Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

merhaba;
ben siteye yeni üye oldum. 40 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. Eşimin azosperm olduğu anlaşıldı ve gecen yıl acıbadem hastanesinde tüp bebek denememiz başarısız oldu. Bayramdan sonra 2. denemeye başlayacağız. Umarım pozitif sonuç alırız. Allah buradaki herkese yardımcı olsun.

sonsuz canım aramıza hoşgeldin Allah kolaylık versin bende senin gibi 2.denememi bayaramdan sonra düşünüyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmez:Saruboceq:

çok tesekkürler
Eger belirli bir doktorunuz yoksa Kadıköy Acıbadem Hastanesi hekimi CEM DEMıREL çok iyi bir doktor.
Tabiki özel hastane olduğu için çok ilgileniyorlar. Geçen sene ben bir kampanyadan yaralanmıştım. Biraz önce görüştüm hala devam ediyor. 1. denem 5000 - 6000 eşinizdede problem varsa tutuyor.
2. deneme 3400 3. deneme ise ÜCRETSıZ. Eşinizde sperm bulunursa bu spermler 2 yıl saklanıyor ve bu ücretin içine dahil.
Cem bey e gitmeden çok araştırdım. Konusunda çok uzman bir hekim ve yıllardır aynı hastanede görevler yapıyor. Cem bey e gitmemdeki en önemli faktörlerden biriside akrabamızdan bır hanımı 20 yıl sonra bebek sahıbı yaptı ve şimdi bir kızı var. kadıncagız ın gıtmedıgı doktor ve hekım kalmadı uygulamadıgı bitkisel ilaç kalmadı. en sonunda cem bey e gittiler ve şimdi kızları var. 20 yıl boyunca sermaye harcadılar bebek için. kadın 38 yasında bebek sahıbı oldu. Hepımız cok sevındık. Allahım inşallah bizlerede nasıp eder.

canım mersin de yaşıyorum şimdilik burda yaptıracağım oralara gelmem biraz zor yardımın için teşekkür ederim hayatım opuyorumnanaktan

sonsuz canım aramıza hoşgeldin Allah kolaylık versin bende senin gibi 2.denememi bayaramdan sonra düşünüyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmez:Saruboceq:

azra senin dondurulmuslarin varmii,benim var 5 tane seninde varsa ayni zamana denk gelcez.bende ramazandan sonra hemen yaptircem...bakalim :smiley-cool:

azracığım benim sorunum yumurta kalitesizliği bana transfer yapılmadı hiç 13 yumurta toplandı ama hepsi kalitesiz çıktı transfer gerçekleşmedi onun için baştan başlayacağım canım benim

slm kızlar.bende dondurulmuşlarla transferimin 7. günümdeyim.karnım şiş iştahım açıldı.hayırlısı diyorum.2 embriyoyla hamile kalan varmı acaba

slm kızlar.bende dondurulmuşlarla transferimin 7. günümdeyim.karnım şiş iştahım açıldı.hayırlısı diyorum.2 embriyoyla hamile kalan varmı acaba

slm bende bursaliyim,hem$oyuz yaniia.s.biraz anlatirmisin nasil gelisti cok merak ediyorum,kacinci denemen bu,belirtiler neler?

bende bi kez denedim 3 embriyo ile,dondurulmus 5 embriyo daha var allah izin verirse ramazandan hemen sonra onlarla denicem..ama nasil olcak ne yapcklar hic bilmiyorum:uhm:

dondurulmuslarin hepsimi aciliyooo?olen oluyomu?transferin yapilamama ihtimali varmii?

belirtilerin guzel,rabbim hayirlisiniversiin,ama bence okadar emin olma hic belli olmuyo:1no2:benim ilk denememde belirtiler cok superdi,tutacagindan %100 emindim,istah,goguslerde asiri sislik,dolgunluk,idrara sik sik cikma,en onemliide adet olmamistim ve gecikmistii... ama malesef sonucu alacagim gun 12.gun adet oldum ve sonucta negatifti bence kendini sartlama,kismet de gec.ne eylerse guzel eyler rabbim.

