Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

SELAM canım çok sevindim allah sağ salim kucağına almak nasip etsin ne güzel ya :içelim:

bişe sormak istiyorum arkadaşlar aklıma takıldıda ben adetimin 2 ci günü gittim dr a dr önceki aydan kalan yumurtan var çatlamamış bu üzden doğum konturol hapı verdi adetimin 2 günü başladım bu hapa ne 10 günlük daha kaldı içinde 21 tane var biliyosunuz bu ilacım bitince dr bana gel demedi 21 günü dr ramı gitmem gerekiyo yoksa adetimimi beklicem kafam karıştı yaaa daha doğrusu bu yazıyı okuyunca karıştı 21 gününde bir iğneyle başlıyosun demiş arkadaş öyleyse bendemi 21 ci günü güdücem vallaha kafam karıştıCADIARZU

teşekkür ederim allah'ım her isteyene versin, bugun ikinci test günüm çok heyecanlıyım umarım herşey iyi gider

merhabalar size belkı ılginç gelebilir ama ben 7aylık evlıyım ve hıc bı bırlesme yasayamadık doğru durust ve ben bebek sahıbı olmak ıstıyorum aşılamayla falan uğrasmaan dırek tup bebek ıstıyorum ama bulundugum şehırde yok :çok üzgünüm: ne yapıcaz bılmıyorum artık yaz tatılıne kaldı herhalde

canım ya neden tüp bebek istiyorsun doğal yolla kalabilirsin belki bence bi dr a gitsenize eşinizle birlikte neden birleşme olmuyor diye gittinizmi hiç üzülme canım allah herşeyi yoluna koyar inşallah:1hug:

:doktora gıttık ve sonuç vermıyor sanırım ben de cok ıstıyorum ama hatta buyuye bıle ınanmaya bağlandığımızı düşünmeye başladım ...sımdı 7 aylık evlıyız ve zaman ılerledıkten sonra ınsanlar konusmaya baslıcak,ve ben 2-3 sene sonra tüpbebeğe başlasam ikiz olduğunda insanlar aaaaa tüp bebek dıcek sankı suç gıbı...bende bu durum uzamadan ve kımse şüphelenmeden 1 yıllık evlı oldugumuzda bu yola başvuralım dıyorum,eşimde bana katılıyor,siz nasıl baktınız bu duruma..şutarafagitti.ben çarasizim eşimle ve bu siteden başka anlatacak kımsem yok:çok üzgünüm:

cnm benim bence öncelikle bu probleminizi çözmelisiniz.tüp bebek tamam ilk kez yaptırdım tahmin ettiğim gibi zor bi tedavi değilmiş ama yinede insanı yıpratmıyo değil.en zoru bu bekleme dönemi. buna belkide hiç ihtiyacınız kalmıcak.
başkalarına gelicek olursa .......... kimsenin ne dediğini hiç kafana takma.dr um sen ne kadar rahat large olursan o kadar çabuk anne olursun dedi. aynen de öyle düşünüyorum. her şeyin başı stres sende mümkün olduğun kadar stresten çevre faktörlerinden uzak kalmaya çalış cnm.
hakkında inşallah hayırlısı olur

diyorum ki sper bı şırıngaya transver edilse sonrada vajinaya aktarsak bu yolla hamile kalınabilir mi?

arkadaşlar merhaba ben mart ayında Ankara tıp da ilk defa tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. dr. bülent berker ya da dr. murat sönmezer i tavsiye ettiler. bu doktorların hastası olan arkadaşlar varsa doktorlar hakkında bilgi verebilirler mi??

herkese selamlar.bende 2 defa tüp bebek tedavisi gördüm.Allaha şükür ikincide dünyalar tatlısı bir kızım oldu.o benim herşeyim prensesim evimin neşesi.ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah.tedavi süreçi uzun ve sabır istiyo.sakın moralinizi bozmayın.sakın yılmayın çünkü tedavi sırasında moral çok önemli hayalleriniz gerçek olur inşallah:Saruboceq:

inşallah cnm sağol böyle şeyleri duymaya çok ihtiyacımız var gerçekten.. allah kızına çok güzel günler göstersin inşallah... herkesede güzel güzel bebişler nasip etsin

merhaba canım burada önemli olan insanların fikirleri değil sizin aile birliğinizdir eşin ve senden başka bu konu kimseyi ilgilendirmez banada çok garip baktılar ama yinede herkes biliyodu tüp bebek yaptırdığımı bu bir suç değilki neden insanlar bu şekilde yaklaşırlar bu konuya anlamıyorum benim eşimde ilk başta 3sene kadar ailesinden sakladı sonra öğrendiler tüp bebek yaptıracağımı duyunca kayınvalidem karşı çıktı yapma bebekmiş onlar ama herşeyi ince ayrıntısına kadar anlatınca anladı olayın iç yüzünü bunda utanılacak bişey yok nihayetinde eşinle ikinizin bebeği

canım benim herşey Allah tan bizlerde isterdik doğal yollarla hamile kalmayı ve zorlu yola girmemeyi ama buda bizim kaderimizmiş yaşınız kaç bilmiyorum ama 7 ay çok erken bi zaman normal şartlarda 1 yıl içinde bebek sahibi olamazsanız dr.lar tedaviyi önerir. 7 ay erken olduğu için sanırım bu saçma düşüncelere kapılıyor ve kim ne der diye düşünüyorsun Annelik o kadar yüce bir duyguki sen o duyguyu yaşadıysan eşini mutlu kılabildiysen ne mutlu sana evlat sahibi olmak kadar güzel bi duygu yok. kimin ne dediğini hiç takma dua et Rabbim bi an önce ne şekilde olursa olsun sizede ana baba olmayı nasip etsin. ya 7 aylık degilde 7 yıllık 17 yıllık evli olsaydın ne yapacaktın bunları düşün kimseyi takma bence

inşallah cnm sağol böyle şeyleri duymaya çok ihtiyacımız var gerçekten.. allah kızına çok güzel günler göstersin inşallah... herkesede güzel güzel bebişler nasip etsin

canım bende zaten onun için yazdım tedavi görürken tedavisinde olumlu cevap alanları duydukca moralim düzelirdi.manevi yönden çok destek gerektiren bi süreç.Allah herkese anneliği ve babalığı tattırsın inşallah.5 sene sonra ben bu duyguyu yaşadım Allah yerkese yaşatsın:Saruboceq:

iç birleşme yaşamamıslara da tüp bebek öneriyorlar,ben aradım doktorla konustum,mailleştim ve %70lık bı başarı sağlananacağını söyledi,bu yolla bebek sahibi olan çokmuş...

canım bi arkadaşımız var burda emsall isimli oda izmirde yaptırdı ilkinde başardı ona sorabilirsin istiyosan bende öğrenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…