Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Gözlerim dolu dolu okudum bugün de benim kontrolüm vardı yumurta çatlatma iğnesi olmuştum çok şükür ki ise yaramış çatlamış bir tane yumurtam varmış bekleme sürecindeyim bu haber bile beni nasıl mutlu tarif edemem böyle bir mucize gerçekleşse bunun kaç katı bir mutluluk yaşarım bilinmez rabbim bu süreçte herkesin maddi manevi yardımcısı olsun inşallah

Aynı yollardan aynı duygularla geçmiş biri olarak o upuzun yazıda ortak korkumuzun cümlesi budur. Eşime bebek olmasın ve ayrılalım dediğimde bana dediği cümle buydu. Olmayan bir varlığın yasını tutamam varolduğunda mutlu olurum.ve sen varsın mutluluğumsun
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı ve bebek isteyen tüm anne baba adaylarının dileklerinin kabul olmasını canı yürekten diliyorum.

Bizde martta ilk tup bebek transferini yaptik. Ilk defa pozitif sonuc gordum. O da dustu malesef. Kullandigim bi suru ilacın ustune, bide dusuk agrisi eklenince, o dunya benim etrafımda donuyomus hissini yasadım.butun acilari ben tek yasiyomusum gibi esime kinlendim resmen, ayni acilari oda ceksin istedim.sanki onun ne sucu var. Onunda o donemde, durduk yere kolu ve omuzu agridi. Bi kac gun sonra midesi agridi. Onada bu sekilde yansidi. Doktor stresten demis. Erkek olmak ne kolay, spermini ver isin bitsin demistim. Bu cumleyi baska bi zamanda soyledi bana, belliki icine oturmus uzmusum onu. Cok bencillik yaptigimi dusunuyorum. O hic ustume gelmez. Neyse iste su konuyu okurken, onlar aklıma geldi gozlerim doldu.

İnşallah pozitif olur sonucun ve sıkı sıkıya tutunur annesine sağlıcakla da kucağına alırsın inşallah Allahin izniyle amin

Aklıma geldi ama mutlaka tüp bebek öncesi eşinizede bakılmıştır yinede yazmak istedim eşinizin üreme sağlığı normal mi belki kendisinde sorun vardır.pco lu çok kişi hamile kalıyor bu bir engel değil

Ona da bakıldı bi problem çıkmadı sperm testi filan da yapıldı onda da sorun çıkmadı şükür. Tabi hal böyle olunca esas sorunlu benim gerçi şükür insanların ne dertlerini duyuyoruz pko kolay diyor doktorlar ya inşallah bu sefer Güler yüzümüz.

Onlar gözyaşı dökmuyor diye etkılenmıyolar sanıyoruz ama işte o anda bunları düşünmek de bızım ıcın zor.. İnsallah saglıklı bi şekilde biz de kavusuruz yavrularımıza.. Rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun

Bir gün burda bende başarı hikayemi paylaşacağım inşallah ..
Bunu buraya neden yazıyorum?
Ilerde bu yazıyı etiketlemek için yazıyorum..
10 yıllık evlilik ve bir torba dolusu iğne ve emeğin hikayesini yazacağım inşallah..
Uzun zamandır tüp bebek topiklerine girmiyorum.. eskiden KK yı açınca ilk oraya tıklardım.. bu yazı bir kez daha umuduma umut kattı.. bugün kendimi daha dinç ve iyi hissediyorum.. uzun zamandır mücadele ediyorum bebek için çok çok kötü zamanlar da geçirdim..
Hastane koridorunda yere yatıp hıçkıra hıçkıra ağladığımı da bilirim.. eşim hep destek oldu içine atarak o sustu ben ağladım.. (sonra onun hastalıkları çıkmaya başladı piskolojik ve cilt sorunları.. hepsi stres kaynaklı..)
beni ayakta tutan umudum ve yaradanın bir gün OL DIYECEGINE inanmak..
Bende zaman zaman boşanmayı düşündüm çünkü karşımdaki adamın sperm değerleri bikac erkek değerinde..
Ve bu adam karakter olarakta gerçek bir BABA..
bunları gözlemlemek beni dahada çıkmaza soktu ve kendimi daha da suçlu hissediyorum.. hidrosalpenks var bende..
Ameliyat geçirdim herşey düzene girdi şuan...
Bugün hiç bir problem yok rabbimin ol emrini bekliyorum sadece...

Gözlerim dolu dolu, yüreğim buruk bir şekilde okudum.Herkes herseyi kendi yaşadığı tecrübeleri ve duygu duruma göre yaşıyor ve hissediyor.Bu yazıyı yazan yorgun yürekli anne baba adaylarinin yüreğinden usulca öper onlar için dua ederim.Benimde yarın Allah nasip ederse transferim olacak.Boyle güzel yürekli insanlar hayatımızda her daim eşimiz dostumuz olsun.Allah inşallah sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip eder.Dün tanıdığımız bir genç çifti trafik kazasında kaybettik.İki çocuklari vardı çocukların biri yoğun bakımda biri hastanede tedavi altında,herşeyin hayırlısını isteyelim.Evlatlarimizin varlığı da yokluğu da bizler için bir imtihandir.Tüm evlat özlemi çeken anne baba adaylarına güzel bir kaç sözü hatırlatmak istiyorum.

