Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin... Bende bu yollardan gectim bu yolda 2 melek kaybettim ama 3. Kucagımda şükürler olsun

Ahhh, okurken içim cız etti. 2 negatif aşılama, 1 kimyasal tüp bebek var ve önümüzdeki ay tekrar başlayacağız tüpe. Bunu okumak ne kadar iyi geldi anlatamam...

Bu satırları okuduğunuzu tahmin ediyorum. Benim de sizin gibi hep destekçim olan bir eşim var. Sizler arkamızdaki yıkılmayan dağ olarak çok önemlisiniz. Allah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Darısı bana, eşime ve bizim gibi bekleyen herkese

Bildirim gelince yazmak istedim; ben de onca kayıptan sonra artık olmaz derken, gelmeyen regl için kan testi negatif çıkmış, tarlusal da dahil bilimum civanpercemi, adacayı, soğan. maydonoz suyu içmiş, salonu boyamış, ağır sporlar yapmış birisi olarak içimde yavrumu taşıyormuşum meğerse 2 aylıkmış.. Onca badireye rağmen cok şükür sağlıkla hayatta, üstelik 28 haftalık ve 1025 gr doğmasına rağmen.. Sizin bebeğiniz de kahramanınız olur umarım, sağlıkla büyütürsünüz..

Ahh çocuk denince,çocuk kelimesini bile duyunca içim burkuluyor yüreğim acıyor,farkında olmadan yüzüme bir hüzün çöküyor,bütün gün morali bozuk bir şekilde oratlıkta dolanıyorum. Evet yaşıyorum ama ot gibi! Sadece bir kelime beni bu kadar etkiliyorsa,varın gerisini siz düşünün. Dile kolay tam 11 yıl O kadar hasretim,o kadar çok istiyorum ki bunu kelimelerle ifade etmem imkânsız. Pazar günü anneler günüydü ama benim gönlüm yine yangın yeri Buraya kadar anlattıklarım inanın yaşadıklarımın,çektiklerimin binde biri bile değil. Ama ben yine de hiç bir zaman umudumu kaybetmedim,canımın en çok yandığı zamanlarda bile umudumu hep korudum, Allah'a sığındım,çok dua ettim hâlâ da ediyorum. Ve şunu biliyorum ki bir gün benim de evladım olacak,bende anne olacağım. Yeter ki Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese hayırlısını versin.

Allah analı babalı Sağlıklı ömür versin bebeğinize gerçekten çok güzel haber bize de nasip olur inşallah bu güzel duygu Paylaşım için çok teşekkürler

Rabbim eşinizi imtihan ediyor. Ama eşiniz bunu anlamıyor. Yapması gereken bolca tevbe istiğfar çekmek. Problem sizde değil yani. Sizinle değilde bir başkasıylada evlenmiş olsaydı bu onun imtihanı yine aynı şeyleri yaşardı. Rabbim ikinizide bu imtihandan alnının akıyla çıkanlardan eylesin. Tez zamanda yavrunuza kavuşun inş. Ne olursa olsun kendinizide üzmeyin lütfen.

Benim eşim tedaviye bile yanaşmıyor. Ondan nefret etmeye başladım artık. Henüz bir yıllık evliyim ve o kadar uzaklaştım ki eşimden. Herşey normale dönse şu hastalık bitse artık hayatımla ilgili b planımı uygulamak istiyorum

Allah razı olsun. Geçenlerde kendisi söyledi belkide ben senin değil sen benim kaderimi yaşıyorsun diye sanırım bunun da farkına varıyor ama yine de yapacağından geri kalmıyor. Şu mübarek günde hakkımda dilediğiniz dualar kabul olur inşalllah bugün transferimin 8.günüydü sonuç negatif çıktı hayırlısı buymuş dedi. ilaçlarıma devam ediyorum 12.gün testi tekrarlıcam sonucun değişeceğini pek sanmıyorum bir umut tuttum gidiyorum. Yine negatif olursa tekrar tedavi denermiyiz baştan dedim pek yanaşmadı sanırım zamana ihtiyacı var. Tüm ilaçları iğneleri acıları çeken benim ben hazırım o değil. Ne diyim Rabbim islah etsin benim eşim gibi nerde varsa tamamını. Allah sizden razı olsun

Ben 8. Senemde 3. Tedavi ile hamile kaldım,9 .yılımızda kucağımıza aldık yavrumuzu ve ve fakat;evi terkettiğinde 18 aylıktı oğlumuz,boşandığımızda yani 28 nisanda 3 yaşına girmesine 1 hafta vardı...Bağzı badirelerde temel sarsılıyor,yada aslında o temelin zaten çürük olduğunu anlıyorsunuz...böyle olsun hiç istemezdim çok seviyordum ve bunun için çok mücadele ettim...ama o sevmiyorum dedi...kısmet...herkeze güzel sonlar diliyorum...okurken boğazım düğümlendi...