cok merak ediyorum sonucu belli olunca bana yazarmisin,benim icin onemlii...tutarsa belirtileri ogrenmek isterim tutmazsada ama insallah bu mubarek aylarda rabbim kucagini bos cevirmez..dualarim senle:Saruboceq:

mrb canım.ben daha yani açabildim ps yi.Malüm yeek falan,Şimdi ben 9 yılk evliyim.8 yaşıda bi kızım var.ama sonra olmadı...bizde 2006 da tüpbebek yaptırdık.5 tane embriyo gelişti...üçünü transfer ettler...biri 1. kalitede ikiside 2. kaliteNeyse biri tuttu çok şükür..şuan 2 yaşında bi kızı m var allaha şükür....şimdide dondurulmuşları deneyelim dedik...cumartesi transfer yapıldı...2 tane blast.8 hücreli...yüzde 60 şans verdiler allah bilir artık....bekliyorum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi bu arada ...ama bel ağrılarım oluyo 2 gündür bu neden acaba...herkeze bol şansar kızlar

azra-azra cım bu arada tabiiki dondurulmuş bebişlerin güzel sağlıklı uyanırlarsa transfer gerçekeşiyor.bu birazda uygulamayı yapan merkezin deneyimlerine bağlı..canım inşallah herkeze ALLAH IM gönlündekini versin..AMıNNNN.

cok tesekkur edrim,insana o 12 gun 12 yil gibi geliyo bilirim,ben de dayanamamis test yapmistim negetif cikmisti am ahic takmamistim cunku kanda daha kesin sonuc alinacagini evde yapilan testin dogru sonuc veremeyecegini biiyodum,her ikiside negatif cikmisti neyse bekle derim sana ama sabredemem hakkinda sahipsiinyerimsenibensabirsizlikla sonucu bekliyorum yazmayi unutmaopuyorumnanaktan

azra-azra cım tabiiki yazarım inşlah pozitif yazısını yazmak nasip olur....banada isteyen herkezede...grş. üzere

ben 4 yıllık evli evlendiğim ilk günden beri bebek isteyen biriyim. evliliğimin 3. ayında tedaviye başladım. 3 kere aşılama 1 tüp denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım ama 16 haftalıkken bebeğimin ensesindeki ödemden dolayı hamileliğime son verildi. melek oğlum kanatlanıp uçtu...
aradan 1 sene geçti yeniden tüp bebek denemesi yaptım ve hamile kaldım. hamileliğim çok riskli geçti. ikiz bebeklerimden birinin plasentası rahim ağzında olduğu için 12. 24. 32. ve 34. haftalarda çok ciddi kanamalar geçirdi. 35. haftada da doğum yaptım. şimdi kanatsız melek kızlarım benimle Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah...
sadece inancınızı kaybetmeden denemeye ve istemeye devam etmek gerekiyorrr. rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah anne olmayı...

tüp bebek yapan arkadaslarim bende tüp bebek yaptiracam ama hic bilgim yok tüp bebek nasil yapiliyo ne gibi sürecten geciyorsunuz kisaca anlatirsaniz sevinirim ayrica neden dondutduruyorsunuz yumurtaliklarini 1 deneme tutmassa 2 ci denemede daha az para mi ödüyorsunuz onun icin mi
birde ben allmanyada yaptiracam burda para miktari 6 bin euro türkiyede ise 6 milyor tabiki para bizim icin önemli deyil ama 1cisinde 2kincisinde 3üncüsünde tutmadini kabul edersek tabiki insani sarsar birde ben 22 yasinda oldum icin cebimizden ödeyecegiz devlet karsilamiyor en az 25 yasinda olmam lazim karsilamasi icin ben ozamana kadar yaslanirim herhalde yok yok ölürüm herhalde neyse kizaca bilginize ihtiyacim var

...
tuba06 cım..acaba ikizlere kaç emriyo transfer edlimişti de ikisi tuttu ve kaç hücreli kaçıncı kalitedeydiler ...allah onları sana bağışlasın..

