Sonuc aldiniz miBende Tup bebek tedavisi gordum,
bugun idrarda gebelim testi yaptim ama sonuc negatif, yarin kanda gebelik testi yaptiricam
allah insallah tum isteyenlere bebek verir...
Sonuc aldnz miTesekkürler Arkadaslar 1 Hafta Sonra ögrenicem. Insallah Ii Haberler Verebilirim.
Sonuc aldiniz miyrn transferim ve lütfen dua edin
Tup bebektn sonuc aldnz miselamlar bende tüp bebek tedavisine yeni başlayacağım..
benim gibi tedavide olanlara bol şanslar.. Allah yardımcımız olsun..
bu tedaviyle hamile kalanlarada bebişlerini sağlıcakla kucaklarına almayı diliyorum...
Sonucunuz ne oldumerhaba bende 1 aralıkta tüp bebek yaptırdım.13 aralıkta sonuç alacam inşallah olumlu olur
bende ayın 16 sında tüpbebek yapıldı şimdi 14 gün bekleme ama çok zor geçiyo evde yim 4 katlı evim inip çıkmak yok son 4 ğün beklemek zooooooooooor inşallah allah herkese versin[/Q
sonucunuz ne oldu
Teşekkür ederim bitanemDevamindada kullanılıyor cnm ama neguzel hamile kalmssin darisi bizlere cabalarmz olsn diye iyi kotu verilen hersyi kullaniyorz bu arada bende 50 kiloyum o
bana gore almak guzel hep hamile kalinca alirsn derler ban yapim ole... daha cok kilo olanlar napsn cnm onlari hormon ilaclari daha cok etkliyor cok sukur iyisn masallah
Canım ben afyonda ikamet ediyorum. Burada bi aktardan almıştım ama bahsettiğin konuyla ilgili hiçbirşey duymamıştım. İstanbul'da Ağustos ayında tedavi gördük. Orda bile dolaba koymamıştım sanırım. Şifa Allah'tan eşimin hiç hareketli spermi yoktu sonrasında 8 adet bulundu ve tese ameliyatı olmadı şükürler olsun Rabbime. Tabi bu karışımdan önce keçi boynuzu kürü ve e vitamini kullandık bir ay boyunca. Artı progeny diye bir hap vermişti Dr.cnm ben kullanmak istedim esimle beraber ama soguk zincir bir besinmis biraz araştırdım oda sicaklgnda bozluyormus hep buzlukta derin dondurucu tutulmasi gerekiyorms ari sutu oldgu icin; ve buzluktan alip tamamen çözünürse degerleri yok oluyorms diye duydum olede bi anlami kalmaz piyasada sahtesi vardir diye vazgectm.. siz nereden aldinz markasi hatirliyormsn?
tesekkurler yorum icim cnm buarada bnm baba tarafım afyon sandiklili :) Evladını sağlıkla mutlulukla buyutursun ins cnm bugun haberlerde 8aylik bir bebegi bırakıp kacmislar nasil agliyordu melek yavrum Allah olmayanlara nasip etsn boyle sorumsuz vicdansizlara degil...Canım ben afyonda ikamet ediyorum. Burada bi aktardan almıştım ama bahsettiğin konuyla ilgili hiçbirşey duymamıştım. İstanbul'da Ağustos ayında tedavi gördük. Orda bile dolaba koymamıştım sanırım. Şifa Allah'tan eşimin hiç hareketli spermi yoktu sonrasında 8 adet bulundu ve tese ameliyatı olmadı şükürler olsun Rabbime. Tabi bu karışımdan önce keçi boynuzu kürü ve e vitamini kullandık bir ay boyunca. Artı progeny diye bir hap vermişti Dr.
Herkese merhabalar ben aysun geçen hafta tüp bebek yapmaya karar verdik ve ben internetin başından kakmıyorum burayı da çok sevdim samimiyetiniz çok hoşuma gitti... ben 38 yaşımdayım 1 yıllık evliyim benim yaşım ve eşimin sperm sayısından dolayı tüp bebeği istedik testlerim yapıldı şimdilik hiçbir sorun yok adetimin 21. günü tekrar test yapılacak yumurtlama durumuna bakılacakmış şimdilik beklemedeyiz ama ban çok çokkkk heyecanlıyım ...
Sonuc aldniz mi tup bebektnbende ayın 16 sında tüpbebek yapıldı şimdi 14 gün bekleme ama çok zor geçiyo evde yim 4 katlı evim inip çıkmak yok son 4 ğün beklemek zooooooooooor inşallah allah herkese versin
sizin kac yilrdr olmuyorduEn son Nisan 2018 de mesaj yazmisim foruma, ikinci tup bebek denemem basarisiz sonuclanmisti, biraktim kendimi, rahatlattim, Allah isterse olur dedim, Agustos ayinda kendiliginden hamile kaldim, 4,5 ayimizi bitirdik, Allah isteyen herkese versin, kendinizi kasmayim, psikolojinizi rahatlatin, en dogru zamanda gelmesi icin dua edin, Allah isteyen herkese versin..Saglikla da kucagina almayi nasip etsin.
Canm cok sagol insallah sen de bian once bebgine kavusursunEn son Nisan 2018 de mesaj yazmisim foruma, ikinci tup bebek denemem basarisiz sonuclanmisti, biraktim kendimi, rahatlattim, Allah isterse olur dedim, Agustos ayinda kendiliginden hamile kaldim, 4,5 ayimizi bitirdik, Allah isteyen herkese versin, kendinizi kasmayim, psikolojinizi rahatlatin, en dogru zamanda gelmesi icin dua edin, Allah isteyen herkese versin..Saglikla da kucagina almayi nasip etsin.
4 yil denemistiksizin kac yilrdr olmuyordu
merhaba arkadaşım embriyolog bilgisini söylemedimi iyi veya kötü diye.birşey sormak istiyorum benim bugün yumurta toplamadan sonraki 2.günüm 2 yumurtam var şu an döllenen ve şu aşamada 2 hücreliymiş sizce normal mi yarına kadar daha fazla bölünür mü yarın transferim var bilgisi ve tecrübesi olan lütfen benimle paylaşabilir mi?
çok stresliyim
yok iyi veya kötü birsey söylemedi sadece 1 tanesinin gelişimi biraz daha zayıf dedi çok korkıyorummerhaba arkadaşım embriyolog bilgisini söylemedimi iyi veya kötü diye.