Ne güzell maşallah. Pozitif olacak Allahın izniyle bol dinlen stresten uzak dur.Yaa çok teşekkürler şükürler olsun bugün 8 hücreli olmuş hızlı bir gelişim göstermiş embriyolog öyle söyledi şimdi 12 gün bekleme zamani.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun ins herkes çok güzel sonuçlar alıp sağlıklı hayırlı evlat sahibi olur
Yaa çok teşekkürler şükürler olsun bugün 8 hücreli olmuş hızlı bir gelişim göstermiş embriyolog öyle söyledi şimdi 12 gün bekleme zamani.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun ins herkes çok güzel sonuçlar alıp sağlıklı hayırlı evlat sahibi olur
Bence internette çok arastirmayin onsanin morali bozuluyor büyüklük ve sayısına göre degisiyor diye biliyorum yakın bir tanidigimin vardı doktor gebelikMerhaba dün kontrole gitmiştim miyom olduğunu söyledi Dr. Çok tedirgin oldum. Araştırdım biraz düşük riski yüksekmiş. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz.
Aslında şöyle oldu benim benim ilk tedavim tamamlanmadi ikincisi ise hemen başladığı için 12 gün incir kürü yaptim bal polen karışımı yedim birde avakado tukettim doktorum vitamin vermişti decavot onu kullandım bu şekildeCanım kalite için yaptığın bir şeyler oldumu.
Bence internette çok arastirmayin onsanin morali bozuluyor büyüklük ve sayısına göre degisiyor diye biliyorum yakın bir tanidigimin vardı doktor gebelik
Aslında şöyle oldu benim benim ilk tedavim tamamlanmadi ikincisi ise hemen başladığı için 12 gün incir kürü yaptim bal polen karışımı yedim birde avakado tukettim doktorum vitamin vermişti decavot onu kullandım bu şekilde
Ben bir sene sonra yaptırdım. Benim 2. Aşılamam tutmuştu ama devam etmedi malesef gebelik. Doktorlar sen kendiliğinden gebe kalırsın diyordu bnde yine bir süre normal yollarla denedim fakat olmadı. Tüp bebğe başlamak zorunda kaldık. İyikide olmuşMerhaba bende sebepsiz infertiliteyim bu ay 2. Aşılamamda tutmadı.doktorum kendini ne zaman hazır hissedersen gel tüp bebeğe başlayalım dedi. Acaba siz aşılamadan ne kadar sonra tüp bebek yaptırdınız.
Çok teşekkür ederim.Ben bir sene sonra yaptırdım. Benim 2. Aşılamam tutmuştu ama devam etmedi malesef gebelik. Doktorlar sen kendiliğinden gebe kalırsın diyordu bnde yine bir süre normal yollarla denedim fakat olmadı. Tüp bebğe başlamak zorunda kaldık. İyikide olmuş
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim . Rabbim bebeğinize sağlıklı uzun ömürler versin,darısıda benim gibilerin başına inşallahBen bir sene sonra yaptırdım. Benim 2. Aşılamam tutmuştu ama devam etmedi malesef gebelik. Doktorlar sen kendiliğinden gebe kalırsın diyordu bnde yine bir süre normal yollarla denedim fakat olmadı. Tüp bebğe başlamak zorunda kaldık. İyikide olmuş
İnşallahhÇok teşekkür ederim.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim . Rabbim bebeğinize sağlıklı uzun ömürler versin,darısıda benim gibilerin başına inşallah
Oncelikle geçmiş olsun. Bnmde sol tup um laporoskopi ile kapatıldı aynı şekilde hidrosalpenks vardı yani sıvı birikimi . Bu şekilde tup bebek de olsa tutmaz dedi dr. Olumsuz 2 aşılamam ve olumsuz bir tüp bebek transferim oldu. Çok şükür ikinci tup denemesi yle kızıma hamıleyım. Rabbim size de bekleyen herkese de nasip etsin inşallah. Bnm yaşım 34 yedi yillik evliyim. Kaç yaşındasın iz bilmiyorum ama 30.yaşından itibaren yumurta rezervi azalmaya başlıyor yani her geçen zaman kadın için zor. Erkek 50 yaşında da baba olabiliyor ama kadının yaşı önemli. Ben 2 yıl önce 2000 liraya yaptırmıştım suan ne kadara yapıyorlar bilmiyorum. Ama araştırsaniz araştırma hastanelerinde daha uygun şekilde yaptirabilirsiniz belki. Bence imkanınız varsa ertelemeyın derim. Tabi bu durumda imkaniniz ve sizin kararınız önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kizlar bana acil yardim edermisiniz benim laporoskopi ile tupum alinmasi yada baglanmasi lazim tek tulum ve tek yumurtaligim var hidrosalpink var o tupumde de iki negatif tup bebek gecmisim var ameliyattan once yumurta toplayalim donduralim ondan sonra ameliyatini yapalim dedi doktor yumurtaliga zarar gelebilir diye ama suan ne ameliayt olabilirim nede tedavi bir sene kadar maddi yonden sizce bir sene beklesem bir sorun cikarmi yani baska sorunlar teskil edermi bilginiz varmi
yaaa çok güzel . Rabbım bize de nasip etsin insallah ya. 20 Aralık test gunum Tüp bebek yapıyorum bende. Hep diyorlar tup bebekten sonra normal hamilelik olabiliyormus diye hatta 1 2 yıl içinde oluyomus demısler Dı aynı sızın durumMerhaba konu açılalı epey olmuş ama hikayemi anlatmak isterim.
