Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Hayırlı olsun Nurten ben de aynı ilaçları kullandım yarın yumurtalar toplanacak. ınşallah herşey yolunda gider. Hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız.

Son düzenleme:
:CüvCüv:
:emir_bebek:hamileyim arkadaşlar ve 3 yumurta tıransfer yapılmıştı veeeeeeee 3 de tutmuş allahım ne diyeyimm cokkk mutluymm allah herkese versinn mide bulantılarımm cokkk varr ama bunuda atlatırımm işallah arkadaşlar umutlarınızı kaybetmeyimm benn cıkıyorumm cünküü mmidemm cokk bulanıyooyerimseniben..

Canım tebrikler çok sevindim. Darısı buradaki tüm isteyenlerin başına. Benim de yarın yumurtalar toplanacak. Çok heyecanlıyım hayırlısı bakalım.Tekrar tebrikler İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini

Hayırlı olsun Nurten ben de aynı ilaçları kullandım yarın yumurtalar toplanacak. İnşallah herşey yolunda gider. Hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız.[

Allah yardımcın olsun.benim de pazartesi toplanacak.çok heyecanlıyım.bu aksam çatlatma iğnesini vurucam.uzun protokol uygulandı.benim kucuk çikolata kistlerim var.2 tane1cm.bu nedenle cok tedirginim negatif sonuç alırsak diye.çok tuhaf bir duygu hem cok ümitlenip çok mutlu oluyorsun.hem çok karamsar olup çok üzülüyorsun.sanırım bu iğneler de duygularımızı çok etkiliyor:)

selam arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım.uzun protokolden sonra nihayet gebeyim:) ikiz bekliyorum.5.haftam.Allah herkese nasip etsin.Umarım herşey yolunda gider...

tebrikler allah hayırlısıyla kucağına almayı da nesip etsin.sağlıkla sıhhatle.darısı başımıza inşallah.:ecrin_bebek:

benim tup bebek ıkıncı denbemem ılkınde barasarmıstım ama 3 aylıkken kaybeteım sabırla ve umutla gıdılmesı bı yol tüp bebek tedavisi dilerim allah hepimizin gönlüne göre verir:)

karamel nerede yaptırıyosun transferini.

Sağol Nurten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim yumurtalar Cumartesi toplandı 9 adet. Bugün aradılar 4 tanesi gelişmiş ama kalitesi akşama belli olacakmış, yarın sabahtan transfer yapacağız dediler. (Kaç tane kalırsa tabi)Acıbadem Hastanesi Cem Demirel'e gidiyorum. Moralim bozuk tabi dediğin gibi ilaçlar da bizi çok allak bullak ediyor. Dua edeceğiz artık bundan sonra yapılacak pek de birşey yok. Sen nerede tedavi oluyorsun. Pazartesi için bolşanslar İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

selam kızlar, fikrinizi almak istiyorum perşembe aşılamam yapıldı 1. aşılamam ancak sağ kasığımda dolgunluk var dokununca çok ağrı yapıyor benim kistlerim oluyor sürekli yani yumoş çatlamayıp kiste dönüşüyor bu ay aşılama denedik bugün aşılamada 5. günüm dr a sordum döllenme yada yumurta çatlama ağrısı olabilir çok takılıp üzme kendini dedi, daha öncesinde eşimlede konuşmuştuk sürekli tutmayacak aşılama yerine 1 aşılamadan sonra tüp bebek yaptıralım çünkü aşılama her seferinde çok masraflı oluyor daha öncesinde 1 tanede yumurta takibim oldu. eşimde problem yok bende yumurtlama problemi var bunun için tüp bebekmi yaptırmak gerekli yada daha doğru?? birde 1 aşılamadan sonra hemen tüp bebeğe geçmek mantıklımı?? tüp bebek yaptırmak istesem ne kadara mal olur bana??

teşekkürler arkadaşlar.yarın tekrar bebişlerimi görmeye gidicem.İnşallah herşey yolundadır.sağ kasığımda sürekli kıramplar oluyor buda beni korkutuyor.birde göğüs ucu kıllanması normalmidir sizce.

merhaba;
benim hikayem çok uzun ama sanırım okumaya değer. Bebek sahibi olmayı her kadın gibi bende çok istiyordum. ben 28.05.2005 taihinde evlendim.5- 6 ay korunduktan sonra çocuk istediğimizi farkettik ve çalışmalara başladık ilk ay 2. ay derken 1 sene olmadı çocuğumuz. Dr gittik 1 sene daha bekleyin her bünye aynı değildir hamile kalabilirsin dedi böylece 1 seneyi daha devirmiş olduk.bu zamana kadar bu şekilde çocuksuz yaşadık.ben tüp bebek tedavisine başlayalı 1- 1,5 ay kadar oldu bu perşembe günü test sonucumu alacaktım ki o her ay görmekten korktuğum kanamam yine başladı..elim ayağım kesildi hıçkırıklara boğuldum...hemen dr umu aradım p.tesi hemen gel kan testi yapalım dedi belki 2 tanesi düşmüş 1 tanesi tutunmuştur dedi..inanın hiç umudum yoktu..sabah kan verdim öğleden sonra test sonucu için aradılar..ve arkadaşlar mucize bu olsa gerek hamileymişimm..normalde perşembe vermem gereken kan testini 2 gün öncesinden verdim ve değer 10 du.. bana lütfen dua edin olur mu?? buna ihtiyacım varr.. ve Allahım isteyen herkese bana da annelik duygusunu evlat sevgisini inşşş.. biran önce tattırsın..

