Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

herkesin hakkında hayırlısı inşallah.. duaların gücüne inanırım olacaktır muhakkak..

Merhaba bayanlar biraz kendimden bahsedeyim..Yaş 36 ve sadece tek yumurta oluyor..Bir senede ancak 2 embriyo elde ettik ve eylülde transfer edildi ama maalesef negatif..Yumurta gelişecekmi, kalite nasıl, dölenecekmi, yok çözülünce sağlam kalacakmı.vs vs..uzar gider.Allahım ne zor dönemden gecıyoruz...Ve tekra izin sorun olunca bu ay tek olan yumurtaya catlatma kullandık meger çatlamamıs ve idrar testinde pozitif gosterdi ikinciye cesaret edemedim tekrar yapmaya ellerim titredi heycan yaptım ve buğun yumurta kanamasıyla tekrar adet oldum..umutlanmıstım.Umutlanıp hüsrana uğramak ne kadar acı( tekar toparlanıp ayağa kalkmak kaldığım yerden devam etmek gerekiyor. Bu ay soğan kürü kullanacam..beni bekleyen neler var acaba..3 yıldır uğraşıyorum.

Kizlar tup bebek tedavisi sirasinda enfeksiyon vs onlemek icin doktorunz bir fitil yada antibiyotik yazdimi kullandnzmi? Bnm zman zman sari akintm oluyor beyaz camasir giydgmde farkdeiorm temizlenirken rastlamadm ama ic camasrmda oluyor kis aylarinda bazen idralde yanma oluyor ayaklarmi usutunce suan yanma yok ama tedavi esnasında veriliyormu yada smdiden tedavim baslamadn doktora gdip fitil vb kullanmakta fayda varmi bu durumu yaşayanlar bilgilendirirse sevnrm

Arkadaşım tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldu. Rahim duvarı inceydi ve embiryo tutynamıyodu. Yalnız verilen ileçlardan sonra birşey öğrendi. Bu ilaçlardan önce meme ultrasonu yapmak gerekirmiş. Çünkü memede kistik bir yapı varsa bu ilaçlar kistleri büyütüyormuş. Neyse ki böyle bir durum yaşamadı. Lokum gibi çocuk doğdu :)

Tup bebektn sonuc aldiniz mi

Eylul ayinda benimde transferim oldu negatifle sonuclandı..1 yilda ancak 2 tane embriyo edebilmistık. O kadar zor ki.. Acaba bir gün ben de yazabilir miyim başarı hikayemi.. Bilemiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…