Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Mrb. Yumurta toplama işleminde eşindende sperm alınıp dölleme işlemine geçiliyor yanı eşinin olması şart canım

merhaba arkadaşlar , ilk defa tüp bebeğe başladım, adetin 2. günü iğnelere başladık bir de 3 günlük antibiyotik de kullandırdılar, neden acaba bilen var mı, herkese veriyorlarmış

merhaba arkadaşlar , ilk defa tüp bebeğe başladım, adetin 2. günü iğnelere başladık bir de 3 günlük antibiyotik de kullandırdılar, neden acaba bilen var mı, herkese veriyorlarmış
Sanırım enfeksiyon riski gelişmesin diye kullandırıyorlar
Toplama gününüz yakınmı?

Sanırım enfeksiyon riski gelişmesin diye kullandırıyorlar
Toplama gününüz yakınmı
toplama günü daha konuşmadık, bugün kontrolüm vardı, şükür sorunsuz gidiyor, cuma günü anestezi gününü kararlaştırcaz gibi konuşuldu, kullandığım iğnelere devam edicem 2 gün daha

Merhaba bana da doktor gonal-f verdiler 4 tedavide Şimdş ilaç değiştirmek istiyor pahalıymış

Hanimlar Merhaba;
Dilerim isteyen herkes saglikla, hayirla bebegini kucagina alir
Benim tecrubeli olablariniza aktarmak ve sormak istediklerim var. 37 yasindayim ve 8 ay once bebek sahibi olmaya karar verdik. Bir kadin sogum doktoruna gittim, muayneler ve testler yapildi. Hormonlar, rahim filmi, yumurta rezervi fsh vs vs her sey bakildi ve cok sukur en ufak bir sorun yok. Doktor 6 ay takil, olmazsa o zaman bakariz dedi. 6 ay boyunca bir sey olmadi. Klomene basladi (neden hala anlamiyorum) yumurta takibi dedi. İlk ay da malesef olmadi. Zaten takip diye reglin 4.gunu gittim, o gun klomene basladik. Bitince gittim, sonra 3-4 gun sonra yine ve dedi ko su gun iliskiye gir. Takip bu. Dedigim gibi olmadi. Ve ikinci kez basladi yone klomenle. Gunde bir defa veriyor bu arada klomeni. Neyse ben dedim ki ben acaba vakit mi kaybediyorum? Arkadasim Cem Demirel’i tavsiye etti. Ondan da gorus almak istedim. Her seye bakti tahlil rontgen vs her seyi goturdum. Hicbir sorun yok dedi. Senin yerinde olsam 3-4 ay daha denerim. Yani bir yili tamamlarim. Olmazsa direkt tup bebek oneririm. O da yasindan dolayi. Degilse bilemeyiz belki de 39 yasinda gayet dogal bir sekilde de hamile kalabilirsin. Sadece istedigin icin yasini fazla buldugun icin direkt tup bebek diyorum dedi. Asilamanin yas ilerledikce basari orani dusuyor, hem kulfetli, hem yorucu dedi. Klomeni yumurtlamasi olmayan kadinlar icin kullaniyoruz. Normal yunurtlayan kadinlara klomen verilmesini dogru bulmuyorum dedi. 3-4 ay hicbir sey kullanmadan normal devam et, olmazsa gel o zaman konusalim dedi.
Ne dusunuyoesunuz hanimlar?

Amh değerinize bakıldımı ?
Rezerv çok önemli bu yaşlarda

Merhaba arkadaşlar 13. Gün değerim 907 ama kaç haftalık oluyor anlamıyorum 5. Gün embriyo konulduğu andan itibaren 2 haftalıkmı oluyor son adet bitmişim 31 mart

Evet, bakildi. A’dan Z’ye her sey bakildi. Bir sorun yok sukur. Hem kendi doktorum hem de Cem Hoca amh sonuclarimi rezervin gayet iyi durumda, hicbir sikinti yok seklinde yorumladilar.
Bazen herşey yolunda da olsa ne yazıkki gebelik gerçekleşmeyebiliyor
Doktorlarda buna sebepsiz interfilite diyorlar
Siz de beklemek istemiyorsanız tüp bebeğe ya da öncesinde bir aşılamaya geçebilirsiniz
Beklemek yoruyor ve zaten 1-2 yılı geçip hala olmuyorsa doktorlar da bu şekilde yönlendiriyorlar

Merhaba estrofemlerin hepsini vermediyseniz bana da gonderme sansiniz olur mu

Merhaba arkadaşlar 13. Gün değerim 907 ama kaç haftalık oluyor anlamıyorum 5. Gün embriyo konulduğu andan itibaren 2 haftalıkmı oluyor son adet bitmişim 31 mart
Merhabalar 5.gün embriyosu ne zaman transfer edildi ? Yani adetin ilk günü baz alınırsa kaçıncı gün oluyor ? Bide transfer öncesi ve sonrası neler yaptınız

Merhabalar 5.gün embriyosu ne zaman transfer edildi ? Yani adetin ilk günü baz alınırsa kaçıncı gün oluyor ? Bide transfer öncesi ve sonrası neler yaptınız
31 mart adet bitiş ve 13 Nisan dondurulmuş transfer.. Transfer öncesinde bu sefer aşırı patlayacak kadar sıkışmadım olduktan sonra orda 1 saate kadar yakın yatırdılar kalktım kilot bez aldım onu giydim eve gelene kadar hafif hafif ona bıraktım taksiyle yatarak geldim badem kabak cekirdeği incir havuç salatası tükettim sağlığına dikkat et cen evet ama yaratan rabbim ne kadar üstüne düşse de olmayınca olmuyor

Çok mantıklı geldi bana. Benim doktorumda tüm testleri yapıp 6 ay demişti. Gittiğimde 1 yıldır evliydik. Yine olmadı tabi. Aşılamaylada olmadı. İlk tüp bebek denememinde yeni öğrendim sonucunu. Değerim yüksek umarım yükselmeye devam eder. Doktoru araştırın ve çevrenizden tavsiye alın.

Arkadaşlar herkese merhaba. İlk transferim kimyasal oldu. Dün histeroskopi oldum. Doktorum 2 adet sonra transfer dedi. Ama rahime çizik te atılmıştı. Böyle 2 adet bekleyen oldu mu aranızda? Geç değil mi?

Benim de ilk transfer tutmadı iki üç ay dinlenme şart zaten bu hafta histeroskopi yapacak doktorum 1 ay sonra da transfer gerçekleşecek inşallah

Arkadaşlar herkese merhaba. İlk transferim kimyasal oldu. Dün histeroskopi oldum. Doktorum 2 adet sonra transfer dedi. Ama rahime çizik te atılmıştı. Böyle 2 adet bekleyen oldu mu aranızda? Geç değil mi?
Benim de ilk transferim negatif oldu. Yeni bir transfer için vücudun toparlanması lazım bu hafta histeroskopi yapılacak bir sonraki ayda transfer planlarımız bu şekilde

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin. İnsallah sizde de durumlar yolunda gidiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…