Rabbim veriyor iste yeri zamaninda.. insallah bizede nasip olur cok istiyoruz ama suan benim metabolik rahatsizligimdan olmuyor..

Ne güzel bende 10 aylık evliyim bizim eşim kaynakli inferlite 3 negatifle sonuclanan tüp bebek denemem oldu kisa sürede evli olmama rağmen çok yıprandım bu meseleden ins Rabbim tez vakitte bize de pozitifi gösterir

Merhaba hidrosalpenks için nasıl bir tedavi oldunuz

Tüpüm alındı.. hidrosalpenks in başka çaresi yok.. bozuk olan tüp ya bağlanmalı yada alınmalı.. aksi takdirde tüp deki sıvı rahime aktığı için embriyoyu öldürüyor..
Ben de bugün bir tüpümün sıvı ile dolu olduğunu diğerinin ise tıkalı olduğunu öğrendim. Tüp bebekten başka bir çarem olmadığı söylendi. Peki laparoskopide tüpler bağlanır ya da alınırsa tüp bebek nasıl yapılacak yumurtalar da gitmiyor mu? Pek bilgim yok kusura bakmayın yardımcı olur musunuz

Hayır sadece tüpleri alıyorlar yada bağlıyorlar yumurtalıklar kalıyor..
Tüp bebek de en çok şansı olan grup tek sorunu tüp olanlar.. merak etmeyin tüpleri alınca tüp bebek ile çocuğunuz olur allahın izniyle inşallah..
Zaten tüp bebek de bir tek tüp e gerek yok..

Bende 2 sene normal denedim olmadi cocuguö.tüpe baslayalm beklemeyelim dedik.hsg cekildim 2 ay önce.rahimde hc bir sıkıntı yok ama konstrat madde tüplerden istenilen oranda gecmedi diye bir ibare vardi raporda.dünde tedaviye baslayalm die gittik.doktor eşimin testlerine bakmadan (eşimin hız sıkıntısı var) direk bana odaklandi ve laparoskopi yapalm tüplere bakalm dedi.ben o an korku ve panikle esimden dolayi tüp bebek yaptirmak istedigimiİ bile söyleyemeden eve geldim..tecrübeli olaniniz vardir elbet.laparoskopi den önce tüp bebek denesem ne kaybederimki?tüplerdeki bu durum,tüp bebege engelmid ki? Cok korkuyorum ve cok üzgünüm

Tüplerde hidrosalpenks varsa tüpde sıvı rahime aktığı için embriyoyu öldürüyor..
Lütfen ameliyat olmadan tüp bebek yaptırmayın yazık emeğinize piskolojinize yazık.. Ameliyattan korkmayın eğer sorun yoksa bakıp kapatırlar ama varsa bozuk olan tüpten kurtulursunuz.. zaten size faydası yok zararı var.. bana tüp bebek tedavisi yaptılar keşke biri beni uyarsaydı ameliyat olmadan tedaviye başlama deseydi keşke.. ben çok yıprandım mücadele vermekten yoruldum..
Lütfen ameliyat olmadan tüp bebek tedavisi yaptırmayın.. bana güvenmezseniz bir kaç doktorun önerisini alın..

Doktorum tüplerde ne giibi bir sorun oldugundan da emin değilki.istersen hsg yapalim yeniden.istersen ameliyat dedi.ki ben aldirirken bile bayılan biriyim.2 gündür uyku bile zehir oldu pskolojim cok kötü

Hayırlı olsun canım . Çok sevindim işallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız tüp bebek tedavisinde ortalama ne kadar bir ödeme yaptın internette araştırdım bir klinik veya hastane görüşme saglamadim ama internette arastirdigimda birbirinden çok farklı fiyatlarla karşılaştım nerede oldun ne kadar tuttu paylaşırsan çok sevinirim en azından bir fikrimiz olur

Evet en cok da bu acitiyordu insani..seviyorsun esine deger veriyorsun kendimden örnek verim ama cocugun olmayinca seni istemiyoruma döndü ayrildim ama cook yıkıldım .evliliklerde hersey evlat oldugunu anladimm...sevmek boss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…