Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

günaydın canım nede güzel anlatmışsın özetle hayatımızı yeterki tevekkül etmesini isyan etmemeyi kimden gelip kime gideceğimizi bilmemiz çok önemli. İnan acıyı çeken bilir ama her yaşadığımız acıdan da bir ders çıkartarak tevekkül etmeyi bilmeliyiz. Bende 12 yıllık evliyim 2. tüpbebek denemem tuttu birini 6 diğerinide 7 haftalık iken kaybettim sonrasında görmediğim uygulamalar tedaviler derken şimdide 7. tüpbebek denemesi için yoluma devam diyorum inşaallah. liseden beri görüştüğüm ayrıladığımız arkadaşım 4 defa düşük yaptı inan yıkıldık ama isyan etmedik 7. senelerinde paşamızı aldık çok şükür. Paşamız 11 yaşındayken de prensesimiz bize bende geliyorum dedi. diğer arkadaşım 15 yıl boyunca denemediği tedavi kalmadı ama olmayınca olmuyor derken kendiliğinden hamile olduğunu öğrendik ve inan şükrettik. Ve hala umudumuz var dedik. Ben hiç bir zaman umudumu kaybettim. Sizde kaybetmeyin. Her tedavi sonrasında en dibe girerken kalbim ağlarken yüzüm hep güldü ama isyan etmedim. her tedavi sonrası hüsranla biterken yeni baladığım tedavilerde doktorun kapısında sanki ilk defa başlıyormuş gibi heyecandan kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor karnımda kelebekler uçuşuyor. anlatamam belki yaşadığım bu duyguyu ama inanıyorum ki Rabbim benim için en hayırlısını en güzelini belki sonda saklıyordur diye kendimi teselli ediyorum. Rabbim hakkımızda en hayırlısını en güzelini nasip etsin inşaallah
Teşekkür ederim işin özü bu polislere bile bı olay olunca insanlara ümit vermesi yada onları yıkacak konuşmalar yapması yasak ne olucak göreceksin diye uçur ne olmaz bekleme diye isyana sürükle izleyip görecez zaten rabbim kendine kul yaratacaksa yaratır demişti bi arkadaşım sana mı soracak ne büyüttün kendini dev aynasında gördün de dünyanın merkezimisin herşey senin etrafında mı dönüyo dedi ağladım gene ama birazda haddimi bildim benim gibi bı balık burcuna koç burcu arkadaşım balyozu indirdi kafama böyle çok severim de kendisini bu farklılıklar hayata renk katıyor gerçekten 😂😂😂

Ahh burada olumlu sonuç alıp yazmak bana da nasip oldu. İnşallah devamı da güzel ilerler. Benim 8. Denememdi ve o kadar süreçten sonra 2019 sonrası psikolojik olarak da yıpranmaya başladım en son psikologa gittim, denemekten vazgeçtim bir an ama son dedim bu sefer yaş geldi 35 oldu dedim ve başka bir klinikte önceden araştırdım ama pahalı diye gitmediğim doktora gittik. O kadar faklı uygulamalar oldu ki şaşırdım. 6 ay sürdü tedavi süreci ve ilk denemesinde yüzümüzü güldürdü. Hayatımda ilk defa böyle bir değer aldım ve hala inanamıyorum. Haftaya usg günü nasip olursa kalp dinleyeceğiz. Bu süreçte bunu anladım pes etmemek ve imkanlar doğrultusunda devam etmek gerekiyormuş. Doktorun odasına girerken anneme hazır ol olumauA dedim o kadar emindim ki negatif alacağıma. Her ne kadar farklılık hissetsem de kendimde, hatta annem bu sefer farklı sende değişiklik var dese de inanamadım hala da inanamıyorum. Benim için bu bile mucize. O kadar alışmıştım ki negatife pozitif dediğinde hem annem hem ben sürekli teyit ettirdik doktora.
Her şeyin bir zamanı varmış benim bebeğiminde zammı buymuş diyorum. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin, kucağına sağlıklı evlatlar versin

Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ahh burada olumlu sonuç alıp yazmak bana da nasip oldu. İnşallah devamı da güzel ilerler. Benim 8. Denememdi ve o kadar süreçten sonra 2019 sonrası psikolojik olarak da yıpranmaya başladım en son psikologa gittim, denemekten vazgeçtim bir an ama son dedim bu sefer yaş geldi 35 oldu dedim ve başka bir klinikte önceden araştırdım ama pahalı diye gitmediğim doktora gittik. O kadar faklı uygulamalar oldu ki şaşırdım. 6 ay sürdü tedavi süreci ve ilk denemesinde yüzümüzü güldürdü. Hayatımda ilk defa böyle bir değer aldım ve hala inanamıyorum. Haftaya usg günü nasip olursa kalp dinleyeceğiz. Bu süreçte bunu anladım pes etmemek ve imkanlar doğrultusunda devam etmek gerekiyormuş. Doktorun odasına girerken anneme hazır ol olumauA dedim o kadar emindim ki negatif alacağıma. Her ne kadar farklılık hissetsem de kendimde, hatta annem bu sefer farklı sende değişiklik var dese de inanamadım hala da inanamıyorum. Benim için bu bile mucize. O kadar alışmıştım ki negatife pozitif dediğinde hem annem hem ben sürekli teyit ettirdik doktora.
Her şeyin bir zamanı varmış benim bebeğiminde zammı buymuş diyorum. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin, kucağına sağlıklı evlatlar versin
Mrh gözünüz aydın sağlıkla dünyaya gelsin inşallah bende bugün 4 kez negatif haberini aldım bu hayal kırıklığının tarifi yok nerde yaptırdınız acaba en son

