Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar sonucumu aldım değerim 185 çıkmış pazartesi tekrar yaptırıcam öyle dedi dr. inşallah pazartesi yükselir...
canım cım seni tebrik ederim değerin çok güzel maşallaahhh :)) Rabbim tamamına erdirsin inşallahhh ( bu arada 12. gün değerin demi bu ? )
canım cım seni tebrik ederim değerin çok güzel maşallaahhh :)) Rabbim tamamına erdirsin inşallahhh ( bu arada 12. gün değerin demi bu ? )[/QUOTE
çok teşekkür ederim cnm allah herkese nasip etsin inşallah.evet cnm 12. gün inşallah paazartesiye yükselir
canım cım seni tebrik ederim değerin çok güzel maşallaahhh :)) Rabbim tamamına erdirsin inşallahhh ( bu arada 12. gün değerin demi bu ? )[/QUOTE
çok teşekkür ederim cnm allah herkese nasip etsin inşallah.evet cnm 12. gün inşallah paazartesiye yükselir
canım değerin dediğin gibi çok güzel maşallah benim 12. gün degerim 37.28 çıkmkıştı 14 gün 143 oldu 20.gün baya yükselmişti merak etme canım darısı tüm arkadaşlarımızın başına inşallah inşallahh sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucaklarımıza bundan sonra kendine çok dikkat et annişşş :)
canım değerin dediğin gibi çok güzel maşallah benim 12. gün degerim 37.28 çıkmkıştı 14 gün 143 oldu 20.gün baya yükselmişti merak etme canım darısı tüm arkadaşlarımızın başına inşallah inşallahh sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucaklarımıza bundan sonra kendine çok dikkat et annişşş :)
çok sağol cnm.amin inşallah allah herkesin gönlüne göre versin,allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. en önemlisi sağlık tamam cnm sende dikkat ett kendine ve bebişine:))
canım selman bey çok iyiydir. bende onun hastasıyım.şimdi gün bekliyorumhihoyyytherkese selamlar, bende tüp bebek tedavisine 6 şubat günü başladım iğnelerimi kullanıyorum bugün baskılama iğnesine başladım. Pazartesi tekrar kontrole gideceğim. Yumurta toplama işlemi tedaviye başladıktan kaç gün sonra yapılıyor? Konu hakkında yardımlarınızı alabilir miyim? Ayrıca doktorum MEDİCANA INTERNATIONALDAN SELMAN LAÇİN birçok kişiden çok iyi olduğunu duydum.
herkese selamlar, bende tüp bebek tedavisine 6 şubat günü başladım iğnelerimi kullanıyorum bugün baskılama iğnesine başladım. Pazartesi tekrar kontrole gideceğim. Yumurta toplama işlemi tedaviye başladıktan kaç gün sonra yapılıyor? Konu hakkında yardımlarınızı alabilir miyim? Ayrıca doktorum MEDİCANA INTERNATIONALDAN SELMAN LAÇİN birçok kişiden çok iyi olduğunu duydum.
slm arkadaslar bende tüp bebek tedavisi gördüm ve ilk denemde tutdu.sali günü hamile oldumu ögrendim.ALLAH tüm bekliyenlere ve istiyenlere versin....
arkadadaşlar deneyimlerinizden yola çıkarak bana hastane konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum çünki benim derdimi ancak benim gibi çeken siz anlarsınız maddi manevi yönden çöküyoruz ben aranıza yeni katıldım benide kucaklamanızı umuyorum hepinie selamlar