- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
rahim filmim yeni nisanda cekindm o yüzden istemedi. Ben devlette gitmiyorum özel hastaneye gidiorm canm ama rapor nasıl oluo ne yapılıo pek bilgim yokEvet yumurtasinda boyle problem olan duymustum birkac kiside daha ama ilaclarla baskilayip büyütebiliyorlar sanirim. Dediğim gibi yeni tarihli hormon elisa sperm kan tahlilleri goturmeniz simdilik yeterli o zaman rahim filminiz varsa. Devletten rapor almak icinde zaten bu tahliller gerekli eger rapor alacaksaniz aynilarini devlet hastaneside istiyor. Zamanlamani iyi ayarla bol şans
He şimdi anladım peki bu iğneleri 1 aylığa mahsus mu devlet ödüoOzelde de rapor gecen hastaneler var. Esinden 2 veya 3 sperm tahlili istoyorlar 20 gun arayla dedigim tahlilleri istiyorlar evlilik cuzdani fotograf sgk hizmet dokumu sornasinda devlet rapor cikariyor. Tup bebek raporu 6 ay ilac raporu 1 ay gecerli o yuzden rapor aldiktan sonra ilk reglinin 2.veya 3.gunu tedaviye basla ki ilac raporu gecmesin. Ama sizdeki sorun erkek sorunu olmadigi icin belki sperm 2-3 adet o istemeyebilirler bizde erkek sorunu da oldugu icin bu prosedurle aldik raporu
anladım canm saolsnDevlet standart tup bebek ilaclarini oduyor mesela gonal f ,merional, ovitrielle, cetrocide ekstra yazılanları kendin aliyorsun ben mesala gonotropin klomen de kullaniyorum ama devlet odemiyor kendim aliyorum. Sen raporlarini alip tup bebek druna gidiyosun recete ediyor ilaclari devletinkini tek bir eczaneden hepsini ayni anda aliyosun digerlerini istedigin zaman alabilirsin. Devletten 3 kere rapor ve ilac hakkin var bu arada 3 den fazlasini karsilamiyor.
saolsn canm hepimizin hakkında hayırlısıRica ederim ne zaman istersen bildigim kadariyla yaedimci olmaya çalışırım hepimizin derdi ortak acilari paylasmak guzeldir
canim raporda rahim filmi istiyolarmi bana doktor muayenede hic cekildinmi diye sordu bende hayir dedim lazim demedi dosyami acti ama belkide o an solemedi bilmiyordum gerek olduğunu ins degildir bide onun icin anestezi alip tup ilaclara baslamak yumurta toplama siralama yorucu olucak vajinal muayene zaten beni biktirmis durumda...Evet yumurtasinda boyle problem olan duymustum birkac kiside daha ama ilaclarla baskilayip büyütebiliyorlar sanirim. Dediğim gibi yeni tarihli hormon elisa sperm kan tahlilleri goturmeniz simdilik yeterli eger rahim filminiz varsa. Devletten rapor almak icinde zaten bu tahliller gerekli eger rapor alacaksaniz aynilarini devlet hastaneside istiyor. Zamanlamani iyi ayarla bol şans
Merhaba canım .Bende rahim filmi çektirdim ama anestezi almadım. Normal muayene şeklinde oldu. Biraz ağrılı ama herşeye katlanıyoruz işte. Rapor alamadım ben malesef şartlar uygun olmadığı için. Birde gittiğim merkez anlaşmalı değildi zaten. Şu an 6 buçuk haftalık hamileyim inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. İsteyen herkese versin Rabbim . Sizleri de sevindirsin..canim raporda rahim filmi istiyolarmi bana doktor muayenede hic cekildinmi diye sordu bende hayir dedim lazim demedi dosyami acti ama belkide o an solemedi bilmiyordum gerek olduğunu ins degildir bide onun icin anestezi alip tup ilaclara baslamak yumurta toplama siralama yorucu olucak vajinal muayene zaten beni biktirmis durumda...
hayirlisiyla kucaginiza almak da nasip olur insallah
belkide bnm esimden kaynakli ldgu icin istemedi cunki ultrasonda rahimin uygun gorunuyor bi sorun yok dedi esimin degerleri normal olsaydi ozman benden detayli tetkik isterdi diye düşunuyorumYok canim raporda rahim filmi istemiyorlar rahim filmini tup bebek merkezi dr u istiyorUnicornbe benden istemediler en azindan
hayirli olsun ne guzel nasip olms sanada darisi bizlere insllah cnmYok canim raporda rahim filmi istemiyorlar rahim filmini tup bebek merkezi dr u istiyorUnicornbe benden istemediler en azindan
cnm yenilerdemi ogrendin hamile oldugunu bekliyordun sanirim bi an gozden kacrmsm kacinci denemeydi micro enjeksiyon yontemiylemi olmstn.Unicornbe , aynen o yuzdendir
cnm kusura bakma ben alintilari karistirmisim ya Allah soyletti insallah biran senmiydin diye sasrdim bastan tekrar okuyunca dank etti tekrar kusura bakmacnm yenilerdemi ogrendin hamile oldugunu bekliyordun sanirim bi an gozden kacrmsm kacinci denemeydi micro enjeksiyon yontemiylemi olmstn.
fulya acik emarda yaptirmistim agrisiz acisiz yapiyorlar. dediniz ücret nedir ne zaman yaptırdınız ben yaptırdım bahceci mustafa bey olmamış dedi tekrar cektireceğim@manco92 hormon tahlilleri ozellikle amh (anti mullerian hormon) yaptir canim sonra rahim filmi isteyecek ben fulya acik emarda yaptirmistim agrisiz acisiz yapiyorlar. Kan testleri , elisa testleri , eşinin sperm testleri bunlarida yaninda bulundur isteyecekler cunku. Hatta vitamin eksiklerin kanda pihtilasma vs vs vaktin olursa o testleri de yaptir ama onlar elzem degil drlar istemiyor sadece sende boyle bir problem varsa drla paylasirsin. Dr.a baslamadan once bu tahlilleri bence tamamla reglin 2 veya 3. Gunu tedavi yumurta takibi ile basliyor sorununuza gore ilaclar veriliyor genelde gobekten igne veriyolar sonrasında yaklasik 10-12 gun ilac ve yumurta takibi ve yumurta toplama islemo oluyor. Toplandiktan sonra taze transfer mi dondurulmus transfer mi dr karar veriyor. Insallah Allah cok aratmaz biran once cocuk sahibi olursunuz simdiden hayirlisi olsun hakkinizda