Mrb cnm yani hamilesin benimde dondurulmuslarim var nasil bir yol izleniliyor biraz anlatirmisinMerhaba arkadaslar benim dondurulmus embriyo transfer sonrası 12.gün değerim 240 14.gün 420 18.gün ise 2128 cıktı sizce nasıl sonuc?
Adetimin ikinci gününde gittim bana estrofem ilacını verdiler günde 3 kere içtim sonra ara ara kontrole gittim rahim duvar kalınlıgına baktılar 7.gün değerleri begenmediler günde 4e cıktı haplarım sonra adetimin 21.günü transfer yapıldıMrb cnm yani hamilesin benimde dondurulmuslarim var nasil bir yol izleniliyor biraz anlatirmisin
Sonuc ne oldu peki hangi hastaneye gittin ben birdne bebegim oldu insalh 2ciyi istiyorumAdetimin ikinci gününde gittim bana estrofem ilacını verdiler günde 3 kere içtim sonra ara ara kontrole gittim rahim duvar kalınlıgına baktılar 7.gün değerleri begenmediler günde 4e cıktı haplarım sonra adetimin 21.günü transfer yapıldı
merhaba hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın ınsaallah. bnde dondurulmuslarla tranfer olacagım pazrtesı gunu ınsaallah. ilki kımyasal olmustu sımdı kalanları denıcez ama genetk test bısey yapmamıstk soz yaptınz mı?Adetimin ikinci gününde gittim bana estrofem ilacını verdiler günde 3 kere içtim sonra ara ara kontrole gittim rahim duvar kalınlıgına baktılar 7.gün değerleri begenmediler günde 4e cıktı haplarım sonra adetimin 21.günü transfer yapıldı
bence güzel bir değer . güne katlanarak devam ederse tadından yenmez :) hayırlı olsun şimdiden sağlıklı güzel bir hamilelik geçir inşallah :)Merhaba benimde 5.gün transferim yapıldı. 9.gün kan sonucum 75.5 çıktı. Sizce nasıl düşük mü 9.gün için. Yardımcı olursanız sevinirim.
Gayet iyi cnm katlansin ikiye hayirlisiyla. Tebrik ederim. Kendini yorma dikkat et.Merhaba benimde 5.gün transferim yapıldı. 9.gün kan sonucum 75.5 çıktı. Sizce nasıl düşük mü 9.gün için. Yardımcı olursanız sevinirim.
bence güzel bir değer . güne katlanarak devam ederse tadından yenmez :) hayırlı olsun şimdiden sağlıklı güzel bir hamilelik geçir inşallah :)[/QUO
canmm güzel güzel katlanmış çok şükür :) Kaç embriyo transferi oldu buarada?Çook teşekkür ederim. Bugün 11. günümdü kan sonucum 213. Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Cnm aynı gün belirti olmaz zaten. Olsada kullandığın ilaçlardan kaynaklı olan şeyler. Bunları kafana takma rahat bırak kendini ki bebislerin rahat rahat yerlessinkızlar bnde. bugün oldum transferımı ıkıncı denemem dondurulmuslarla 2 tane 5. gun embryosu transfer oldu ilkide 2 taneydı kimyasal olmuştu ama ilk gunden kasıklarmda batmalar vardı kabız olmustum şuan sanki hiç transfer olmamışım gıbı bi belirti bişi batma ağrı yok biliyorum erken daha ama hiç belirti yaşamadan hamile kalan var mı burda
ah biliyorum ama ilkinde oluyodu dıe sankı sımdı olmazsa olmayacak dıye korkuım yersız bılıorum ama insan duymak ıstıyor tesekkur edermCnm aynı gün belirti olmaz zaten. Olsada kullandığın ilaçlardan kaynaklı olan şeyler. Bunları kafana takma rahat bırak kendini ki bebislerin rahat rahat yerlessinbnde 2.yada 3.günü igne batması olmuştu en çok ozmn anlamışım bu sefer oldu diye umitlenmistim. Onun dışında karin ve kasık ağrısı oluyor. Ama bu herkeste aynı olacak diye bişey yok hicbi belirti olmayıp da hamile olan arkadaşlarımız var. İnş mutlu haberi alırsın.
Benim gögüslerim inanılmaz şişti ve ağrısından ağlıodum bel ağrısı kasık ağrısı vardı karnım sertleşerek şişmişti bi sürü belirtim vardı aynı dönem kuzenimde transfer yaptırmıştı onda hiç belirti yoktu ikimizde hamile kaldık. belirti kişiden kişiye değişiyor canım. kullandığın ilaçlarında etkisi çok büyük.ah biliyorum ama ilkinde oluyodu dıe sankı sımdı olmazsa olmayacak dıye korkuım yersız bılıorum ama insan duymak ıstıyor tesekkur ederm
Bi nevi progestan gibi crinone jel kullandım 12.haftada bıraktırdı dr um. Sizin kanama alanınız var mı ? Yada hiç Kanamaniz falan oldu mu? Bende suan farklı bi Dr a gidiyorum. Dr unuz tecrubeliyse güvenin derim. Yani 15.haftada siniz. Korkmaniza gerek yok bence.ama tabi kendinize dikkat etmeye devam etmelisiniz. Allahın izniyle inş bebisler sağlıkla gelir.Arkadaslar aranizda progestoronla tecrubesi olam varmi 15. Haftadayim 400 ml kullaniyorum ama 200 dusurmem gerektigi soyleniyor acikcasi tup bebek yaptirdigim yerde kontrole devam ermedigim icin guvenemiyorumde sizce bebegime bisey olur mu
2 transfer yapıldı. Ama henüz net birşey yok. Ultrasona 3 günüm kaldı. Sonuç ne olur bilmiyorum. O yüzden çok umutlanmak istemiyorum açıkçasıcanmm güzel güzel katlanmış çok şükür :) Kaç embriyo transferi oldu buarada?
Benimde transferden 19 gün geçti. Günde üç kez iki adet 100mg progesteran kullanıyorum. Kendi Dr devam et dedi. Bilmiyorum ne zaman bırakacağımBi nevi progestan gibi crinone jel kullandım 12.haftada bıraktırdı dr um. Sizin kanama alanınız var mı ? Yada hiç Kanamaniz falan oldu mu? Bende suan farklı bi Dr a gidiyorum. Dr unuz tecrubeliyse güvenin derim. Yani 15.haftada siniz. Korkmaniza gerek yok bence.ama tabi kendinize dikkat etmeye devam etmelisiniz. Allahın izniyle inş bebisler sağlıkla gelir.