Inshallaj canım isteyen herkeze rabbim nasip etsinİns. tutar bebekleriniz sizinledir.hiç moralinizi bozmayın güzel düşünün güzel şeyler olsun
Gonlunu ferah tut eger tedaviye basliyorsaniz once kendiniz inanin ben basarili olacagim fiyin ben 3 pko senduromundan sezeryan seklinde ameliyat oldumm son ameliyatimda tum organlarim sirtima yapismis durumdaydi 4 senelik evliligin sonunda ilk defa tup bebek tedavisine gittim ve tek saglikli kabul edilen o da eh iste denilecek kadar olan bir yumurtayla hamile kaldim ve hamileligim boyunca hicbir ozel hastane ve devlet hastanesi doktoru bana bakmadi yanima bile yanasmadi dogumumun cok riskli oldugunu ve dogum sirasinda olecegimi soylediler ama ben hep inandim olacakti hatta bazi geceler kalkip bebegimin elbiselerini kokladim ben gidersem diye herseyi ayarladim vasiyetimi bile yazdim anneme verilsin cocuk dedim ve sonra normal dogum olmasi gerektigini ve yapisikligimdan dolayi ameliyat edilemeyecegimi soylediler tam 42. Haftaya kadar bekledim iki gun hastanede suni sanci cektim ve bebegimin kalp atisinin azalmasi nedeniyle acil sezeyana alindim bi universiylte hastanesinde doktor bebegimi cikarip gostermek istediginde bakamadim goturulmesini istedim. Beni ameliay eden doktorum bi yandan da birdaha hamile kalmamami cocugumu seviyorsam yetim birakmami soyle di. Dogum yapali 7 ay oldu korkumdan kontrole bile gidemedim. Simdi tekrar pko oldum ve yine organlarim yapismis artik kimse beni ameliyat da edemiyor eger ameliyat olursam rahmimin alinmasi gerekiyor ve ben daha 25 yasindayim.arkadaşlar yumurta kaliteleriniz nasıldı? Benimki kötü ve rezervim de az. Çok korkuyorum
Bence hamilesin benimde oyle agrilarim oldu birda akintim belirti aramayin kendinizi sitrese koymayin olacak insallah3.gün taze cift emryo inshallah tutar
Adet olacak miş gıbı arada bi kasıklarım agrıyor bazende tek sol tarafa hafıf krampf giriyor baskada bi belirti yok gögüslerım cokta hasas deyıl birazcik 3 cü denemem bu sefer tutar inshallah test yapmayada korkuyorum
Test yaptım cift cizgi ciktiBence hamilesin benimde oyle agrilarim oldu birda akintim belirti aramayin kendinizi sitrese koymayin olacak insallah
Yaptım pozitif şükür ama 10cu gün yaptım erken gebelik testiyle cünkü kan vermeye daha 4 günüm var … 6 ci gün cok erken yapmisin canim dogru olmaya bilirTest yaptınız mı acaba kanda çıkabilir aslında. Benim bugün 6 günüm. Sabah idrar testi yaptım çıkmadı.
Allah şifa versin, çok zorlu süreçlerden geçmişsiniz. Allah sizi çocuğunuza bağışlasın. Tekrar tahlil yaptırıp kaç çıktığını görmeye korkuyorum açıkçası. Strese sokuyor vaktimin az kalmış olması.Gonlunu ferah tut eger tedaviye basliyorsaniz once kendiniz inanin ben basarili olacagim fiyin ben 3 pko senduromundan sezeryan seklinde ameliyat oldumm son ameliyatimda tum organlarim sirtima yapismis durumdaydi 4 senelik evliligin sonunda ilk defa tup bebek tedavisine gittim ve tek saglikli kabul edilen o da eh iste denilecek kadar olan bir yumurtayla hamile kaldim ve hamileligim boyunca hicbir ozel hastane ve devlet hastanesi doktoru bana bakmadi yanima bile yanasmadi dogumumun cok riskli oldugunu ve dogum sirasinda olecegimi soylediler ama ben hep inandim olacakti hatta bazi geceler kalkip bebegimin elbiselerini kokladim ben gidersem diye herseyi ayarladim vasiyetimi bile yazdim anneme verilsin cocuk dedim ve sonra normal dogum olmasi gerektigini ve yapisikligimdan dolayi ameliyat edilemeyecegimi soylediler tam 42. Haftaya kadar bekledim iki gun hastanede suni sanci cektim ve bebegimin kalp atisinin azalmasi nedeniyle acil sezeyana alindim bi universiylte hastanesinde doktor bebegimi cikarip gostermek istediginde bakamadim goturulmesini istedim. Beni ameliay eden doktorum bi yandan da birdaha hamile kalmamami cocugumu seviyorsam yetim birakmami soyle di. Dogum yapali 7 ay oldu korkumdan kontrole bile gidemedim. Simdi tekrar pko oldum ve yine organlarim yapismis artik kimse beni ameliyat da edemiyor eger ameliyat olursam rahmimin alinmasi gerekiyor ve ben daha 25 yasindayim.
