Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

yok iyi veya kötü birsey söylemedi sadece 1 tanesinin gelişimi biraz daha zayıf dedi çok korkıyorum
benimde 3 yumurtadan 2 tanesi diğerine göre daha iyi durumdaydı 1 tanesi çok yavaş gelişiyor dedi ama benimkiler 5. güne geldiler ve donduruldular benim transferim ertelendi. korkuların yersiz değil tabiki dua et başka elimizden gelen bişey yok

merhaba arkadaşım embriyolog bilgisini söylemedimi iyi veya kötü diye.
Canım endişeni anlıyorum ama bence rahat
Canım yumurta uygun duruma gelmeseydi transferini ertelerdi. 3.gün yapacağına göre yeterli olgunluğa ulaşmış demekki.Benim 5.gün transferim yapıldı. Stres yapma kendine. Stres bu işin en büyük düşmanı. Rahat ol dua et bol bol. Hangi hastanede tedavi gördün özel değilse.

benzer durumlar var sizinle ilk başta 5.gün embriyosu olacaktı doktor fikir dekğiştirdi o yüzden 3.gün olacak..ilk denemem yarım kalmıştı döllenme olmadığı için biraz kafam karışık o yüzden... Allah ol derse olacak elmizden dua etmekten başka birşey gelmiyor
siz nerede gördünüz tedavi?

teşekkür ederim haklısınız..Başkentte tedavi görüyorum

siz sonuç aldınız mi? beklemede misiniz?

demekki 3. günü uygun gördü yumurtaların durumuna göre. hayırlısı canım iyi olur inşallah bizede haber vermeyi unutma. ben kayseri hüma tüp bebek merkezi canım ama 2 dir erteleniyor benim transferim

demekki 3. günü uygun gördü yumurtaların durumuna göre. hayırlısı canım iyi olur inşallah bizede haber vermeyi unutma. ben kayseri hüma tüp bebek merkezi canım ama 2 dir erteleniyor benim transferim
inş haber veririm ..allah hepimizn yardımcısı olsun gerçekten çok zor süreçler..

Rabbim izin verirse 16 haftalık inşallah . Yarın cinsiyetini öğrenmek için hst gideceğim inşallah . Rabbim sizleri ve isteyen herkesi sevindirsin . Emekleriniz boşa çıkmaz inşallah .
Maşallah Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.. Amin inş bu yolda emek veren isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar versin inş

Merhaba arkadaşlar.benim merak ettiğim birşey var.yumurtalar toplandıktan döllendikten hemen sonramı yapılıyor transfer yoksa bir sonraki adet tarihi mi bekleniyor?

Merhaba arkadaşlar.benim merak ettiğim birşey var.yumurtalar toplandıktan döllendikten hemen sonramı yapılıyor transfer yoksa bir sonraki adet tarihi mi bekleniyor?
Cnm dr una ve senin durumuna bagli. Bi aksilik yoksa 3. Veya 5.gün yapılıyor. Ama ohs durumu falan olursa çok yumurta oluşup toplanmış sa bi sonraki aya ertelenebilir. Bazı dr lar özellikle bi sonraki aya da bırakabiliyor bnm drum öyle yaptı rahim dinlendirme yöntemi uyguladı embriyo dondurulmus transfer oldu. Sende dr una güveniyorsan bunları hiç kafana takma derim. Hayırlı zamanda olsun inşallah.

Canım rahat ol..Bir arkadaşın aynı 2.gün 2 hucreliydi pozitif oldu..Inşallah guzel sonuç olur.stres yapma cnım

Canım rahat ol..Bir arkadaşın aynı 2.gün 2 hucreliydi pozitif oldu..Inşallah guzel sonuç olur.stres yapma cnım
Yaa çok teşekkürler şükürler olsun bugün 8 hücreli olmuş hızlı bir gelişim göstermiş embriyolog öyle söyledi şimdi 12 gün bekleme zamani.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun ins herkes çok güzel sonuçlar alıp sağlıklı hayırlı evlat sahibi olur

Merhaba dün kontrole gitmiştim miyom olduğunu söyledi Dr. Çok tedirgin oldum. Araştırdım biraz düşük riski yüksekmiş. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz.