Sağol Nurten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim yumurtalar Cumartesi toplandı 9 adet. Bugün aradılar 4 tanesi gelişmiş ama kalitesi akşama belli olacakmış, yarın sabahtan transfer yapacağız dediler. (Kaç tane kalırsa tabi)Acıbadem Hastanesi Cem Demirel'e gidiyorum. Moralim bozuk tabi dediğin gibi ilaçlar da bizi çok allak bullak ediyor. Dua edeceğiz artık bundan sonra yapılacak pek de birşey yok. Sen nerede tedavi oluyorsun. Pazartesi için bolşanslar İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

hayır neden moralini bozuyorsun sonucta hamile kalabilmek için 1 tane yumurta ve 1 tane sperm yeterli oluyor.Allah alnıına yazmışsa zaten olacak.ben fmedicakal parc sevim hn.a yaptırdım bugun transferin 5. günü.ben de ne olumlu ne de olumsuz hiç birsey hissetmiyorum.13 yumurta toplandı 9 tansi dollenmiş.kaliteli olanlardan 3 tane yerleştirildi.hayırlısı.inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir.mesajını daha once goremedim.hergun bakmama rağmen...

merhaba;
benim hikayem çok uzun ama sanırım okumaya değer. Bebek sahibi olmayı her kadın gibi bende çok istiyordum. ben 28.05.2005 taihinde evlendim.5- 6 ay korunduktan sonra çocuk istediğimizi farkettik ve çalışmalara başladık ilk ay 2. ay derken 1 sene olmadı çocuğumuz. Dr gittik 1 sene daha bekleyin her bünye aynı değildir hamile kalabilirsin dedi böylece 1 seneyi daha devirmiş olduk.bu zamana kadar bu şekilde çocuksuz yaşadık.ben tüp bebek tedavisine başlayalı 1- 1,5 ay kadar oldu bu perşembe günü test sonucumu alacaktım ki o her ay görmekten korktuğum kanamam yine başladı..elim ayağım kesildi hıçkırıklara boğuldum...hemen dr umu aradım p.tesi hemen gel kan testi yapalım dedi belki 2 tanesi düşmüş 1 tanesi tutunmuştur dedi..inanın hiç umudum yoktu..sabah kan verdim öğleden sonra test sonucu için aradılar..ve arkadaşlar mucize bu olsa gerek hamileymişimm..normalde perşembe vermem gereken kan testini 2 gün öncesinden verdim ve değer 10 du.. bana lütfen dua edin olur mu?? buna ihtiyacım varr.. ve Allahım isteyen herkese bana da annelik duygusunu evlat sevgisini inşşş.. biran önce tattırsın..
amin inşallah.allah hayırlısıyla sğlıklı kucağına almayı nasıp eder inşallah.allah isteyen herkesin yardımcısı olsun.herkesin gonlune gore verir.

kızlar benim tüp bebekte ilk denememdi tek emriyo e şu an hamileyim
hadi negatif düşünceye yer yok bu süreçte

bende 2 sene bekledim.sonra tedaviye başladık.kesinlikle olumsuz düşünce olmamalı.sonuna kadar sabır:) benimde 2. sayılır ilkinde yarıda kesmek zorunda kaldık.iğnelerden dolayı damar tıkanıklığı oldu ve 1 sene tedavi gördüm şimdi 7+5 hamileyim ama hergün koldan kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendime.herşeyin yolunda gitmesi için hergün dua ediyorum.Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin.

karamel yarın test yapacaksın değilmi?bizi haberdar et olurmu?allah yardımcın olsun..

Merhaba Nurten ,
bugün 8.günüm daha var teste. Ayın 4'ü gel dediler ama ben dayanamayıp 2sinde giderim herhalde.Zaten 2si 12.gün olacak. Neden 14.gün sonra verdiler anlamadım. Sende belirti olmadığını yazmışsın bende de adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor, korkuyorum o yüzden. İnşallah hepimiz dileklerimize kavuşuruz ne diyeyim beklemek işin en zor kısmı. Test yaptırdığımda mutlaka haber vereceğim sizlere. Bebişlerimizin bizi bırakmaması dileğiyle...

