Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Kizlar merhabaa acil bana yardim edin bana iki adet embriyo transferi oldu bugun 6.gunum dun kan verdim e2 60.90 progestron 27.56 cikti nasil sonuclarim sizce

Neden bu kadar acele ettin ki tatlım. Ben 9.cu gün kan verdim kanamam geldiği için. Ona rağmen drum neden acele ettin dedi.
Doktorum oyle istedi gecen sene ki denememdede besinci gun e2 ve progestrona bakilmasi istenmisti bu ikinci denemem bundada bu doktorum istedi acelelik bu durum yok yani sali gunu de betahcg vericem

Mikroenjeksiyon oldu benim iki adet 1.kalite 3.gun embriyosu taze transfer edildi
O zaman sıkıntı yok. Moralini yüksek tut.stressiz yaşama çalış. İnşallah hayırlı sonuç alırsın. Haber verirsen sevinirim. Güzel haberler almaya ihtiyacım var. Benim içinde salı günü büyük gün. Beşinci haftam. Kalp atışlarını duyacağım inşallah.

O zaman sıkıntı yok. Moralini yüksek tut.stressiz yaşama çalış. İnşallah hayırlı sonuç alırsın. Haber verirsen sevinirim. Güzel haberler almaya ihtiyacım var. Benim içinde salı günü büyük gün. Beşinci haftam. Kalp atışlarını duyacağım inşallah.
Ay ne guzel allah banada nasip eder insallah allah hayirli evlat eylesin kucagina almayi nasip etsin insallah

Merhabalar, çok mutluyum ve umudunu yitirmek üzere olanlara bu yazım, 1 aşılama başkent hulusi, 2 tup dr muammer dogan, 3. Ve 4.tup timur gurgan hepsi negatifti. 5.denemem de dr tolga ecemiş te pozıtıfı gordum 7.haftalık hamileyim. İnşallah hersey cok guzel gıder. Dr tolga bey hayatımın şansı oldu. İlkinde ona gıtseydım hiç bu kadar yıpranmazdım, bana bu işi 1 seferde halledıcem bana güven dedi. Yani doktor çok şey demek, kimse ümidini kesmesin ama gözü açık olsun,iyi araştırsın...

Son düzenleme:
Merhabalar, çok mutluyum ve umudunu yitirmek üzere olanlara bu yazım, 1 aşılama başkent hulusi, 2 tup dr muammer dogan, 3. Ve 4.tup timur gurgan hepsi negatifti. 5.denemem de dr tolga ecemiş te pozıtıfı gordum 7.haftalık hamileyim. İnşallah hersey cok guzel gıder. Dr tolga bey hayatımın şansı oldu. İlkinde ona gıtseydım hiç bu kadar yıpranmazdım, bana bu işi 1 seferde halledıcem bana güven dedi. Yani doktor çok şey demek, kimse ümidini kesmesin ama gözü açık olsun,iyi araştırsın...
Nasıl bi tedavi uyguladı problem neydi sizdeki

Meraba bayanlar bende tüp bebek tedavi sürecine başlayacagım doktorla görüştüm ve bazı tetslerimin yenilenmesini istedi süreçleri bana anlatırmısınız

@manco92 hormon tahlilleri ozellikle amh (anti mullerian hormon) yaptir canim sonra rahim filmi isteyecek ben fulya acik emarda yaptirmistim agrisiz acisiz yapiyorlar. Kan testleri , elisa testleri , eşinin sperm testleri bunlarida yaninda bulundur isteyecekler cunku. Hatta vitamin eksiklerin kanda pihtilasma vs vs vaktin olursa o testleri de yaptir ama onlar elzem degil drlar istemiyor sadece sende boyle bir problem varsa drla paylasirsin. Dr.a baslamadan once bu tahlilleri bence tamamla reglin 2 veya 3. Gunu tedavi yumurta takibi ile basliyor sorununuza gore ilaclar veriliyor genelde gobekten igne veriyolar sonrasında yaklasik 10-12 gun ilac ve yumurta takibi ve yumurta toplama islemo oluyor. Toplandiktan sonra taze transfer mi dondurulmus transfer mi dr karar veriyor. Insallah Allah cok aratmaz biran once cocuk sahibi olursunuz simdiden hayirlisi olsun hakkinizda

@manco92 hormon tahlilleri ozellikle amh (anti mullerian hormon) yaptir canim sonra rahim filmi isteyecek ben fulya acik emarda yaptirmistim agrisiz acisiz yapiyorlar. Kan testleri , elisa testleri , eşinin sperm testleri bunlarida yaninda bulundur isteyecekler cunku. Hatta vitamin eksiklerin kanda pihtilasma vs vs vaktin olursa o testleri de yaptir ama onlar elzem degil drlar istemiyor sadece sende boyle bir problem varsa drla paylasirsin. Dr.a baslamadan once bu tahlilleri bence tamamla reglin 2 veya 3. Gunu tedavi yumurta takibi ile basliyor sorununuza gore ilaclar veriliyor genelde gobekten igne veriyolar sonrasında yaklasik 10-12 gun ilac ve yumurta takibi ve yumurta toplama islemo oluyor. Toplandiktan sonra taze transfer mi dondurulmus transfer mi dr karar veriyor. Insallah Allah cok aratmaz biran once cocuk sahibi olursunuz simdiden hayirlisi olsun hakkinizda
canım ben tüp bebekden önce rahim filmi hormon testi sperm testi yaptırıp bu sonuclara göre rahim filmi temiz cıktı eşimin sperm testinde problem yok dediler ve 4 senedir korunmadık ve cocugumuz hiç bi şekilde olmadı. Neyse klomen kullandm 4 defa ama yumurtalık olustu hamilelik olusmadı en son klomem kullanımda yumurtam büyürken gerilediği soledi doktorum ve gonal f iğnesi verdi benimde sinirlerim bozulunca doktorumu bıraktım 2 ay ara verdim bole olmayacak ben en iyisi normal kadın dogumda bu kadar para dokecegme direk tüp bebek uzmanuna gidip bütün tetslerimle birlikte gittim. Doktorum bana tedaviye başlamamız için hormon + sperm testim 1 yıl once olduğu için tekrar yaptırmamı istedi şimdi onlar yaptırıp doktorun karsısına tekrar cıkacagız. doktorum eski tahlillerle yeni tahlilleri karsılastrıp aşılama mı tüp bebek mi karar vereceğiz dedi bakalım neler bekleyecek beni:) istediği testler gene daha önce yaptırdığım testleri güncellemem gerek. ekte istediği testler

Eklentiler

• IMG_3597.JPG
    IMG_3597.JPG
    48,1 KB · Görüntüleme: 60
Evet yumurtasinda boyle problem olan duymustum birkac kiside daha ama ilaclarla baskilayip büyütebiliyorlar sanirim. Dediğim gibi yeni tarihli hormon elisa sperm kan tahlilleri goturmeniz simdilik yeterli eger rahim filminiz varsa. Devletten rapor almak icinde zaten bu tahliller gerekli eger rapor alacaksaniz aynilarini devlet hastaneside istiyor. Zamanlamani iyi ayarla bol şans

X