Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

saglıkla büyüt canım nerde yaptırdın paylaşırmısın ben karar aşamasındayım
Benim ilk denemem kızılay biyokimyasal gebelik
2. denemem konya novafertil dr fuat ali bey bir kızım oldu çok şükür Fuat bey bana terapi uyguladı çok korkuyordum karamsardım ne zaman ihtiyacım olsa aradım cevap verdi çok ilgilendi ben memnun kaldım bende hep çevreden yaptıranlar vardı onlardan duyup gittim

nerde yaptırdın eşindeki sıkıntı sperm sayısıyla mı ilgiliydi benim eşimde azospermi sonuç alanlar bana umut oluyor

bende baya uğraştım ama ugrasın pes etmeyin
2 kereankara gürgan dış gebelik biyokimyasal oldu
bursa jin düşük
konya novafertil Ali sami gürbüz dilek incesu embriyo havuzu ngs sonuç oğlum kucagımda çok şükür bin şükür onu bana verene her isteyene nasip olsun

bende gitmeyi düşünüyorum doktorun cep telefonundan arayabiliyor musun yoksa hastaneden mi arıyorsun acil durumlarda ulaşmak çok önemli

ali sami beyle fuat bey arasındayım bazıları fuat beyden çok memnun bazılarıda alisami beyden

Merhaba hanimlar...bende 6 sene sonunda 2.tup bebek denememde hamile kaldim..sebepsiz infertiliteydi...sakin umutsuluga kapilmayin... transfer aninda rahat olmaya calisin kasmayin..Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Merhaba arkadaslar bende şubat ayında Aşlah nasip ederse tüp bebek tedavisinr baslıyorum. 3.5 senelik evliyiz hiç kornmadık ve hiç gebelik olmadı. Hiçbir sorun yok bende yunurta rezervim rahim tüpleri hormon hersey güzel eşimin sonuclarıda gayet iyi oldugunu söylediler ancak neden olmuyor anlamıyorum. 2 kez aşılama oldum medicalparkta negatif. Şimdi tüp bebeği kocaeli ünisi arastırma hastanesinde yapacagız. Bana dua edin benim dualarım tüm isteyenlerle

merhaba herkese.. ben 2 kez histereskopi 2 kere rahim filmi 3 kere de tüp bebek tedavisi gördüm ve sonuç negatif. hiç hamile kalamadım. amh 0.54, rahimde yapışıklık var. şuan 4. denememe başlayacam. lütfen bana da dua edin...

Yapışıklık icin brokoli kuru yapın diyorlar canım .allah nasip etsin isteyen herkese bana da

Yapışıklık icin brokoli kuru yapın diyorlar canım .allah nasip etsin isteyen herkese bana da
amin canm insallaahh.. suan vitamin hapları, adet olmak için hap, yumurtaları baskılamak için lucrin, bal polen arı sütü propolis karışımı kullanıyorum. artık daha fazla bişeyler kullanmak istemiyorum

Merhaba tekrardan bugün reflimin 2.günü tüm tahiller ultrason yapıldı tüp bebek tedavisine adım attık 1 kutu gonal f 450 ve letu film tablet basladıkilk iğnemi bu gece oldım yalnız bir değerim yüksel cıktı anti tpo 595.4 cıkto troid baktır dedi pazartesi en hızlı sekilde gidicem trdaviye baalaöıs blunduk umarım bu deger tedavimi etkilemez

Hayirli olsun canm umarim hic bir aksilik yasanmaz ve darısı bana inşallah.. Ben de bu ay ki adetimle baslayacam. Tabi kistim gittiyse...

İnşallah canım beklemek cok zor regliyi bekle sonra işlemi yaptır bekle güzel sonuclar alalım artık tek isteğim

merhaba merak ediyorum 5. denemede digerlerinden farkli bir işlem yapildi mı?

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Şu anda tüp bebekle 13 haftalık hamileyim; inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Ben 3. denemede pozitif sonuca ulaştım. Eşimde ve bende görünen bir problem olmamasına rağmen artık yaşım da ileri olduğu için tüp bebek yapmaya karar verdik.
Bizimle aynı şeyleri yaşayan kişilere umutsuzluğa kapıldıkları zamanlarda bile pozitif düşünmelerini ve bir gün olacağına inanmalarını tavsiye diyorum. Ne kadar zor olduğunu biliyorum, çünkü benim de umutsuzluğa kapıldığım çok zaman oldu. Çok dua ettim pozitif olmaya çalıştım, benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımla konuştum, destekleri çok önemliydi, beni rahatlattı. Başarı hikayelerini okudum, moralimi yükseltmeye çalıştım. Doktorun verdiği ilaçları zamanında almaya dikkat ettim. Psikolojik destek almanız gerektiğinde bir uzmanla konuşmak da insana iyi gelebiliyor.
Daha önce de dediğim gibi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebeklerimizi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…