Mrh gözünüz aydın sağlıkla dünyaya gelsin inşallah bende bugün 4 kez negatif haberini aldım bu hayal kırıklığının tarifi yok nerde yaptırdınız acaba en son
Allah size de nasip etsin inşallah.
En son Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde, Berfu Hoca da yaptırdım.

Ben her negatife öyle alışmışım ki bunda da çok emindim negatif alacağıma. Ama aksi oldu ve pozitif aldım. İnanın sadece zaman meselesi. O bebeğin doğacağı zamanı iyi biliyor. Bekle sabırla, bebeğin kucağına gelecek inşallah. Valla sakin pes etme

Ben her negatife öyle alışmışım ki bunda da çok emindim negatif alacağıma. Ama aksi oldu ve pozitif aldım. İnanın sadece zaman meselesi. O bebeğin doğacağı zamanı iyi biliyor. Bekle sabırla, bebeğin kucağına gelecek inşallah. Valla sakin pes etme
4.negatifi de alınca artık umudum bitti nasıl tekrar başlıycam bilmiyorum pes etmek istemiyorum ama yoruldum bu kadar ugrasip didiniyoruz ama sonuç kocaman bir sıfır..inşallah bende günün birinde sizin gibi mutlu haberi yazabilirim teşekkür ederim cvp verdiğiniz için 😊

4.negatifi de alınca artık umudum bitti nasıl tekrar başlıycam bilmiyorum pes etmek istemiyorum ama yoruldum bu kadar ugrasip didiniyoruz ama sonuç kocaman bir sıfır..inşallah bende günün birinde sizin gibi mutlu haberi yazabilirim teşekkür ederim cvp verdiğiniz için 😊
Ben 7 defa negatif aldım seni anlıyorum canım ama ben hep dedim maddi manevi gücüm yetene kadar. En son eşimle son deneme dedim ruhsal olarak yoruldum bu son dedim ve 8.deneme bize ışık oldu. Pes etme ne olur ama ruhsal olarak hazır olmadan da bu sürece girme. Bizi ancak biz anlarız o yüzden seni anlıyorum yürekten dua ediyorum. Şuan bunları yazarken bile gözlerim doldu, hayat bazen bizi en çok istediğimiz şeylerden vuruyor bu yüzden her şeyin hayırlısını isteyelim ve dileyelim ki gönlümüzde ki hayırlısı olsun. Dualarım seninle.

Ben 7 defa negatif aldım seni anlıyorum canım ama ben hep dedim maddi manevi gücüm yetene kadar. En son eşimle son deneme dedim ruhsal olarak yoruldum bu son dedim ve 8.deneme bize ışık oldu. Pes etme ne olur ama ruhsal olarak hazır olmadan da bu sürece girme. Bizi ancak biz anlarız o yüzden seni anlıyorum yürekten dua ediyorum. Şuan bunları yazarken bile gözlerim doldu, hayat bazen bizi en çok istediğimiz şeylerden vuruyor bu yüzden her şeyin hayırlısını isteyelim ve dileyelim ki gönlümüzde ki hayırlısı olsun. Dualarım seninle.
Aynen bizi anlayan birbirlerimiziz aynı yollardan geçenler pes etmiyorum devam etcem inşallah ama daha çok yeni aldım negatifi cumartesi günü test yapmıştım okadar üzüldüm anlatmaya kelimelerim yetmez boğazım düğüm düğüm bu ay dinledipbir dahaki adette dondurulmuş 3 emriyom daha var onların transferi olcak inşallah

Herkese iyi günler.4 Şubat'ta dondurulmuş 5.gun 5aa kalitede transferim gerçekleşti.2.denemem bu doktorum bu transferde embriyoglue uyguladı. Aranizda emriyo glue uygulaması ile hamile kalan var mı?

Herkese iyi günler.4 Şubat'ta dondurulmuş 5.gun 5aa kalitede transferim gerçekleşti.2.denemem bu doktorum bu transferde embriyoglue uyguladı. Aranizda emriyo glue uygulaması ile hamile kalan var mı
Banada bu sefer uygulandı sonuc beklıyorum 31.01 transfer oldum

Kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Belirti varmı umarım tutar bebeğiniz 🙂
3.gün taze cift emryo inshallah tutar
Adet olacak miş gıbı arada bi kasıklarım agrıyor bazende tek sol tarafa hafıf krampf giriyor baskada bi belirti yok gögüslerım cokta hasas deyıl birazcik 3 cü denemem bu sefer tutar inshallah test yapmayada korkuyorum

İns. tutar bebekleriniz sizinledir.hiç moralinizi bozmayın güzel düşünün güzel şeyler olsun 🤗

X