--------------------------------------------------------------------------------
kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin
arkadaşlar ilk negatif sonuç aldıktan sonra benden gittiğim merkez histereskopi istedi ve fiyatının 4 milyar fakat bana 2milyara yapacaklarını söylediler ben merkezimden memnun kalmadığım için farklı merkezler araştırıyorum aradığım başka bir merkeze başımdan geçenleri anlattım ve histereskopi fiatını sordum 1200 dedi fakat yaptırmam gerekip gerekmediğine dr muayene ettikten sonra karar versin dedi kafam çok karıştı ne yapacağimı bilmiyorum daha önce sizden istendimi yaptırıp fayda gören oldumu yardımcı olursanız sevinirim
slm canim ilk olarak insallah bu seferki denemen basariyla sonuclanir ve hamile kalirsin :Saruboceq:.bende almanyada yasiyorum ve 5 kez tüpbebek transferi yapildi hepside negativ ama doktorlar hicbir arastirma yapmiyor hic birsey söylemiyolar benimde hala 3 embriyom var ve bende devam edip etmemekte kararsizim.benim sorunum sadece tüplerimin kapali olmasi baskada bi problemim yok bence birde türkiyede deneyelim sevgilera.s.
Ben mikro ya başlamadan önce İstanbul da Brüksel Kadın Sağlığı Merkezinde Prf.Dr Yücel Karaman a gittim 3 milyar civarı histeroskopi ameliyatı oldum..Çok başarılı bir ameliyattı ..ameliyat dvd sini de verdi...İstanbulda en iyi histeroskopi ameliyatı yapan bu dr......a.s
merhaba ben aranıza yenı katıldım.39 yasındayım.iki cocuğum var.tekrar anne olmak istıyorum.ama yasımdan ötürü tüp bebek yapmak durumunda kaldım.benım gıbı geç annelerle yazışmak,dertleşmek istiyorum.şu an da tüp bebek tedavısındeyım.Merhaba,
O halde bekleme bu süreci yaz nasıl olsa bu süreçten bunu deneyen herkes geçecek :)
Ben neler yazacağım bekleyin görün ...
kızlar ilk tüp bebek denemem ve bugün test günümdüüüüü veeeeeeeeeeeeeee
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
izmir özel ege tüp bebek merkezi,,Dr um Kağan Bozkurt.
canım çook sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.Darısı başıma inşallah 11 nisan test günüm benimde ilk tüp denemem. haftaya bende mutlu haber verebilsem keşke....................
slm kizlar, sizlere bisey soracaktim belki aranizda bilen vardir
ben 4asilama(hepsi negatif)
ve 5kezde tup bebek trasnferi oldum(2 kez taze embriyo 3kez dondurulmus)
dondurulmuslardan bikere +sonuc aldim ama dusukle sonuclandi!
su an 5. transferimdeyim(dondurulmus)sali gunu sonucum belli olacak, ancak aklima takilan bisey var benim bu kadar basarisiz denemelerim oldu ama hiç arastirma yapilmadi, sizce normalmi?
bende pko esimdeyse morfolojik sorun var...
ve eger bu denememde basarisiz olursa daha 8tane dondurulmus embriyom var, korukorune devam etmek istemiyorum ama doktorda arastirmaya gerek yok en azindan dondurulmuslar bitene kadar dedi!!!
boyle deneyimi olan varmi?(ben belçikada yasiyorum)
Rica ederim, İnşallah hepimizin iyi haberlerini duyarız çok yakında. Ben yarın başlayacağım tedaviye kısmetse, eğer karar verip İstanbul'a gelirsen, merak ettiğin her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum. İnşallah Cem Bey senin için de son deneme olur ve bebeğine kavuşursun. Görüşmek üzere... ben 6.ayda geliyorum kismet olursa görüsmeye gidecegim.tekrar tesekkürler sevgilera.s.hamileyim arkadaşlar ve 3 yumurta tıransfer yapılmıştı veeeeeeee 3 de tutmuş allahım ne diyeyimm cokkk mutluymm allah herkese versinn mide bulantılarımm cokkk varr ama bunuda atlatırımm işallah arkadaşlar umutlarınızı kaybetmeyimm benn cıkıyorumm cünküü mmidemm cokk bulanıyooyerimseniben..