“Arzu ettiğin şeyler, beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir. Bu; hayatın ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.”

Ömür boyunca neyin peşinden kosarsan koş,yetiştiğin sadece nasibindir.

Üzülme der Mevlana ve devam eder, bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin?

Ahh farkettiren şu cümle EŞİMİN BENİ SEVMEDİĞİNİ DÜŞÜNMEK ÇOCUĞUMUN OLMAMASINDAN DAHA ZORDU benim aldığım en büyük ders bu çok sağolun bu süreç ne kadar uzarsa uzasın bu cümleniz hep aklımın bir köşesinde olacak Rabbim sqhlık ve sıhhatler evladınızı size nasip etsin

Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu süreci yaşamayan bilemez. Bir hikaye de ben anlatmak istiyorum. Benim hikayem öncelikle kan tahlili vermekle başladı gittiğim tüm doktorlar çocuğun olur devam et dedi. Devam ettim yine sonuç yoktu. Başka bir doktor polikistik over tanısı koydu. İlaçlar çatlatma igneleri kaç kere kullandım bilmiyorum. Doktor bir de rahim filmi istedi, çektirdik. Yarım rahim tek tüp bağlantısı var dedi. Dünyam başıma yıkılmıştı. Bir kaç ay daha deneyin olmazsa tekrar görüşelim süreci dedi. Arabanın içine kendimi zor attım ağlaya ağlaya eve geldik eşim çok şükür hep destek oldu. Ağlama lütfen çocuğumuz olsun olmasın ben seni hiç bırakmıyacağım derdi. Senin baba olma hakkını elinden alamam diye kendi kendimi daha çok yedim. Aradan biraz zaman geçti doktorumuz aşılama önerdi kesin olur dedi. Aşılama yapıldı orada da eşimin ileri hızının sıfır olduğunu öğrendik. Yıkama işlemiyle o değer yükseldi dedi doktorumuz her şey Allah'tan tutmadı aşılama. Bir kaç ay daha bekletip tüp bebeğe geçmemizi önerdi. Borç harç başladık ama maalesef doktor tecrübesizliği mi yoksa kader mi yumurtalarım toplama işleminden önce çatlamış tedavi iptal edildi. O gün o kadar ağladım ki kaderimde annelik yok demek ki diye. Doktora da çok kızdım önlemini almadı bizi öyle bıraktı diye. Kendimizi toparlayıp bu sürece tekrar ve başka bir doktorla devam ettik. Çok şükür her şey güzel geçiyordu. Yumurta toplanıp odaya çıktığımda gözümü açar açmaz ağlamaya başlamıştım benim çocuğum olmuyor diye eşimin gözleri dolu dolu olmuştu benimle birlikte o da ağladı üzülme inşallah olacak ağlama lütfen dedi. O gün o kadar benim yanımdaydı ki o kadar güç veriyordu ki Rabbim bir değil bin kere razı olsun. İki adet sonrası transferim gerçekleşti. Dayanamadım 8.gün test yaptım pozitifti inanamıyordum. Allah'ım bu günleri görecek miydik. Çok şükür. Daha önce hiç çift çizgi görmemiştim ki bu nasıl bir duyguydu böyle ben hamileydim. Çok şükür bebeğimle eşimle biz bu günlere kolay gelmedik. Allah'ım yar ve yardımcımız oldu. Sağ salim kucağımiza da almak nasip olsun inşallah. Allah'ım dileyen isteyen bu uğurda mücadele eden herkese nasip etsin ikiz ikiz versin. Kimsenin kucağı boş kalmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun

Amin, inş. ne güzel yazmışsınız.

Yaaaa muhteşem
Bugün negatif sonucu gördükten sonra toparlanman diye düşünmüştüm
Bunları bilmek beni tekrar ayağa kaldırdı
İyiki paylastiniz çok teşekkür ederim
Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı ve buyütebilmenizi nasip etsin çok sevindim herşeyin bir zamanı var inşallah Rabbim tüm anne baba olmak isteyen kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu yoldan ben de geçtim çok rica ediyorum şu Kıbrıs meselesini dillendirmeyin bu acıya yenik düşüp gidenler var menfaat için gidenler var eşini kaybetmemek için ve hatta elalem ne der korkusuyla bile gidenler var bu kadar imkansızlık sonrası Kıbrıs demek açıkçası başkasının spermi veya yumurtası ile çocuk sahibi olmak demek kimse bilmez anlamaz gidelim diyenler için söylüyorum herkes biliyor ve anlıyor dürüst olmak gerekirse hayırlısı diyenin girebileceği türden bir günah değil bu bir zamanlar bebek sahibi olamayacağım diye yanan ben yıllar süren tedaviler sonunda tüpbebekle oldum çok şükür bugün aile planlaması ile meşgulüm daha fazlası ol asın diye Allah'ın büyüklüğüne inanın ona güvenin Hz. Meryeme babasız verdi size de dilerse 3-5-7 diz bile verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…