Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

canım bu ilaç ne işe yarıyor ben haziranda tüp bebek yaptıracağımda o yüzden sordum
eğer tüp bebekte gerekli olan bi ilaçsa ben alabilirim zaten zar zor tüp bebek yaprıracağız pahalı bi ilaç mı benim bu konularda hiç bilgim yok ...

tüp bebekte kullanılan ilaçlardan bir tanesi zaten iki çeşit oluyo doktorun hangisini uygun görüyosa onu veriyo. bu ilacın kutusu ben alırken 240 tl di.

cumle dusuklukllerının hıcbır onemı yok bu sıtede rastaldıgım en anlamlı en faydalı bılgılerdı.COk tesekkur ederız ESIM ve ben..:)

canım çok tebrik ederim allahım bebeklerinide kucağına almayı nasip etsin sizin problem neydi yaşın kaç nerde tedavi gördün kaçıncı denemen çok mu sordum ne oldu:)))) allah bizlerede nasip etsin herkesin gönülüne göre versinnnnnnnnnnnnn:1hug:

merhabalar kızlar sıze bısey sorucam...benım 30 nısanda yumurtalar toplandı....2 mayıstada transfer yapıldı ...15 mayıs test gunu dedıler...ama benım bugun 11 gunum ve adet oldum...cok yogun bısekılde kanamam var...aranızda benım durumumu yasayan varmı....bıde ben nasıl benım durumumda olanları bu topıkte bulabılırım....bılıyorsanız bana yardımcı olurmusunuz....

umutsuzsel merhaba. benim ikinci denememde aynı şey olmuştu ve sonra 12.gün kan değerim 22 çıktı, 14. gün 34 çıktı. sonra dışgebelik olduğu anlaşıldı. ama her kanamsı olanda dışgebelik olacak diye bir kural yok tabi. hiç tutunamamış da olabilir. ya da üstüne görme dedikleri (yani sağlıklı gebelik oluştuğu halde) kanama olabilir. bu yüzden kanaman olsa da mutlaka 12. gün testini yaptır.
umarım herşey yolundadır, güzel haberlerini bekliyorum.

arkadaşlar okuyorum genelde herkesin dediği tedavi başlayınca beslenmene dikkat et .tedaviye başlayan biri nasıl beslenmeli neleri yiyip neleri yememeli ?lütfen biri bana yardımcı olsun çok kafam karıştı .bazılarına bu soru saçma gelebilir ama inanın çok zor bir süreçmiş bu insan aptallaşıyo artık .araştırma yapmaktan gözlerim bozuldu ,önce hastahaneye karar ver , para bul,nasıl olumlu sonuç alırım diye uğraş ...4 haziranda tedaviye başlanacak ben şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum..

ıMDATTTT..!!!!

selam canim, bende senin durumundayim. Benimde bir cocugum var ikincisini istiyorum. tüp bebek tedavisi olacagim .

slm arkadaşlar bende bugün itibariyle brüksel tüp bebek merkezinde tedaviye başladım...
kısa protokol olacak puregon günde 200ünite ile.. hayırlısı olsun inş. hepimizin hakkında...

slm arkadaşlar bende bugün itibariyle brüksel tüp bebek merkezinde tedaviye başladım...
kısa protokol olacak puregon günde 200ünite ile.. hayırlısı olsun inş. hepimizin hakkında...

Haziran'da güzel haberlerini alacağız inşallah. Kolaylıklar dilerim.

bende tüp bebek konusunda başarılı olanlardanım. şubat ayında karar verdik ve kısa protokolla ilk denemede başarılı oldum. ve cumartesi günü öğrendimki bir kızım olacak :) Allah tüm isteyenleri mutlu eder inşallah.

Haziran'da güzel haberlerini alacağız inşallah. Kolaylıklar dilerim.
teşekkür ederim inş. canım inş verebilirim bu güzel haberi...

tebrikler... sağlıkla kucağınıza almanızda nasip olsun inş.. darısı bizlerinde başına..

19 mayısta ilk transferim yapıldı.bugün kanda belli oldu.değerim 456 çıktı.çok mutluyum.ALLAHIM herkesin kucağını boş bırakmaz inşallah

doktor hanımın vermiş oldugu bigilerden dolayı çok teşekkür ediyorum.çünkü birçok insan bu konulara çok yabancı.

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza bende tüpbebek yaptırıcam ama daha önce hiç bir bilgim yok sizden yardım istiyorum ankarada önerebiliceğiniz doktor varmı bende iyi bir doktor arayışındayım neolur aydınlatırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…