Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

rahim filmim yeni nisanda cekindm o yüzden istemedi. Ben devlette gitmiyorum özel hastaneye gidiorm canm ama rapor nasıl oluo ne yapılıo pek bilgim yok

Ozelde de rapor gecen hastaneler var. Esinden 20 gun arayla 2 veya 3 sperm tahlili istoyorlar hormon elisa kan hem esten hem sizden istiyorlar evlilik cuzdani fotograf sgk hizmet dokumu sornasinda devlet rapor cikariyor. Tup bebek raporu 6 ay ilac raporu 1 ay gecerli o yuzden rapor aldiktan sonra ilk reglinin 2.veya 3.gunu tedaviye basla ki ilac raporu gecmesin. Ama sizdeki sorun erkek sorunu olmadigi icin belki sperm 2-3 adet o istemeyebilirler bizde erkek sorunu da oldugu icin bu prosedurle aldik raporu

He şimdi anladım peki bu iğneleri 1 aylığa mahsus mu devlet ödüo

Devlet standart tup bebek ilaclarini oduyor mesela gonal f ,merional, ovitrielle, cetrocide ekstra yazılanları kendin aliyorsun ben mesala gonotropin klomen de kullaniyorum ama devlet odemiyor kendim aliyorum. Sen raporlarini alip tup bebek druna gidiyosun recete ediyor ilaclari devletinkini tek bir eczaneden hepsini ayni anda aliyosun digerlerini istedigin zaman alabilirsin. Devletten 3 kere rapor ve ilac hakkin var bu arada 3 den fazlasini karsilamiyor.

Son düzenleme:
anladım canm saolsn

Rica ederim ne zaman istersen bildigim kadariyla yaedimci olmaya çalışırım hepimizin derdi ortak acilari paylasmak guzeldir

Kızlar bende tüp bebek ile hamile kaldım.. inşallah hayırlısıyla bu ay kızımı kucağıma almayı bekliyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. umudunuzu kesmeyin doktorlar hep sebep Allah nezaman nasip ederse ozaman oluyor.. bizim 9 yıl sonra 2. tüp bebek denemizde dondurulmuş 3. gün embiryosu ile oldu.. sizlerede tez vakitte nasip olsun inşallah..

canim raporda rahim filmi istiyolarmi bana doktor muayenede hic cekildinmi diye sordu bende hayir dedim lazim demedi dosyami acti ama belkide o an solemedi bilmiyordum gerek olduğunu ins degildir bide onun icin anestezi alip tup ilaclara baslamak yumurta toplama siralama yorucu olucak vajinal muayene zaten beni biktirmis durumda...

Merhaba canım .Bende rahim filmi çektirdim ama anestezi almadım. Normal muayene şeklinde oldu. Biraz ağrılı ama herşeye katlanıyoruz işte. Rapor alamadım ben malesef şartlar uygun olmadığı için. Birde gittiğim merkez anlaşmalı değildi zaten. Şu an 6 buçuk haftalık hamileyim inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. İsteyen herkese versin Rabbim . Sizleri de sevindirsin..

Ay cok sevindim bende de 1 adet kalitesi dusuk 3.gun embriyosu var. fundurtan benim esimde sperm bende kalite sorunu var ayrica yumurta sayim az. Havuz sistemi yapiyoruz sevindim 3.gun embriyosu ile hamile kalmaniz bana moral verdi biraz sagolun

Yok canim raporda rahim filmi istemiyorlar rahim filmini tup bebek merkezi dr u istiyor Unicornbe benden istemediler en azindan
belkide bnm esimden kaynakli ldgu icin istemedi cunki ultrasonda rahimin uygun gorunuyor bi sorun yok dedi esimin degerleri normal olsaydi ozman benden detayli tetkik isterdi diye düşunuyorum

cnm yenilerdemi ogrendin hamile oldugunu bekliyordun sanirim bi an gozden kacrmsm kacinci denemeydi micro enjeksiyon yontemiylemi olmstn.
cnm kusura bakma ben alintilari karistirmisim ya Allah soyletti insallah biran senmiydin diye sasrdim bastan tekrar okuyunca dank etti tekrar kusura bakma

fulya acik emarda yaptirmistim agrisiz acisiz yapiyorlar. dediniz ücret nedir ne zaman yaptırdınız ben yaptırdım bahceci mustafa bey olmamış dedi tekrar cektireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…