Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Kizlar tup bebek tedavisi sirasinda enfeksiyon vs onlemek icin doktorunz bir fitil yada antibiyotik yazdimi kullandnzmi? Bnm zman zman sari akintm oluyor beyaz camasir giydgmde farkdeiorm temizlenirken rastlamadm ama ic camasrmda oluyor kis aylarinda bazen idralde yanma oluyor ayaklarmi usutunce suan yanma yok ama tedavi esnasında veriliyormu yada smdiden tedavim baslamadn doktora gdip fitil vb kullanmakta fayda varmi bu durumu yaşayanlar bilgilendirirse sevnrm
Merhaba bende Ağustos ayında tedavi gördüm. Ve şu an 15 haftalık inşallah. Tedavi esnasında veya sonrasında enfeksiyon için bişey kullanmadım. Benimde akıntı oluyor ama sorun olurmu hiçbir fikrim yok açıkçası.

Merhaba bende Ağustos ayında tedavi gördüm. Ve şu an 15 haftalık inşallah. Tedavi esnasında veya sonrasında enfeksiyon için bişey kullanmadım. Benimde akıntı oluyor ama sorun olurmu hiçbir fikrim yok açıkçası.
hayirli olsun cnm saglikla dogsun ins internette dolaşırken tup bebekte kullanilan ilaclara bakiordm arasnda opudan sonra enfeksiyon olusmamasi icin onlem amacli verildigi yaziyordu.. Cogunun yazmamis Doktor tercihi demekki ole bir sikayet olmadigi zman verilmiyorda olablr zaten bir cok ilac yazilip kullaniliyor vucut hep ilaca maruz kaliyor :KK43:

Merhaba bu aktar aldığınız bal karışımı nedir

Merhaba,
bala bir sürü bitkisel ot karıştırdılar. karabiber, karanfil, tarçın, kebabiye, udihindi, kereviz tohumu, günlük bitkisi vs gibi şeyler varmış içinde. yapan kişi ayrıldı oradan ama isterseniz numaralarını verebilirim

bu karışım işe yaradımı yoksa tesadüf denk mi geldi bilemiyorum. balı tüketmeden önce doktoruma sordum iznini aldım ona göre kullandım. sonuçta her bitkisel şey herkese fayda sağlamıyor. doktoruna sormadan kullanma derim. Benim rezervim düşük olduğu için kullan demişti.

amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. benim de 3. denemem. önce aşılamaydı onu symıyorum zaten. ilkinde 2 aylıkken kalbi durdu, ikincisi kimyasal gebelik oldu, şu anda 3. transfer 2 kese görünüyor kalp atışı için dr 2 hafta sonraya gün verdi. bakalım bekliyorum hayırlısıyla. ama sürekli korkuyorum ya bişey olursa diye.. dr a gideceğim gün alerjilerim çıkıyor stres basıyor..

umarım sonum senin gibi başarı hikayesi ve mutlu sonla biter..

Merhabalar cnm nasılsın?

Merhaba,
bala bir sürü bitkisel ot karıştırdılar. karabiber, karanfil, tarçın, kebabiye, udihindi, kereviz tohumu, günlük bitkisi vs gibi şeyler varmış içinde. yapan kişi ayrıldı oradan ama isterseniz numaralarını verebilirim

bu karışım işe yaradımı yoksa tesadüf denk mi geldi bilemiyorum. balı tüketmeden önce doktoruma sordum iznini aldım ona göre kullandım. sonuçta her bitkisel şey herkese fayda sağlamıyor. doktoruna sormadan kullanma derim. Benim rezervim düşük olduğu için kullan demişti.
yaa nedir bu ben de istiyorum lütfen.. hem yumurta sıkıntısı, yumurta oluşturunca da hem de rezerve sıkıntısı yaşıyorum.. neyse ben de kullanayım.. :/

Hanımlar Elimde tüp bebek transfer sonrası kalan bazı ilaçlar var. 5 adet ENOX 4000 anti-xa 0.4 ml iğne. 3 adet CRİNONE krem jel .. 1 adet 24 taneli ESTROFEM hap(normalde kutu içi 28 tane)4 adet kullanılmıştır. .. Resimleri gönderiyorum.. İsteyen olursa cüzi bir miktara verebilirim.. Yerim kocaeli daricadadir..