Üzülmemek elde değil ama pes etmemek önemli. Dondurulmuş varsa bu süreç dah kolay geçer çünkü baştan başlamak kadar yorucu bir süreç yok biliyorsundur. Bu süreçte kendine zaman ayır ve psikolojik olarak hazır ol inşallah dondurulmuş babylerden en az birisi sana merhaba diyecek.Aynen bizi anlayan birbirlerimiziz aynı yollardan geçenler pes etmiyorum devam etcem inşallah ama daha çok yeni aldım negatifi cumartesi günü test yapmıştım okadar üzüldüm anlatmaya kelimelerim yetmez boğazım düğüm düğüm bu ay dinledipbir dahaki adette dondurulmuş 3 emriyom daha var onların transferi olcak inşallah
Çok geçmiş olsun Allah evladınızı analı babalı büyütmeyi nasıp etsınGonlunu ferah tut eger tedaviye basliyorsaniz once kendiniz inanin ben basarili olacagim fiyin ben 3 pko senduromundan sezeryan seklinde ameliyat oldumm son ameliyatimda tum organlarim sirtima yapismis durumdaydi 4 senelik evliligin sonunda ilk defa tup bebek tedavisine gittim ve tek saglikli kabul edilen o da eh iste denilecek kadar olan bir yumurtayla hamile kaldim ve hamileligim boyunca hicbir ozel hastane ve devlet hastanesi doktoru bana bakmadi yanima bile yanasmadi dogumumun cok riskli oldugunu ve dogum sirasinda olecegimi soylediler ama ben hep inandim olacakti hatta bazi geceler kalkip bebegimin elbiselerini kokladim ben gidersem diye herseyi ayarladim vasiyetimi bile yazdim anneme verilsin cocuk dedim ve sonra normal dogum olmasi gerektigini ve yapisikligimdan dolayi ameliyat edilemeyecegimi soylediler tam 42. Haftaya kadar bekledim iki gun hastanede suni sanci cektim ve bebegimin kalp atisinin azalmasi nedeniyle acil sezeyana alindim bi universiylte hastanesinde doktor bebegimi cikarip gostermek istediginde bakamadim goturulmesini istedim. Beni ameliay eden doktorum bi yandan da birdaha hamile kalmamami cocugumu seviyorsam yetim birakmami soyle di. Dogum yapali 7 ay oldu korkumdan kontrole bile gidemedim. Simdi tekrar pko oldum ve yine organlarim yapismis artik kimse beni ameliyat da edemiyor eger ameliyat olursam rahmimin alinmasi gerekiyor ve ben daha 25 yasindayim.
Inshallah saglicakla kucagima alirim.. ve rabbim herkeze nasip eder ..malesef esim corona oldu ayni evde mesafe koruyoruz inshallah gecmez bana yada gecmemistirHadi bakalım canım çok sevindim. Tebrikler ins. Kucağına almak nasip olur
Amin insallahÇok geçmiş olsun Allah evladınızı analı babalı büyütmeyi nasıp etsın
Tesekkur ederim insallah sizinde gonlunuze gore olurAllah şifa versin, çok zorlu süreçlerden geçmişsiniz. Allah sizi çocuğunuza bağışlasın. Tekrar tahlil yaptırıp kaç çıktığını görmeye korkuyorum açıkçası. Strese sokuyor vaktimin az kalmış olması.
İnsallah dogrudurYaptım pozitif şükür ama 10cu gün yaptım erken gebelik testiyle cünkü kan vermeye daha 4 günüm var … 6 ci gün cok erken yapmisin canim dogru olmaya bilir
MRHABABugün msj geldi çok önceden yazmışım size.. tekrar yazmak istedim UMUT olmak için.. Benim 4. Tüp bebek tedavim de natürel siklus ile tuttu şuan 5 aylık hamileyim çok şükür.. inşallah sizden de güzel haberler alalım..
MerhabaMRHABA
NATUREL SİKLUS TAKIBI HAKKINDA DETAYLI BILGI VEREBILIRMISINIZ?
NE KULLANDINIZ
KAC GUN SÜRDÜ
KAC YUMURTA OLUŞTU
KACINCI KALITEYDI VS :)
tesekkur ederım:)Merhaba
Normal tüp bebek gibi ignelerle başlandı 12 yumurta oluştu ve 8 embriyo oldu..
5. Güne giden 8 embriyo vardı..
Ilk transfer negatif..
2. Transfer de 4ab kalitesi embriyonun tuttu O çok şükür..
2. Transfer de Adeti mi bekledik sadece ultrson takibi yapıldı ve kan alıp hormonlara bakıldı. yumurtlamadan 6 gün sonra transfer oldu.. Hiç ilaç iğne kullanmadım sadece folik asit...
tesekkur ederım:)
4ab orta kalıtemı oluyor
BENDE ÇOK KORKUYORUM. 12 YILLIK EVLİLİK 7. TÜPBEBEK DENEMESİ. YARIN KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ EMEK DOĞER HOCAYA RANDEVU ALDIM GÖRÜŞMEYE GİDECEĞİZ EŞİMLE. İNAN BU SEFER İÇİMDE HEYECAN YADA HERHANGİ ANLATABİLECEĞİM BİR DUYGU KIRINTISI YOK. ÇOK YORULDUM NASİP BELKİ BU SEFER OLUR DİYEREK ÇIKIYORUZ HER DEFASINDA YOLA. HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞAALLAH RABBİM.arkadaşlar yumurta kaliteleriniz nasıldı? Benimki kötü ve rezervim de az. Çok korkuyorum