- 7 Kasım 2018
- 12
- 18
- 45
teşekkürler, hayır daha öncede denemiştik ama düşük yaptım. şimdilik herşey yolunda bakalım.sağlıkla büyüt canım ilk denemede mi ?oldu
maşallah canım nerde yaptırdınBenimde tüp bebek serüvenim çok çetin geçti arkadaşlar. ama sonunda başardık. eşim doktorum ve ben yılmadık. daha önce düşüklerim oldu. çok umutsuzluğa kapıldım ama şimdi çok şükür rabbim banada nasip etti,
Benim ilk denemem kızılay biyokimyasal gebeliksaglıkla büyüt canım nerde yaptırdın paylaşırmısın ben karar aşamasındayım
nerde yaptırdın eşindeki sıkıntı sperm sayısıyla mı ilgiliydi benim eşimde azospermi sonuç alanlar bana umut oluyorAyyy canım benimmmm Rabbım razı olsun sendençok şükür tuttu 2. Transfer O kadar mutluyum ki. Allahıma sukur ler olsun nasıp etti. İnsallahhhh kese gorup kalp atkısını da duyunca daha da mutlu olcam. Rabbım isteyen herkese nasip etsin. 4. Hafta ile takipteyim sızı
inşaallah böyle herşey yolunda olur kucağına sağlıkla alırsınteşekkürler, hayır daha öncede denemiştik ama düşük yaptım. şimdilik herşey yolunda bakalım.
bende gitmeyi düşünüyorum doktorun cep telefonundan arayabiliyor musun yoksa hastaneden mi arıyorsun acil durumlarda ulaşmak çok önemliBenim ilk denemem kızılay biyokimyasal gebelik
2. denemem konya novafertil dr fuat ali bey bir kızım oldu çok şükür Fuat bey bana terapi uyguladı çok korkuyordum karamsardım ne zaman ihtiyacım olsa aradım cevap verdi çok ilgilendi ben memnun kaldım bende hep çevreden yaptıranlar vardı onlardan duyup gittim
ali sami beyle fuat bey arasındayım bazıları fuat beyden çok memnun bazılarıda alisami beydenbende baya uğraştım ama ugrasın pes etmeyin
2 kereankara gürgan dış gebelik biyokimyasal oldu
bursa jin düşük
konya novafertil Ali sami gürbüz dilek incesu embriyo havuzu ngs sonuç oğlum kucagımda çok şükür bin şükür onu bana verene her isteyene nasip olsun
Yapışıklık icin brokoli kuru yapın diyorlar canım .allah nasip etsin isteyen herkese bana damerhaba herkese.. ben 2 kez histereskopi 2 kere rahim filmi 3 kere de tüp bebek tedavisi gördüm ve sonuç negatif. hiç hamile kalamadım. amh 0.54, rahimde yapışıklık var. şuan 4. denememe başlayacam. lütfen bana da dua edin...
amin canm insallaahh.. suan vitamin hapları, adet olmak için hap, yumurtaları baskılamak için lucrin, bal polen arı sütü propolis karışımı kullanıyorum. artık daha fazla bişeyler kullanmak istemiyorumYapışıklık icin brokoli kuru yapın diyorlar canım .allah nasip etsin isteyen herkese bana da
Hayirli olsun canm umarim hic bir aksilik yasanmaz ve darısı bana inşallah.. Ben de bu ay ki adetimle baslayacam. Tabi kistim gittiyse...Merhaba tekrardan bugün reflimin 2.günü tüm tahiller ultrason yapıldı tüp bebek tedavisine adım attık 1 kutu gonal f 450 ve letu film tablet basladıkilk iğnemi bu gece oldım yalnız bir değerim yüksel cıktı anti tpo 595.4 cıkto troid baktır dedi pazartesi en hızlı sekilde gidicem trdaviye baalaöıs blunduk umarım bu deger tedavimi etkilemez
Saglıkla kucagınıza alın insallah cok sevindimHamileyimmmmmmm
merhaba merak ediyorum 5. denemede digerlerinden farkli bir işlem yapildi mı?Merhaba. Öncelikle hayırlısı ile pozitif olsun . Benim 6 denemem oldu sadece beşinci tuttu. Hepsi 3. Gün embriyosu fakat hep ikinci kalite oluyordu. Hiç bir zaman da dondurulacak yumurtam kalmadı. Ama Allah ol deyince oluyor. 5. Denemem de 3. Gün embriyosu idi ve tutmuştu. Yanı 3
Gün diye tutmaz diye düşünmeyin. Bende amannnn tutmazsa bi daha denerim rahatlığı ile transfere girmiştim pozitifi görmüştüm. Inşallah sizin pozitif olacak be bizimle paylaşacaksınız. Şansınız bol olsun. Sevgiler
Biraz geç cevap verebildim.merhaba merak ediyorum 5. denemede digerlerinden farkli bir işlem yapildi mı?