Eklentiler

• P_20181127_110106.jpg
    P_20181127_110106.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 44
  • P_20181127_110056.jpg
    P_20181127_110056.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 52
  • P_20181127_110034.jpg
    P_20181127_110034.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 66
  • P_20181127_105952.jpg
    P_20181127_105952.jpg
    176,4 KB · Görüntüleme: 127
hayirli olsun cnm saglikla dogsun ins internette dolaşırken tup bebekte kullanilan ilaclara bakiordm arasnda opudan sonra enfeksiyon olusmamasi icin onlem amacli verildigi yaziyordu.. Cogunun yazmamis Doktor tercihi demekki ole bir sikayet olmadigi zman verilmiyorda olablr zaten bir cok ilac yazilip kullaniliyor vucut hep ilaca maruz kaliyor :KK43:
Malesef birçok ilaç kullanılıyor. Ben hala fitil kullanıyorum ve vitamin. Hormon ilaçları olduğunu düşünüyorum. 50 kiloyla hamile kaldım. 6 kilo aldım. Sonumu göremiyorum artık.;(

yaa nedir bu ben de istiyorum lütfen.. hem yumurta sıkıntısı, yumurta oluşturunca da hem de rezerve sıkıntısı yaşıyorum.. neyse ben de kullanayım.. :/
Canım propolis de tavsiye ediyorlar. Zahide yetiş tüp bebek yaptı. O da tedaviye başlamadan önce kullanmış. Benim eşimde problem vardı arı sütü polen bal ve propolis karışımı kullandık. Araştır istersen canım .

Canım propolis de tavsiye ediyorlar. Zahide yetiş tüp bebek yaptı. O da tedaviye başlamadan önce kullanmış. Benim eşimde problem vardı arı sütü polen bal ve propolis karışımı kullandık. Araştır istersen canım .
çok sağol araştırayım.. üçünü bir arada mı içiyorsun.. peki mu yumurta oluşması için mi?

Malesef birçok ilaç kullanılıyor. Ben hala fitil kullanıyorum ve vitamin. Hormon ilaçları olduğunu düşünüyorum. 50 kiloyla hamile kaldım. 6 kilo aldım. Sonumu göremiyorum artık.;(
Devamindada kullanılıyor cnm ama neguzel hamile kalmssin darisi bizlere cabalarmz olsn diye iyi kotu verilen hersyi kullaniyorz bu arada bende 50 kiloyum o
bana gore almak guzel hep hamile kalinca alirsn derler ban yapim ole... daha cok kilo olanlar napsn cnm onlari hormon ilaclari daha cok etkliyor cok sukur iyisn masallah:super:

Karışım olarak hazır satılıyordu ben o şekilde almıştım.
cnm ben kullanmak istedim esimle beraber ama soguk zincir bir besinmis biraz araştırdım oda sicaklgnda bozluyormus hep buzlukta derin dondurucu tutulmasi gerekiyorms ari sutu oldgu icin; ve buzluktan alip tamamen çözünürse degerleri yok oluyorms diye duydum olede bi anlami kalmaz piyasada sahtesi vardir diye vazgectm.. siz nereden aldinz markasi hatirliyormsn?

arkadaşlar ben daha sizleri yeni yeni okuyorum önümüzdeki ay tüp bebek denemesi yapacam fakat çok tedirginim.geçeceyim süreç beni çok korkutuyor rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyor randevuyu aldığım günden uyukularım kaçtı.eşim herzaman için yanımda olan biri ama onu dahi korkutuyor.yaolursa ya olmasa bu iki soru beni deli edecek bana rahatlatıcı bişeyler yazın şimdiden teşekürler
Tup bebk yaptniz mi

slm arkadaşlar ben 3yıllık evliyim.çocuğum yok.dün yumurta çatlatma iğnesi yapıldı yarında aşılama yöntemi uygulanacak ilk kez uyguluyoruz.neolur bana dua edin çünkü ben hepinize dua edicem.inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebişleri olur.rabbim dualarımızı hakkımızda hayırlı kılsın.
Aslamnz sonuc verdi mi

Ya
Herkese merhabalar ben aysun geçen hafta tüp bebek yapmaya karar verdik ve ben internetin başından kakmıyorum burayı da çok sevdim samimiyetiniz çok hoşuma gitti... ben 38 yaşımdayım 1 yıllık evliyim benim yaşım ve eşimin sperm sayısından dolayı tüp bebeği istedik testlerim yapıldı şimdilik hiçbir sorun yok adetimin 21. günü tekrar test yapılacak yumurtlama durumuna bakılacakmış şimdilik beklemedeyiz ama ban çok çokkkk heyecanlıyım ...

X