama hic bilgim yok tüp bebek nasil yapiliyo ne gibi sürecten geciyorsunuz kisaca anlatirsaniz sevinirim ayrica neden dondutduruyorsunuz yumurtaliklarini 1 deneme tutmassa 2 ci denemede daha az para mi ödüyorsunuz onun icin mi
birde ben allmanyada yaptiracam burda para miktari 6 bin euro türkiyede ise 6 milyor tabiki para bizim icin önemli deyil ama 1cisinde 2kincisinde 3üncüsünde tutmadini kabul edersek tabiki insani sarsar birde ben 22 yasinda oldum icin cebimizden ödeyecegiz devlet karsilamiyor en az 25 yasinda olmam lazim karsilamasi icin ben ozamana kadar yaslanirim herhalde yok yok ölürüm herhalde neyse kizaca bilginize ihtiyacim var