Ahh burada olumlu sonuç alıp yazmak bana da nasip oldu. İnşallah devamı da güzel ilerler. Benim 8. Denememdi ve o kadar süreçten sonra 2019 sonrası psikolojik olarak da yıpranmaya başladım en son psikologa gittim, denemekten vazgeçtim bir an ama son dedim bu sefer yaş geldi 35 oldu dedim ve başka bir klinikte önceden araştırdım ama pahalı diye gitmediğim doktora gittik. O kadar faklı uygulamalar oldu ki şaşırdım. 6 ay sürdü tedavi süreci ve ilk denemesinde yüzümüzü güldürdü. Hayatımda ilk defa böyle bir değer aldım ve hala inanamıyorum. Haftaya usg günü nasip olursa kalp dinleyeceğiz. Bu süreçte bunu anladım pes etmemek ve imkanlar doğrultusunda devam etmek gerekiyormuş. Doktorun odasına girerken anneme hazır ol olumauA dedim o kadar emindim ki negatif alacağıma. Her ne kadar farklılık hissetsem de kendimde, hatta annem bu sefer farklı sende değişiklik var dese de inanamadım hala da inanamıyorum. Benim için bu bile mucize. O kadar alışmıştım ki negatife pozitif dediğinde hem annem hem ben sürekli teyit ettirdik doktora.
Her şeyin bir zamanı varmış benim bebeğiminde zammı buymuş diyorum. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin, kucağına sağlıklı evlatlar versin