Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Canım uzun zamandır takip ediyodum seni
Okadar mutlu oldumki hamile olmana

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağina almayi nasip etsin inşallah:KK200::nazar:
Ayyy canım benimmmm Rabbım razı olsun senden❤️ çok şükür tuttu 2. Transfer O kadar mutluyum ki. Allahıma sukur ler olsun nasıp etti. İnsallahhhh kese gorup kalp atkısını da duyunca daha da mutlu olcam. Rabbım isteyen herkese nasip etsin. 4. Hafta ile takipteyim sızı ❤️❤️❤️

Kızlar selamm.. ben 3.tüp bebek denemesinden de olumsuzu aldıktan sonra ilk adetimi haala olmadım. Olmam gerekenden 5 gün geçti. Laparoskopik ameliyatlar, histereskopi, tüp bebekler falan hiçbirnde gecikme yaşamadım hep günü gününe olurdum. Dün farkettim geciktiğini, acaba mı dedim, korkuyorm idrar testi alıp heveslenmeye de.. böyle durumla karşılaşan, ya da karşılaşan tanıdığı olan var mı acaba..

Kızlar selamm.. ben 3.tüp bebek denemesinden de olumsuzu aldıktan sonra ilk adetimi haala olmadım. Olmam gerekenden 5 gün geçti. Laparoskopik ameliyatlar, histereskopi, tüp bebekler falan hiçbirnde gecikme yaşamadım hep günü gününe olurdum. Dün farkettim geciktiğini, acaba mı dedim, korkuyorm idrar testi alıp heveslenmeye de.. böyle durumla karşılaşan, ya da karşılaşan tanıdığı olan var mı acaba..
Canım hiç test alma ilk negatif te bende de aynı oldu. Test de yaptım ıdrar tabıkı yoktu. Ve baya gectı gunum. Hasta oldum

Canım seni üzmek istemem ama bende laparaskopi falan yaptırdım. Bi ara benimde gecikti. Çok umutlanmıştım. Kan testi yaptırdık malesef olumsuzdu. Ama yinede dikkat et kendini koru. Rabbim ol der ve oluverir. Umudunu kaybetme. Dua ve sabır en önemlisi.

Canım seni üzmek istemem ama bende laparaskopi falan yaptırdım. Bi ara benimde gecikti. Çok umutlanmıştım. Kan testi yaptırdık malesef olumsuzdu. Ama yinede dikkat et kendini koru. Rabbim ol der ve oluverir. Umudunu kaybetme. Dua ve sabır en önemlisi.
Yokk üzülmem zaten canım merak etme:) kendime söz verdim bu konunun hayatımı olumsuz etkilemesine artık izin vermeyeceğim:KK66: ama işte hayalkırıklığı yaşamamak için test yapmycam bi süre daha, dediğin gibi umut hep var, dualarım hep hepimiz için.. teşekkür ederim:)

Arkadaşlar banada yardım edermisiniz benim değerlerimi yazmak istiyorum transferim 6 Aralık’ta gerçekleşti 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla 2 tane yerleştirildi transferimden sonraki değerleri.
7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420
16. Gün 1229 sizce nasıl yardım lütfen

Arkadaşlar banada yardım edermisiniz benim değerlerimi yazmak istiyorum transferim 6 Aralık’ta gerçekleşti 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla 2 tane yerleştirildi transferimden sonraki değerleri.
7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420
Gayet iyi degerleriniz hayırlı olsun. Herkeste beta hcg bir olmaz. Yani onun düşük veya yüksekliğine bakıp tek çift olduğu anlaşılmaz. Kese ve kalp atışında belli olur ikiz olup olmadığı. Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin hepimize inşallah...

7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420
Allah hayırlı etsin .gözünüz aydın. Rabbim hep beraber sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah.

benim tüp bebek denememde çetindi iki defa yaptırdım ilkinde biyokimyasal oldu ikincide merkezi değiştirdim tedavi süreci yoruyor ama doktorum beni psikolojik olarak çok rahatlattı benimde yüzüm güldü meleğimi kucağıma aldım darısı isteyen herkesin başına

Benimde tüp bebek serüvenim çok çetin geçti arkadaşlar. ama sonunda başardık. eşim doktorum ve ben yılmadık. daha önce düşüklerim oldu. çok umutsuzluğa kapıldım ama şimdi çok şükür rabbim banada nasip etti,
sağlıkla büyüt canım ilk denemede mi ?oldu

benim tüp bebek denememde çetindi iki defa yaptırdım ilkinde biyokimyasal oldu ikincide merkezi değiştirdim tedavi süreci yoruyor ama doktorum beni psikolojik olarak çok rahatlattı benimde yüzüm güldü meleğimi kucağıma aldım darısı isteyen herkesin başına
saglıkla büyüt canım nerde yaptırdın paylaşırmısın ben karar aşamasındayım

X