mrb sevda nur canim bende senin gibiydim insan bilgiya ac oluyo,bi yerlerden biseyler ogrenebilmek icin herseyi yapiyo,o nedenle sana bildigim her seyi anlatmaya caliscam.her keste farkli uygulaniyor tup bebk tedavisi ama ben kendiminkini anlatayim istersen ve genel bildiklerimi.

bende senin gibi yurt didinda yasiyorum,ve burda ki tedavi ile turkiyedeki tedavi sekli farkli oluyo,benimde tup bebk masraflarimi devlet karsilamiyo bizde 4 bin frank tup bebk merkezine 2 bin frankda jinekologumuza verdik doktorumuz ve jinekologumuz anlasmaliydi test tahlil ultrsaon bunlarin hepsini jinekologumuz yapti.yani bize 6 bin franaka mal oldu,ilk deneme bu kadar bundan sonraki denemeler icin deneme basina 1000 frank odicez 5 yil icinde...tutsada tutmasada..

adetimin baslagicinda doktora haber verdim sonra doktorum bana iki ilac verdi biri adet geciktirici belki sende duymussunur PRIMOLUT-N adinda,bunlari adetin 15.gunu kullanmaya basladim yanlis hatirlamiyosam,ondan sonra tekrar cagirdi karnimdan bi igne yapti ben bu arada doktorun verdigi terminlere gittim,o zaten yazili bi cizelge oluyo ona gore gidiyon

en son asamada ultrasonla baktilar rahim kalinligina falan herseyim gayet normaldi,super super deyip durdu doktor en son hafta catlatma igneleri verdi bana bunlari esim bana yapti ve cok aci veriyodu 2ser 2 ser 30 tane falan baya oldu yani,

bide verilen bu hormonlar insanin piskolojisini etkiliyo ben cok sinirliydim,esimle kavga etmek istiyodum,annemi istiyorum diyodum agliyodum,cocuk gibi olmustum ben bile anlamiyodum noluyo diye doktor hormonlardan dedi yumurtalara ultrasonla bakildiktan sonra yeterli boyuta geldikten sonra bana gun verdi gel dedi ..

esimle gittik,ameliyat elbiseleri giydim tuhaf bi duyguydu ama hic korkmadim,anestezi ile yaridan uyusturdular aci hissetim biraz ama kisa surdu 22 tane yumurta topladilar ameliyat gibiydi resmen,narkozda cok zor bi sey elim ayagim tutmuyodu..o an ben cocuk falan istenmiyorum dedim kendi kendimemafoldumbenama bunun o anlik bi dusunce oldugunu cok iyi biliyodum. neyse 2 gun sonra gel embriyolari koycaz dediler ve bol bol su ic dedi,o kadar ictimki karnim patlicak gibiydi,dayanamadim lavaboya gittim vallakaydirigubbakcemile3gittik 3 tane koycaklardi 1 bozulmustu 1 tane cok iyidi biride normal 2 tane koyuldu iste.22 yumurtadan 8i dolenmisti 3 kondu 5 tane kaldi onlarida 1000 frank verip dondurduk.

12. gun kan tahlili ver dedi.ben eve gittim karnimda cok kotu bi sanci ates yanyorum.ohss denen bi hastaliga yakalmisim 1 gun hastahanede yattim.

neyse cok uzun oldu,12.gune kadar hersey cok iyi idi adet olmadim belirtiler vardi emindim tutcagina ama 12.gun adet oldum ve sonucta negatif cikti.

cok uzuldum agladim,ama hayat bu simdi 2.yi denemek istiyorum,soruna gelince dondurulmuslarla yapmak daha kolay hem yumurta buyutme isleminden gecmiyosun aci cekmiyosun,ignelerden kurtuluyosun zamandan tasarruf ve ilaclardan tasarruf her halukarda daha kolay.

ay yorulduum aciklayici olmussam ne mutlu bana allah yardimcin olsun canim,sabir lazim sabir.

rabbim hayirliisi neyse onu versin dualarim sizlerle:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…