Arkadaşlar bende kendi yaşadıklarımı aktarayım. Tüp bebek yaptırmayı düşünenler içinde bu süreçleri okumak faydalı olabilir.
( ama kimse kendini başkasıyla kıyaslamamalı, herkesin hikayesi bünyesi farklıdır. Bazen bunu yapıyoruz ve kendimizi çok yıpratıyoruz malesef)

2,5 yıldır gebe kalmaya çalışıyordum fakat olmuyordu. Klomen, aşılama vs tedavilerinden sonra tüp bebeğe karar verdik. Bizim teşhisimiz sebebsiz infertiliteydi.
Adetin 3. Günü iğnelere ilaçlara başladım. Bu süreçtede herşey yolunda gitti. 10 gün kadar sürdü bu iğneler sanırım yumurtalarımda baya gelişti.

(Bu arada beslenmede çok önemli yumurta ve avokado yemeye çalıştım hergün. )
Çatlatma iğnesini doktorun uygun gördüğü vakit vurundum sonraki günlerdede yumurta toplama için gün verdiler. Neyse benim yumurtalar toplandı. Doktor progesteron değerimin yüksek olduğunu bu şekilde transfer yapmayacağını söyledi. Bu arada emriyoların gelişimi izleniyordu sizi arayıp hergün haber veriyorlar durumlarıyla alakalı. Benimki 5. Güne gidecekti( buda doktorun karar vermesi gereken bir konu. 3. Günde transfer edilse kısmetse oluyor gerçekten) doktor beni bu süreçte tekrar muane etti ohss falan gelişmedi bende çok şükür ve bu ayda değerimin yüksek olmasına rağmen es geçmeyelim deneyelim dedi.

Yumurta toplamadan sonra ben transfere kadar 1 dilim ananas tükettim. Transferden sonra yemedim çünkü rahim kasılmalarına sebeb olabilir diyorlardı internette.
Vee transferde önce 1 seans vücut akupunkturu yaptırdım bu sizin vücudunuzu dengeye sokuyor
( malesef transferden 2 gün öncesine kadarda günde 3 tane sigara içiyordum. Sonrasında tamamen bıraktım )

Bana 2 tane embriyo transfer edildi. Eve geldik biraz uzanarak dinlendim sonra kalkıp yemeğimi yedim sonuca kadarda ağır iş yapmadım evde yürüyordum çay falan demliyordum mesela:) bu kadar iş yapıyordum sadece. Transferden 6 gün sonra duş aldım ben ılık suyla ayakta çok kalmadım duşta.

İlk 2 gün iyi dinlenmek gerekiyor bence. sonrasında hafiften hareket etmek iyidir hatta işe gidenler bile var.

Neyse benim karnım transferden sonra 6. Gün falan şişti akşam yemek yiyorum nefes alamıyorum baya kötü oldum. Kliniği aradım. 8. Gün gelin hem muane olun şişlikten dolayı hemde hcg bakalım dedilerr. Öok şaşırdım erken deilmi diye normalde 10. Gün bakılması gerekiyodu. Ben burdan aldığım gazla 7. Gün akşam eşiminde ısrarıyla idrar testi yaptım ama çookkk korkuyordum. (Siz denemeyin bence çıkmayadabilir sonra varken üzülürsünüz) Bi baktıkki sonuç POZİTİF. Ertesi gün doktora gittiğimizde şikayetlerim (ohss) gebelik belirtisi olduğunu söledi direk aklınızda olsun:)
Transferden sonra artan hcg yumurtalıkları tekrar uyarıyormuş vee ohss oluşmasına sebeb oluyormuş. 8. Gün değerimde kanda 145 çıktı.

İsteyennn herkesinnn olsunnn evladı inşallah bende yolun çok başındayım inşallah sağlıkla ilerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…