- 1 Temmuz 2018
- 3
- 3
- 33
Şansınız bol olsun. Belirtilere takılmayın lütfen. Sabır gerektiriyor. Transfer sonrası süreçtesiniz sakın stres yapmayın ve ümitli bir şekilde test gününüzü bekleyin. SevgilerSlm bende 7 yillik evliyim ve cocugum olmadi 2016 yilinda basladik tedaviye 6 kere klomen arti catlatma ignesi yapildi olmadi daha sonra asilama yontemine gecis yaptik bu defada fazla yumurta coklugundan doktorum riskli gordu tup bebege gecmemizi onerdi ama ozel oldugu icin maddiyatimiz yetmedi tedaviyi sonlandirdik ve bu sene para biriktirip bir miktarda kredi cekip bu ise giristik ve suan enbiriyo transferim oldu bugun 8.gun ve bekliyorum sonucunu insallah olumlu olur ama suana kadar hic bir belirtim olmadi netten arastiriyorum surekli belirtilerini bende sadece göğüslerde hassasiyetlik var insallah rabbim bana nasip eder bebisimin olmasini dualarim anne olmayi isteyenlerle evet maliyeti yuksek bi tedavi devletimiz ise bazi sartlar kosuyo tup bebek icin bide en az 3 cocuk diyolar madem oyleyse bu isi bedavaya yapsinlar belirli bi yas siniri getiripte
Insallah vadir desteginiz icin teşekürlerŞansınız bol olsun. Belirtilere takılmayın lütfen. Sabır gerektiriyor. Transfer sonrası süreçtesiniz sakın stres yapmayın ve ümitli bir şekilde test gününüzü bekleyin. Sevgiler
Canım hangi hastane canımAmin cnm inş seninde bu defa bebisin i kucağına almak nasip olur. Çok zor süreçler bunlar. Rabbim yardımcımız olsun. Bende ptesi transfer oldum beklemedeyim. Çok korkuyorum
Bahçeci umut tup bebek merkezi dr um cem celik cnm. Şuan 8 haftalik hamıleyım çok şükür. Darısı başınıza...Canım hangi hastane canım
Normal cnm. Stres yapma rahat ol. Pozitif sonuç alırsın inş kuzum.Arkadaslar benimde bugün 6. Günum kasik agrılaŕı damar damar cekilmeler ve karında şislik var oturmada bazen güçlük çekiyorum bunlar normal bilirtimi acaba
Çok çok teşekür ederim canım beni rahatlattınNormal cnm. Stres yapma rahat ol. Pozitif sonuç alırsın inş kuzum.
Arkadaşlar peki clima fort bandi ne zamana kadar kullanıcaz bilgisi olan varsa lütfen yazsın8e kadar kullandım
Cnm bn kullanmiyorum ama kullanan arkadaşlar vardır mutlaka. Dr un sana soylemedi mi. Ona sorup bilgi alman daha dogru olur.Arkadaşlar peki clima fort bandi ne zamana kadar kullanıcaz bilgisi olan varsa lütfen yazsın
KullanmadımArkadaşlar peki clima fort bandi ne zamana kadar kullanıcaz bilgisi olan varsa lütfen yazsın
Canım sonucu öğrenwne kadar 3günde 2 tane dei hamile kalıncada kullanılacak mi diye merak ettimCnm bn kullanmiyorum ama kullanan arkadaşlar vardır mutlaka. Dr un sana soylemedi mi. Ona sorup bilgi alman daha dogru olur.
Umarim canim umudunu kaybetme benimde 2.de oldu ve giderken bebegimi almaya gidiyorum diye gittimKızlar herkese iyi geceler, bende birkaç aydır girmeyenlerdenim.. 1 aşılama 2 tüp bebek denemesinden sonra dün 3. Kez transfer yapıldı.. 2. Denemede 9 embriyonun 7 si 5. Güne kalmıştı 2 transfer yapıldı çok çok umutluydum..maalesef hiç bir sebep bulunamadan yine negatifi gördüm.. dün 9 embriyodan 3. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı, geriye kaldı 7.. yarına kalanların hepsini dondurmak istiyorum.. 3. Gün embriyosunda şans çok çok az diyorlar ama bir umut bekliyorum :/
Ne olacak halimiz bilmiyorum, bebişini kucağına alanlara sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum.. benim durumda olanlara da Allah gönüllerindekileri versin diyorum.. öyle bi içimden geldi yazdım işte :/
Ayy ne güzel.. ben 1 aşılama 3 tüp b. Denemesindenmidir nedir bi gereksiz rahatım bu sefer.. inşallah güzel sonuçları alırız bizdeUmarim canim umudunu kaybetme benimde 2.de oldu ve giderken bebegimi almaya gidiyorum diye gittim
Merhaba. Öncelikle hayırlısı ile pozitif olsun . Benim 6 denemem oldu sadece beşinci tuttu. Hepsi 3. Gün embriyosu fakat hep ikinci kalite oluyordu. Hiç bir zaman da dondurulacak yumurtam kalmadı. Ama Allah ol deyince oluyor. 5. Denemem de 3. Gün embriyosu idi ve tutmuştu. Yanı 3Kızlar herkese iyi geceler, bende birkaç aydır girmeyenlerdenim.. 1 aşılama 2 tüp bebek denemesinden sonra dün 3. Kez transfer yapıldı.. 2. Denemede 9 embriyonun 7 si 5. Güne kalmıştı 2 transfer yapıldı çok çok umutluydum..maalesef hiç bir sebep bulunamadan yine negatifi gördüm.. dün 9 embriyodan 3. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı, geriye kaldı 7.. yarına kalanların hepsini dondurmak istiyorum.. 3. Gün embriyosunda şans çok çok az diyorlar ama bir umut bekliyorum :/
Ne olacak halimiz bilmiyorum, bebişini kucağına alanlara sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum.. benim durumda olanlara da Allah gönüllerindekileri versin diyorum.. öyle bi içimden geldi yazdım işte :/
Kızlar herkese iyi geceler, bende birkaç aydır girmeyenlerdenim.. 1 aşılama 2 tüp bebek denemesinden sonra dün 3. Kez transfer yapıldı.. 2. Denemede 9 embriyonun 7 si 5. Güne kalmıştı 2 transfer yapıldı çok çok umutluydum..maalesef hiç bir sebep bulunamadan yine negatifi gördüm.. dün 9 embriyodan 3. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı, geriye kaldı 7.. yarına kalanların hepsini dondurmak istiyorum.. 3. Gün embriyosunda şans çok çok az diyorlar ama bir umut bekliyorum :/
İnşallahMerhaba. Öncelikle hayırlısı ile pozitif olsun . Benim 6 denemem oldu sadece beşinci tuttu. Hepsi 3. Gün embriyosu fakat hep ikinci kalite oluyordu. Hiç bir zaman da dondurulacak yumurtam kalmadı. Ama Allah ol deyince oluyor. 5. Denemem de 3. Gün embriyosu idi ve tutmuştu. Yanı 3
Gün diye tutmaz diye düşünmeyin. Bende amannnn tutmazsa bi daha denerim rahatlığı ile transfere girmiştim pozitifi görmüştüm. Inşallah sizin pozitif olacak be bizimle paylaşacaksınız. Şansınız bol olsun. Sevgiler