6 yıllık evliyim. evliliğimizin ilk gününden beri çocuk istedik ama normal yollarla olamayacığını aşırı erkek infertil olduğunu öğrendik ve tüp bebeğe başladık 1.deneme 7 haftalık düşük 2.3. deneme negatif ve çok şükür 4. denemede çitf transfer ve şu anda 15 aylık ikizlerim var. hamileliğimde o kadar risk vardı ki hamileleğimn sonuna kadar kanamalar lekelenmeler 28.haftada başlayan sancılar eşimle aramızad kan uyuşmazlığı falan derken 35.haftada geldi miniklerim. tedavi sonrası 4 tane dondurulmuşum vardı süresini uzaktırıyodukki nolu nolmaz diye ama tekrar bebek düşünmüyoduk şmdi ve 2 hafta önce öğrendimki 8 haftalık süpriz bir şeklide hamileyim. şuanda 10 haftalık oldu rabbime şükürler olsun ummadığım anda mucize oldu ki doktorlar bize normal gebe kalamamın mümkün olmadığını sölemişti öyleki son adet tarihimi bile hatrılamaıyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah ama asla umudunuzu kaybetmeyin.
Merhaba konu açılalı epey olmuş ama hikayemi anlatmak isterim.
6 yıllık evliyim. evliliğimizin ilk gününden beri çocuk istedik ama normal yollarla olamayacığını aşırı erkek infertil olduğunu öğrendik ve tüp bebeğe başladık 1.deneme 7 haftalık düşük 2.3. deneme negatif ve çok şükür 4. denemede çitf transfer ve şu anda 15 aylık ikizlerim var. hamileliğimde o kadar risk vardı ki hamileleğimn sonuna kadar kanamalar lekelenmeler 28.haftada başlayan sancılar eşimle aramızad kan uyuşmazlığı falan derken 35.haftada geldi miniklerim. tedavi sonrası 4 tane dondurulmuşum vardı süresini uzaktırıyodukki nolu nolmaz diye ama tekrar bebek düşünmüyoduk şmdi ve 2 hafta önce öğrendimki 8 haftalık süpriz bir şeklide hamileyim. şuanda 10 haftalık oldu rabbime şükürler olsun ummadığım anda mucize oldu ki doktorlar bize normal gebe kalamamın mümkün olmadığını sölemişti öyleki son adet tarihimi bile hatrılamaıyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah ama asla umudunuzu kaybetmeyin.
Canım gecmıs olsun öncelikle. Bende tüp bebek yaptırıyorum.. Erkek faktor sebeb. Bu yuzden aşılama VS hıc olma Kendını yıpratma dedi Dr. Dırek basladık. Tabı farklı hastaneler sperm testini 5 kere yaptırmışızdır. Ve bu da zaman demek baya zaman gectı. VS vs en son yaptık negatif oldu simdi 2 yı yaptık bekliyoruz İnsallahhhh bu sefer tutmuştur. Sizede kolay gelsin sımdıdenMerhaba bende sebepsiz infertiliteyim bu ay 2. Aşılamamda tutmadı.doktorum kendini ne zaman hazır hissedersen gel tüp bebeğe başlayalım dedi. Acaba siz aşılamadan ne kadar sonra tüp bebek yaptırdınız.
Canım gecmıs olsun öncelikle. Bende tüp bebek yaptırıyorum.. Erkek faktor sebeb. Bu yuzden aşılama VS hıc olma Kendını yıpratma dedi Dr. Dırek basladık. Tabı farklı hastaneler sperm testini 5 kere yaptırmışızdır. Ve bu da zaman demek baya zaman gectı. VS vs en son yaptık negatif oldu simdi 2 yı yaptık bekliyoruz İnsallahhhh bu sefer tutmuştur. Sizede kolay gelsin
İnşallah tutunur bebişiniz.
Canım gecmıs olsun öncelikle. Bende tüp bebek yaptırıyorum.. Erkek faktor sebeb. Bu yuzden aşılama VS hıc olma Kendını yıpratma dedi Dr. Dırek basladık. Tabı farklı hastaneler sperm testini 5 kere yaptırmışızdır. Ve bu da zaman demek baya zaman gectı. VS vs en son yaptık negatif oldu simdi 2 yı yaptık bekliyoruz İnsallahhhh bu sefer tutmuştur. Sizede kolay gelsin sımdıden
İnsallahhhh canımİnşallah bebişiniz tutunmuştur
Ne güzel bir haber..:) Saglıkla al kucağına. Ne olur banada dua edin.Önümdeki ay tup bebek tedavisine baslayacağim tekrar. Hamilelerin duası kabul olur.Oyle bir mucizeyi Allahım banada yasatsin.
Rabbim seni ve isteyen herkesi sevindirsin inşallahNe güzel bir haber..:) Saglıkla al kucağına. Ne olur banada dua edin.Önümdeki ay tup bebek tedavisine baslayacağim tekrar. Hamilelerin duası kabul olur.Oyle bir mucizeyi Allahım banada yasatsin.