Merhaba Nurten ,
bugün 8.günüm daha var teste. Ayın 4'ü gel dediler ama ben dayanamayıp 2sinde giderim herhalde.Zaten 2si 12.gün olacak. Neden 14.gün sonra verdiler anlamadım. Sende belirti olmadığını yazmışsın bende de adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor, korkuyorum o yüzden. İnşallah hepimiz dileklerimize kavuşuruz ne diyeyim beklemek işin en zor kısmı. Test yaptırdığımda mutlaka haber vereceğim sizlere. Bebişlerimizin bizi bırakmaması dileğiyle...

sanırım yumurta toplandıktan sonra sureyi hesaplıyorlar.benim 20 sinde toplanmıştı.bana da test gunu 4 mayıs dendi.ben ilk 2 gun rahim agrısı cektim ve yavas yavas azaldı.şimdi hiç bir ağrım yok.beni de ağrımın olmaması tedirgin ediyor :KK43: senin çektiğin ağrılar tutunma ağrıları olabilir. bircok kişiden duymuştum.o yuzden ben tedirgin oluyorum.ve ne olumlu ne de olumsuz hiç bir şey hissetmiyorum.kaç tane embriyo yerleştirdiler sana?inşallah buradan hamişizz diye duyururuz.

sanırım yumurta toplandıktan sonra sureyi hesaplıyorlar.benim 20 sinde toplanmıştı.bana da test gunu 4 mayıs dendi.ben ilk 2 gun rahim agrısı cektim ve yavas yavas azaldı.şimdi hiç bir ağrım yok.beni de ağrımın olmaması tedirgin ediyor :KK43: senin çektiğin ağrılar tutunma ağrıları olabilir. bircok kişiden duymuştum.o yuzden ben tedirgin oluyorum.ve ne olumlu ne de olumsuz hiç bir şey hissetmiyorum.kaç tane embriyo yerleştirdiler sana?inşallah buradan hamişizz diye duyururuz.

İnşallah canım,
hemşireye sordum adet öncesi ağrı da olabilir tutunma ağrısı da olabilir bilemeyiz dedi. Bugün yok gerçi ağrım, 2 gün oldu o şekilde ağrı aslında, normalde yumurtalıklarda sızı gibi gelip geçen ağrılar oluyor. Benim 9 yumurta toplandı 4'ü döllenmiş ama doktor 3 tane transfer yaptı 4.çok kaliteli değildi dedi.2 tane 1.kalite 1 tane 2.kalite.
Günler geçmez oldu senin de öyle mi?Cumartesiye birşey kalmadı ama çok stresliyim nedense. Senin kaçıncı günün?Kaç embriyo transfer edilmişti? Biri inatçı çıksın inşallah bebişlerimizin de yüzümüz gülsün artık.

İnşallah canım,
hemşireye sordum adet öncesi ağrı da olabilir tutunma ağrısı da olabilir bilemeyiz dedi. Bugün yok gerçi ağrım, 2 gün oldu o şekilde ağrı aslında, normalde yumurtalıklarda sızı gibi gelip geçen ağrılar oluyor. Benim 9 yumurta toplandı 4'ü döllenmiş ama doktor 3 tane transfer yaptı 4.çok kaliteli değildi dedi.2 tane 1.kalite 1 tane 2.kalite.
Günler geçmez oldu senin de öyle mi?Cumartesiye birşey kalmadı ama çok stresliyim nedense. Senin kaçıncı günün?Kaç embriyo transfer edilmişti? Biri inatçı çıksın inşallah bebişlerimizin de yüzümüz gülsün artık.

merhaba
aynı ben de kendimi aynı şekilde hissediyorum yumurtalıklarıma hatta sadece sağ yumurtalığıma ağrı giriyor arada sırada sonra geciyor.benim 13 yumurta toplandı.10 tane dollendi.3 tane yerleştirildi.kalitesiyle ilgili yorum yapmadı en kalitelilierin sectim dedi.benim de gunler gecmiyor.hep aklımda olacakmı olmayacakmı?bazen cok olumlu dusunuyorum bazen cok olumsuz.inşallah canım benim ya yuzumuz guler allah kucağımıza almayı nasip eder.benim test gunum pazartesi.

merhaba arkadaşlar 8 nisan da transferim olmuştu ve şuan ikizlerime hamileyim.Yüce ALLAHIM inşallah herkese hayırlısıyla bu güzel duyguyu nasip eder.Ben çok dua ettim kendim için ve benim gibi evlet sahibi olmak isteyenler için ve şimdi sizler için dua etmeye dua ediyorum. ALLAHIM inşallah hayırlısıyla sağlıkla çocuklarımı kucağıma alamayı nasip etsin hep dua ediyorum. ve arkadaşlar benim elimde 2 kutu gonal-f 300 lük var son kullanma tarihi ocak ayı ve ben ihtiyacı olan birine vermek istiyorum.

X